Hirdetés
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
lazydog
addikt
Válaszaim:
1. Jól láttad SATA 1 (1,5 GB/s), tehát nem kezel NCQ-t.
2. Tetszik, bár még csak néhány napja tudtam összerakni, mert nem voltak hozzá vinyóim. Azután pedig szívtam az alaplapommal (Abit AX8), mert a RAID-controller installálása után nem tudtam boot-olni a szintén SATA rendszer drive-ról. Ezen kívül, ha beléptem a BIOS-ba lefagyott a gép. Végül csak az alaplapcsere segített.
3. Íráskor kb. olyan mint egy single vinyó, olvasáskor sokkal gyorsabb.
4. 4 db Hitachi 7K250 160 GB.
5 Gyerekjáték.
6. Hardware RAID, nem terheli a procit, saját úgynevezett XOR-engine chip van rajta, a 64 MB RAM mellett.
Itt vettem 200 $ körüli áron: Bővebben: link
A gond az, hogy nem postáznak a tengerentúlra. Nekem ott élö rokonom hozta haza.
Hazai beszerzési lehetőség: Bővebben: link
Sajnos ez nagyker, tehát csak valami számtek-bolton keresztül veheted meg, ekkor kb. 6x.xxx-be fog neked fájni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kingston 240GB Sata SSD
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 860 PRO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Steelseries Arctis Nova pro vezetékes gamer fejhallgató
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest