- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- Rekordérdeklődés a Xiaomi hátsó kijelzője iránt
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Ilyen lesz a Galaxy S26 Ultra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Yettel topik
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gonorrea
senior tag
válasz
gonorrea #18852 üzenetére
Üdv, sajnos még mindig nem megy a youtube kiegészítő, eltávolítottam újra raktam, openelecet is frissítettem (6.0.1re), de még mindig azt az üzenetet kapom keresésnél, hogy BAD REQUEST, ha ajánlott videókba vagy csatornák böngészésébe lépnék akkor pedig azt hogy unknown kind"
Tud valaki ebben segíteni nekem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Háztartási gépek
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- Rekordérdeklődés a Xiaomi hátsó kijelzője iránt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ilyen lesz a Galaxy S26 Ultra
- További aktív témák...
- The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- Asztali PC , R7 5700X , RTX 3070 Ti , 32GB RAM , 512GB NVME , 2TB HDD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Gamer PC - Ryzen 7 5700X, RTX 3070 + Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest