- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Rainbow Six Siege
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lifer092
senior tag
Amikor jön a Lion scan mindig megindul bennem egy csodálatos érzés...
Múltkor nálunk és a másik csapatban is volt olyan akinek megvolt Lion. Így amikor ők voltak a támadók minket töröltek ki kb. 2 perc alatt, amikor mi voltunk támadók mi töröltük őket 2 perc alatt.
Egyébként, a randomokkal próbált Casual még a mai napig sokszor katasztrófa, tele idiótával, meg 8 éves team-kill pistikékkel. Szóval erősen ajánlott valami csapat / fix játékostársak keresése azoknak akik most kezdenék a játékot, mert sok bosszúságot tud okozni a sok mentális sérült.
-
-
Zedz
addikt
"Unfortunately, due to a technical limitation..."
Látom beindult a bullshit gépezet. Nem akarom elhinni, hogy az adatbázisban nem tudják megnézni szépen mindenkinek, mi mikor lett megvásárolva, aztán az xy dátum előttieket szépen összeszedik, összeadják a renown árakat, aztán refundolnak. Ezt egy gyakornok is meg tudja csinálni.
Másik amihez még programozni sem kell, hogy saccperkábé összeadják az elkölthetett renowokat, és refundolnak.
Engem speciel nem zavar, hogy nem adnak érte semmit, az annál inkább, hogy hülyének néznek. WoW Classicot megértem, hogy technikai problémák miatt nem egyszerű feléleszteni, de ezt nettó faszság amit a Ubisoft mond.
-
Hunner
senior tag
Sziasztok!
Bocsánat a totál noob kérdésért, teljesen új nekem ez a system annak idején cdgalaxisos brutális leárazásánál vettem meg a dobozos "alap?" verziót, - nagyjából 1órát játszottam vele, azt hiszem két alap operatort nyitottam ki, mert akkoriban volt más játék... - most a hétvégén viszont úgy döntöttem, hogy megveszem a Year 3 Complete-ot és elkedzek lövöldözni.
Ennek a kommentnek a fényében mire számíthatok? Nekem, nekünk akinek megvan már a játék, milyen változások lesznek? Van értelme egyáltalán most azért játszani, hogy feloldjam az alap karaktereket?
Egyáltalán az normális, hogy az alapjáték operátorai nem nyíltak meg nekem? A Year 1,2 operatorait megkaptam, szerintem így is kell lennie.Nem muszáj szájbarágósan leírni, ha valaki tud valam guideot szívesen utánaolvasok magamtól, csak totál el vagyok veszve.
-
Rony949
őstag
Ezzel a Bandit-Jäger ACOG-al is úgy vagyok hogy aki tud lőni, az ACOG nélkül is tud lőni. Én Jäger main vagyok és néha elhullajtok egy könnycseppet az ACOG miatt, de az az igazság hogy Holo-val és Reflex-el ugyanúgy tolom neki mint annak idején ACOG-al.
Amúgy meg a franciáknak még mindig van ACOG és kifejezetten sniper szerű lövéseket lehet lenyomni az MP5-el, arra miért nincs sírás?
-
Redneck
nagyúr
6 éves játék, a fejlesztők jó ideje sz*rnak rá. Havonta 1x elindítom ha egy jó barátom átugrik és sörözés közben funolunk. Egyébként szeretem a taktikusabb, nem agyatlan lövöldéket de mostanában kevés időm van. Nem akarok újabb játékot megszokni és farmolni, felesleges lenne megvennem ezt is, ezért refundoltam a gyengének tartott Starter packot. A cimborám meg hisztizhet, nemsokára mondom is neki hogy tárgytalan a mai R6 party.
-
NandorHUN
addikt
Western Digital Black 3.5" 1TB 7200rpm 64MB SATA3 WD1002FAEX.
Kb. 6 éves
- legrégebbi alkatrész a gépemben.
-
NandorHUN
addikt
-
-
kikikirly
senior tag
Hogy cidázzanak le...
Pedig a Season Passakat megveszem,ha lehetett volna megveszem a Year 1-et is elvégre karácsonyi lerázás volt. Valamiért azt már nem árulják.(Year 3 mivel új nem volt leárazva,teljes árat pedig nem éri meg számomra).Van felhalmozva 8000 money,de 10 ezer volt mikor megvettem a Year 2-őt.Ennyi elment hogy a támadó karaktereket felszereljem kiegekkel. Védőkhöz még hozzá se nyúltam. A gond hogy ez a 38 még attachmentekre is kevés.Ha nulla zsetonom lenne,és megveszem Year 3-at, mennyit kell farmolnom?Értem hogy mindenáron Season Pass vásárlásra akarják kényszeríteni a vevőket, ezért lényegébe lehetetlenné tették a karakterekek kifarmolását. Legalább kinek van passa kegyelmeznének. -
Rony949
őstag
Ja, csak ha valaki például Blackbeard-et szeretné megvenni, mert azt hiszi hogy a shieldje milyen király fasza, akkor csalódni fog.....hacsak nincs Pro League-es reakcióideje, ugyanis már pár pisztoly lövésre széttörik.
Debütáláskor rohadt erős volt a shield, nerfölték is. Nerf után tökéletes volt, de ott még mindig sírtak az emberek hogy BB túl erős. Jött a második nerf és az elkúrt mindent. (szerintem)
-
Coccolino_O
őstag
A legrosszabbak ebben a jatekban is, a 13 eves, vinnyogo kisgyerekek. Alig varom, hogy meglegyen a normalis fejhallgatom mikrofonnal, es tudjak menni jatszani ph-s arcokkal, mert siralom, amit lemuvelnek az emberek casualon. Butak, aztan teged hibaztatnak, hogy nem hozod le a kort 1v3-4-5 felallasban. Meghalnak 20 masodpercen belul. Vegigtrappoljak a palyat melletted, hogy aztan valamelyik roamer egyutt oljon meg benneteket...
-
Rony949
őstag
Nálunk nem tudom mi történt. Vagy ledobta tőlünk is az egyik gyereket, vagy ő lépett le, nem tudom pontosan. Ráadásul az utolsó kört is nekem kellett lehozni. 1v1 volt, de sajnos elkúrtam.
Habár ha jól emlékszem, az ellenfelünk GG-zett. Úgyhogy ők rendesek voltak.
-
Rony949
őstag
+1
60-tól olyan érzésem van már minden játékban, mintha a fejem vagy 30 centivel előrébb lenne a testemtől kinyújtva és úgy forognék. Szörnyű!
Plusz kevesebbet is látok, míg 90-nél rengeteget látni. Viszont a 90-es FOV az a tetőfok, annál nagyobbra nem állítanám, mert az már nagyon "torzít" a képen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Uralkodj magadon!
● Ez a topik a Rainbow Six: Siege videojátékkal foglalkozik
● Kulturáltan fogalmazd meg a kommented!
● Topikban tilos a játékhoz kapcsolódó warez és csalások kitárgyalása!
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- HP EliteDesk 800 G5 DM - i5-9500T, 16GB, 256GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest