Hirdetés
- Még nincs is Vivo X300 Ultra, de már a nemzetközi kameratrónra pályázik
 - iPhone topik
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - Yettel topik
 - Szakított a OnePlus és a Hasselblad
 - iOS alkalmazások
 - Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
 - MIUI / HyperOS topik
 - Mobil flották
 - Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly

- 

Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Flowtation
őstag
Szia!
Sikerült megoldanom végül is, de én is tanácstalan vagyok azzal kapcsolatban, hogy miért nem ment egyszerűen. Egyébként amit javasoltál hálózati hely hozzáadásával oldottam, meg, de addig nem ment amig nem adtam jelszót a samba useremnek. Pedig a megosztást mindenkinek hozzáférhetővé tettem irás-olvasásra.
(egyébként ha valaki küzdene még ilyennel, nem kell megadni a teljes elérési utat, csak smb://IP/megosztásneve formátumban. Én ezt nem tudtam, 20percet bajlódtam a teljes út beírásával
 a tv távjával....)
De, mint irtam is gyanús ez nekem, mert win alatt szakasztott ugyan ez a problémám volt...
Az openelec nincs fix ip-n, csak a laptop, meg a nas. Érdemes az otthoni eszközöket fixre rakni (telót, tabot is)?
Viszont most minden alkalommal meg kell osztanom a mappát a mintben, ezt lehetne valahogy rendszeresíteni? 
Új hozzászólás Aktív témák
- Allegro vélemények - tapasztalatok
 - Még nincs is Vivo X300 Ultra, de már a nemzetközi kameratrónra pályázik
 - iPhone topik
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - Yettel topik
 - Szakított a OnePlus és a Hasselblad
 - Milyen videókártyát?
 - iOS alkalmazások
 - Kuponkunyeráló
 - Xbox Series X|S
 - További aktív témák...

- Gamer PC RTX 3060TI I7-9700k 16GB RAM 1 TB SSD
 - Asztali PC , R5 8400F , 1660 super , 16GB DDR5 , 512GB NVME
 - ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
 - Asztali PC , R5 8400F , RX 5700 XT , 16GB DDR5 , 512GB NVME , 500GB HDD
 - GAMER PC! i9-13900K / RX 9070 XT / 32GB RGB / Z690 Strix / 850w Strix! BeszámítOK

- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645
 - BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
 - Yurbuds Ironman fülhallgató
 - HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3330
 - PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

a tv távjával....)
 wassermann