- Google Pixel topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Forest48
aktív tag
Sziasztok!
Megakadtam egy témában és gondoltam hátha futott már bele valaki ilyesmibe.
Kicsit komplex a dolog, de megpróbálom egyszerűen leírni. Van egy GECII.-vel vezérelt DVB-T demodulátorom, a GEC IP kimeneti portjára rá van kötve a raspi egy utp kábelen, wiresharkban ránétem és meg is érkeznek a TS csomagok szépen.
A szépsége most jön, ugyanis ezeket a csomagokat kéne ráküldenem az USB-re kötött Hides UT-100A modulátorára, ami sima MPEG TS fájlt könnyedén fogad és azzal működik is.Szerintetek meg lehet oldani közvetlenül az IP-n érkező TS csomagok átvitelét, vagy úgy lehetne csak ha a TS csomagokat beiratom egy fájlba és onnan olvastatom ki folyamatosan a modulátorral?
Új hozzászólás Aktív témák
- VADI ÚJ GAMER PC i5 / RTX5060 / 32GB RAM / 1TB SSD
- GAMER PC // i5-9600K // 32GB RAM // 1TB SSD // RTX 3060
- Garanciális Gamer PC // i5-13400F // 32GB RAM // 1TB SSD // RTX 4060Ti
- GAMER PC Ryzen 9 5900X/MSI MPG X570 Gaming Edge WiFi/Gainward GeForce RTX 3070Ti Phoenix/32GB DDR4
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D / RTX 5070Ti / 32GB DDR5 /1TB SSD
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3180
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest