Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• bgabi1

aktív tag

válasz Mr.Csizmás #601 üzenetére

Köszönöm Uram!
    Nagyon örülök, hogy végre itt vagy, benned van minden reményem!
    Sok mindent megtanultam ez idő alatt, de sajna a kétes dolgok is szaporodnak.
    Most éppen azzal bajlódok, hogy az utóbbi három telepített pályánál nincsenek sínek és néhány tereptárgy, pl vasúti híd. Egyszer már működött a Hamburg Bremen vonal, de most eltűntek a sínek. Egyenlőre nem telepítettem a szimulatort végleges helyére az SSD-re, csak akkor teszem, ha mindent helyretettem.
    Valami megbolydult most, mert minden pálya, legalább is a szabadon letölthetőek közül 3 nem tartalmaz síneket, de a vonatok szaladgálnak rajta, amíg váltóba nem ütköznek, persze azok sem látszanak.
    Már a víruskeresőt is kikapcsoltam és ezt a Hamburg Bremen pályát 2 helyről a Holland és a német oldalról is leszedtem, de nem akarja a korábbi állapotnak megfelelően a síneket adni.
    Arra kezdek gondolni, hogy ezek a szabad pályák, talán más pályák asseteire támaszkodnak és most az épp nincs feltelepítve, ami kellene neki.A korábbi railworksom jó tele lett pakolva pályákkal és ott ment kifogástalanul a Hamburg Bremen. Most fele annyi van csak, pályából, de nem is megy a Hamburg.
    Lehet, hogy nincs összefüggés ebben a dologban nem tudom. Az biztos, hogy 8 része van ennek a pályának, azaz nyolc dolgot kell letölteni hozzá és azt mind telepítettem is, de így sem jó, korábban meg 2 letöltött fájllal is működött. egy assettel és egy routessel.
    Komolyan nem értem ezt az egészet! Annyi letölthető pálya van, de mindnek meg van a maga bugja.
    Van amelyiken vonatok hiányoznak, a másikon meg a sínek.
    Bármilyen infónak örülnék!
    Köszi előre is!

Új hozzászólás Aktív témák