Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- iOS alkalmazások
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Felújított okostelefonokat kínál a Rejoy
- A Sony is belépett a 200 megapixeles klubba
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kozyadam
tag
válasz
azbest
üzenetére
Köszi a gyors választ.
Nézegettem én is a lábak kiosztását már, és ezért is kérdeztem.
A LED mátrix sok lábat használ, a kijelző viszont kevéssel is beéri, és csodák csodájára, ami kell a kijelzőnek, az nem kell a LED mátrixnak.A hivatalos oldal (link) szerint a kijelző a következő lábakat használja:
"hardware SPI pins (SCK, MOSI, MISO, CE0, CE1) as well as GPIO #25" és ezen kívül 1-1 láb a 4 gombnak a kijelző alatt.Másfelől viszont a LED mátrix (link) leírása szerint a szabadon hagyott lábak a következők:
"RX, TX, 18, 24, 25, MOSI, MISO, SCLK, CE0, CE1, 19"Ebből nekem úgy tűnik, hogy a kettő HAT nem zavarja egymást. Ezért szerettem volna tudni, hogy más akadálya van-e az elképzelésemnek.
ha pedig a kijelző gombjait össze lehet valahogy hozni a maradék szabad lábakkal, akkor az maga a Kánaán
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hardcore café
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- LEGO klub
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- PlayStation 5
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3408
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- EK Quantum Kinetic D-RGB D5 Pump Viztartály - pumpa kombó! 360MM
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
wassermann