- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android szakmai topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
truefx
aktív tag
Következő kérdésem: Hogy működik a cruise control (ugyancsak NY-NH viszonylat)? Ha bekapcsolom, durván elkezd lassulni a szerelvény.
-
truefx
aktív tag
A "SIGNAL SPEED" egész pontosan mit jelent? New York - New Haven route-on van az Acelaban egy ilyen műszer. Én azt gondolom, hogy az a sebesség, amivel haladva nem kell megállnom a piros signalnál, illetve ennél a sebességnél mire odaérek zöld lesz, de valaki okosabb elmesélhetné. Sajnos a manualban nem találom. A jelzések logikája sem világos, persze le van írva, hogy melyik színkombináció mit jelent, de elég nehéz megjegyezni. (majd kinyomtatom
)
-
truefx
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás #744 üzenetére
Sajnos nekem ott sincs. A feladóra rákeresve sem találja. Lehet hogy kicsusztam a pixisből.
-
truefx
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás #731 üzenetére
Hoppá, köszi!
-
truefx
aktív tag
Frost Fall CS c. scenario probléma: amikor elkezdődik a hóvihar, megáll a szerelvény akármit is csinálok. Mi a trükk? Várni kell? Én próbáltam homokot is szórni, de megálltam.
-
truefx
aktív tag
[link] (ha valaki szeretne cimbizni)
-
truefx
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás #707 üzenetére
PZB90-et ír, ill. AFB-t és SIFA-t.
-
truefx
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás #705 üzenetére
Azt nem próbáltam ki (nem vagyok mazochista), de a "Breaking the ICE" c. scenarioban több oldalon taglalja a LZB-t. De lehet hogy összetévesztem a PZB-vel?
Ha leírod, hogyan kell aktiválni, akkor kipróbálom.
-
truefx
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás #700 üzenetére
Mármint a route, a hoozá tartozó lokók, és feladatok nem?
-
truefx
aktív tag
Tudnátok ajánlani olyan DLC-t, amiben vannak jó menetrendes feladatok, változatos, és érdekes a route, nem csak 1 féle loko van? Most a Pacific Surflinerrel szemezek, de youtube-os videók alapján elég steril... Meg inkább az európai (főképp) német vonatozáshoz vonzódom.
Köszi minden tippet!
-
-
truefx
aktív tag
ez a tempdump téma nekem is kijött... mekkora egy hulladék ez a szoftver...
-
truefx
aktív tag
A workshopot is érdemes megnézni, ha megvan a megfelelő asset, akkor onnan szedhetők ingyenes dolgok. Mindezt nem saját tapasztalat alapján mondom, mert még nem vettem semmi DLC-t, brutál az ár/érték arány
(#679) justo00: reverser irányba van téve? Fék ki van engedve? Áramszedő (ha van) ki van engedve? (angol vonalon kétféle áramszedő is lehet, azt a műszerfalon kell bekapcsolni)
-
truefx
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás #669 üzenetére
És mi az URL?
-
truefx
aktív tag
Sziasztok! Ezt a BR103-at letöltötte gratis valaki? Ilyenkor jár hozzá vonal is vagy csak a loko? Kicsit zöldfülű vagyok, most vettem meg a TS2014-et, nagyon tetszik, de ez a DLC tarhálás kiborító.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nők, nőügyek (18+)
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- E-roller topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Motoros topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- További aktív témák...
- LAMAX W 10.1 Akciókamera + 256GB SD kártya + kerékpárra szerelhető tartó + úszó szelfibot GARANCIA
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy Watch 6 47mm ESIM
- Fallout Stílusra Szabott Coca-Cola Mini Hűtő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- BANKMENTES KAMATMENTES ASUS Vivobook 15 X1504ZA-BQ856W
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest