- Krikszkraksz? Nem, X Max!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunork
veterán
válasz
BandiHUN
üzenetére
Szia!
Huhh, hát megnéztem a képeket, nem semmi. Őszintén sajnálom! Tényleg nem értem én sem, mi az alapvető hiba. Egy játékot már csak úgy illik programozni, hogy a piacon lévő összes hardvert (na, jó, nem az összeset, de a legalapvetőbbeket) letesztelik az erre szakosodott arcok, a teszterek. És most könnyen eszembe jut, hogy ezt a fázist, ha nem is kihagyták, de alaposan elsiklottak felette, nyilván szorított a kiadó kardja a fejük felett, hiszen már nem önálló cég az ID. Mindegy, sajna, ebben nem tudok többet segíteni, csak azt ismételném, amit már megírtam, meg hát az AMD fanok már jó pár hsz-t írtak ez ügyben. (amúgy NV sem melegszik, meg nem hajtja magát feleslegesen, no persze, nem mindegy hányas sorozat, melyik gyártó. Nálam a Gigabyte a nyerő, több karim is volt tőlük, és rendre egyből OC változatot tolnak ki...
)
Mindenesetre sok sikert kívánok a játékhoz, remélem egyszer csak sikerül normálisan végigjátszanod, mert eszméletlenül élvezetes!
És a végére a lényeg, hogy tegnapelőtt leadtam a rendelést a BF3-ra, már vissza is igazolták, jön fémdobozban, igaz DLC-k nélkül
, de sebaj, túlélem...
Új hozzászólás Aktív témák

- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- Tavaszi zsongásban érkező hardverek
- Videó stream letöltése
- Krikszkraksz? Nem, X Max!
- Gitáros topic
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Napelem
- BestBuy topik
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Autós topik
- További aktív témák...
- Gigabyte Geforce RTX 3090 Eagle OC
- Budget Gamer - i5 7600 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Eladó Apple Watch SE 2 Rose Gold
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 500GB I 14" QHD+ I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4520
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- SK Hynix, Samsung és más 16GB DDR4 so dimm 3200MHz modulok számlával, 6 hó garanciával
- iPhone 15 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944, 100% AKKSI
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4635
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)
, de sebaj, túlélem...