- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vacsorázni invitál a OnePlus
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amur
addikt
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Még nagyon új vagyok benne, elég is lesz nekem az alappal szenvedni.
Még egyetlen karrier módban végigvitt pályáért sem kaptam xp-t.
Általában a vészfékhuzogatás szívat.
Nagyon zavar hogy a játék úgy veszi alapból hogy én mindent tudok,találjam ki mi a baja...
A tutorialokat végigcsináltam, de abban semmi "vészhelyzet" nem volt, ezekről semmit nem tudok.
Fogalmam sincs hogy egy alagút közepén miért kell megállnom semmi kiírás,jelzés nélkül(ha nem állok meg leáll magától).
De nyílt szinen is egymás után háromszor állt le egy londoni útvonalon.
Tetszik nagyon a játék, de ilyenkor forr az agyvízem, mert tudom hogy én vagyok hozzá hülye, de ha nem mondja el a játék hogy mit vár el tőlem, magamtól nem fogom tudni!
Nekiállok elolvasni a user manualt,hátha az részletesebb mint a tutorialok!
(azzal is mit szenvedtem mire magamtól rájöttem hogy az egyik elektromos vonat azért nem indul el mert az áramszedőjét fel kell engedni... Persze kiírás semmi, bele a mélyvízbe. Hiányolom a játékból legalább az elején a tippeket,instrukciókat. Ez azért elég alap minden másik játékban, hogy végigvezet az elején, még néha sokkal jobban szájbarágósabban is mint kellene. Ez sajnos a másik véglet!)
Új hozzászólás Aktív témák

- LG 32U990A-S / 32" Nano IPS Black / 6K UHD 6144x3456 / 21 Megapixel 224 PPI / Adobe RGB 99%
- Asus VivoBook S14 - 14,1 "FULL HD IPS - i5 1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 PRO - MAGYAR
- Dell Precision 7760 i7-11850H 64 GB RAM NVIDIA RTX A4000 FHD IPS Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760 i5 12600KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Asus A31 PLUS TG ARGB 750W
- Infinix Zera 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest