- Hivatalosnak tűnő képeken a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
félisten
válasz
jolti05 #21477 üzenetére
Hát amit Te és én linkeltem au USA-ból és nem valószínű, hogy onnan megkapod normális áron.
A mem kártyára meg olvass vissza rengetek instrukciót találsz. Nem kell 32 gb de az írási sebesség az alsó kicsi fileknél legyen 1-2 érték közt.
dualOS-t szeretnék? - bocs de nem tudom, hogy lehetséges-e.
(eBay-en láttam ~10,5e forintért - ez szvsz jó ár.
Milyen tápot ajánlanátok hozzá? - mindenképpen a 3-hoz eredeti táp illene, elég sok mindent akarsz vele csinálni és egész nap ott hagyva IGEN eredeti táp kellene.
Ezeket az infókat én is itt szereztem be az elmúlt fél év alatt végig kísérem a topikot.
Én most vettem alu házat az rpi2+B cuccomhoz mert a ventis szét esett 4 hónap alatt és hangos volt. Neked még hozzá jön a borda.
Ennyivel tudtam kiegészíteni. Szakmai témában sajnos nem tudok segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer Intel Core i5 12400 / 16GB DDR4 / GTX 1660 SUPER 6GB / 256GB NVME SSD / 1TB HDD /
- ÚJ DLSS4 Gamer PC 14Gen i5 14400 / 16GB DDR4 / RTX 5060 8GB / 512GB NVME SSD
- 3070 TI, Ryzen 9 5900X, 32GB RAM - Gamer PC
- HPE ProLiant ML350 Gen9 Hot Plug 8SFF Rack Server
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V11 - i5-12400F - RTX 3060 12GB - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3020, 91% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest