- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Yettel topik
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Kijelzőjén alig látható gyűrődéssel mutatkozott be az Oppo Find N6
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
Új hozzászólás Aktív témák
-
joezx
újonc
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Szia!
Köszi, hogy segítesz, de bevallom férfiasan, nem vagyok egy mai gyerek. Olvasgattam a fórumot, hogy miről beszélgettek, de szinte semmit nem értek belőle. Én elsősorban vasútmodelleket gyűjtök és terepasztalokat építek. Most épp szétszedtem az asztalomat, mert hamarosan nagyobb házba költözünk, így nincs mivel kiélni a vasút iránti szeretetemet, ezért vettem meg a TS-t. Teljesen analfabéta vagyok a számítógéphez, sajnos, én még a középiskolában is oroszt tanultam, nemhogy számítástechnikát. Ez az első pc játék, amit kipróbáltam és nagyon bejött. Lehet, hogy furcsa kérés,- a mai világban-, de ha valahogy úgy tudnál egy-két dolgot elmagyarázni, mint tanár a diáknak, hogy valahogy megértsem és megtanuljam, azt nagyon megköszönném. Sajnos, az ismerőseim nem nagyon vannak otthon ebben a témában, a kislányom meg még csak négy éves, úgyhogy csak rátok tudok számítani és tőletek tudok segítséget kérni. Remélem menni fog. Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák

- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Csendben elkaszálták a Hulu-féle Hitman sorozatot
- Hálózati / IP kamera
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Gyúrósok ide!
- Amerika kész lemondani a kormányról
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3070 8GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- ÚJ 15" Microsoft Surface Laptop 7 X Elite 16GB 512GB
- Új Honor X7d 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Szuper áron eladó Honor MagicBook 16 Series /Ryzen5-5600H/16GB/512 SSD/FHD/IPS/144Hz
- AKCIÓ! BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ RTX 5090 több típusban 3 év garanciával 27% áfával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest