- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Rekordérdeklődés a Xiaomi hátsó kijelzője iránt
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Apple iPhone 17 - alap
- MIUI / HyperOS topik
- Mobil flották
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
doberman #23974 üzenetére
Ha már legalább egy embert érdekel
:
Kaptam egy Philips hordozható rádiómagnót meghalt magnós és CD-s résszel. Kikaptam az erősítőn és a tápon kívül mindent. Beletettem egy Pi0-t, USB HUB-ot, USB Wifi-t és USB hangkártyát. Az elemtartóba 3 LI-ion akksit egy tartót hozzá meg egy protect áramkört. A Pi-n kívül minden kínai ebay kategória.
Egy-egy alkatrésze 1-2 dollár.A működtető szoftver Buildroot-tal készült a boot idő csökkentése miatt. Mpc-mpd páros és egy primitív bash script működteti. A doboz nagy, így belerejtettem a wifi-t is. Lehet, hogy fémezett a ház?
Az adókat előre feltöltöm egy m3u fájlba. A régi CD vezérlő gombokkal lehet le és fel léptetni. A Wifi hozzáféréseket is előre kell programozni. Kijelző és komolyabb billentyűzet nincs, de lehetne.Todo:
Hálózati üzemnél van egy kis brummom azt kell kiküszöbölni.
Stabil és erős wifi kapcsolat kellene, mert a kertben használnám.Az általad ajánlott wifi chipset-e az enyém rokona: rtl8188cus. Azért most nem fizetnék, nagy a kockázat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Gamer PC Ryzen 7 5800X/RTX 5060 + 11 Féle VGA/16-32Gb DDR4/500-1Tb SSD/600-850W 2-4Év gari
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- Watch Dogs Deadsec Edititon
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 6 14IRH8 - 14" WUXGA OLED - i5-13500H - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3369
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest