Hirdetés
- A Samsung is leszámol a 128 GB-os tárhellyel a Galaxy S26-ban
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Privát AI mobil lesz az S26, nem okostelefon
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
- Még nem engedte el a Vivo az X200-as szériát
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
bgabi1
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Az tuti, hogy a sínek és a hidak, az Altenburg Wildau pályával jönnek meg ehhez a Hamburg Bremen pályához.Ezt most már többedszerre kipróbáltam. Még az EWD pályát akarom feltenni, illetve megpróbálom az asseteket egyenként felrakni, hátha valamelyikkel van gondja konkrétan. Korábban fent volt az EWD, hátha az segít rajta, mert az is Német pálya. Amikor az asseteket másolom az asset mappába, akkor amikor rákérdez, hogy felülirja-e a mappa tartalmát, akkor felül kell íratni ugye? Tehát nem a kihagyást kell választani.
Felülírásnál gondolom benne maradnak az eredeti fájlok, pl. az RSC-ben ha éppen abba pakolgatok, csak hozzáteszi az újakat is én ezt értem felülírás alatt. Még abban nem vagyok biztos, hogy a cachet, azt minden egyes asset bemásolása után kell-e törölni, vagy elég egy komplett telepítés után, vagy havonta is elég törölni. Egyébként ez a Hamburg Bremen pálya jó lenne, mert tetszik, csak 2-5 perc után kidob és azt írja angolul, hogy valami rossz történt a programban. Volt hogy 10 perc után dobott ki, előtte mindig vibrál egyet a kép, vagy inkább kivilágosodik egy pillanatra. Ezért gondolom, hogy talán nem kompatibilis a 4-essel.
A Sanyo Shinkansen is hasonló, de ott kerek perec le van írva, hogy a Railworks 4-el nem megy sajnos.
Elindul az is, de idő után kidob. Hát ez is ilyen.
Az European Community Asset Pack kellhet-e valamihez?
Új hozzászólás Aktív témák

- Vége az ajánlott áron árult GeForce-oknak?
- iPhone-t használók OFF topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- A Samsung is leszámol a 128 GB-os tárhellyel a Galaxy S26-ban
- Synology NAS
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Rég elfeledett képaránnyal nyúzhatjuk a múlt nagyjait az AYANEO kézikonzoljával
- Formula-1
- Vírusirtó topic
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4347
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM 27% ÁFÁS (0328)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD AORUS RTX 3070Ti 8GB LIAN LI 216 RX ASUS 750W
- iPhone 15 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs