- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Redmi Watch 5 Lite - filléres fitneszfelügyelő
- Magyarországra jött az ultravékony S25 Edge
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
golya87 #19715 üzenetére
Proci erőből nem csoda, ha akad a fullhd h.265. Forrósodás miatt pedig még az órajelét is visszaveszi 600Mhz-re, ha jól tudom.
A raspi nem támogatja a h.265 hardveres dekódolását.
Ha még éppen el is bírná a proci, akkor 80 fok alatt kell tartani, hogy ne vegyen vissza a sebességéből.
Más, tegnap este épp játszottak kicsit azzal, hogy több videót egyidejűleg le tud-e játszani a pi.
Előbb a zeron próbáltam több omxplayerrel a képernyő különböző területeire kitenni midigtv élő adásokat. Úgy tűnik 4 db sd adás még jól megy. 5-6 körül már beakad és fagy. A raspi2 és több gpu memória sem segített sokat. Még lehet a h264 dekóder órajelének tuningolása változtathat ezen, de lehet ennyit tud. 9-et próbáltam volna kitenni egyébként. (hasonlóan mint itt [link])
Új hozzászólás Aktív témák
- GeForce RTX 2070 (OEM HP) Garanciával
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3014, 91% Akkumulátor
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest