- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iGO Primo
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Aktív témák
-
Som@
őstag
válasz
burgatshow #75 üzenetére
Megnézted Te, hogy mikori üzenetre válaszoltál? :U
Akkor még nem nagyon volt az az oldal... -
Pacák
senior tag
válasz
kamikaze boci #74 üzenetére
Én az atx i/o panelt úgy fúrtam és reszeltem ki egy rossz CD-ROM fenéklemezéből. (Legalább halálában legyen valami haszon belőle.) Így is csak második nekifutásra jött össze. Pedig ráfogattam egy darab feláldozható deszkadarabra és úgy fúrtam elő a lyukakat először kisebb, aztán nagyobb átmérőjű fúróval, végül reszelővel mentem neki. Ez elméletben szép és jó, de gyakorlatban szerintem nincs jobb a gyárilag sajtolt/préselt i/o panelnél.
-
kamikaze boci
őstag
Azóta egy újabb agyament fűrészelés közepén vagyok, ehhez szereztem egy atx i/o panelt (vagy mit). De a korábbinál csak egyszerűen széttrancsíroztam a hátlapot. :D Nem volt túl szép, viszont elkerültem a teljesen új hátlemez gyártást.
Megnéztem a korábbi hozzászólásomat. Ami azt illeti, nagy divat mostanság fúrni-faragni, tévedtem, amikor szűk rétegről beszéltem.
[Szerkesztve] -
Pacák
senior tag
válasz
kamikaze boci #69 üzenetére
Régi szép idők.. :) Nagyon ott volt az a motorháztetős AT/ATX projekt. Anno az én kedvemet is az hozta meg a barkácsoláshoz. És lőn: a sarokban heverő lepukkant házból a szoba ékköve lett a régi fekvő AT házam. :) Féloff: Boci, te hogyan oldottad meg a lapod atx kivezetéseinél a burkolatot? Szerváltál egy atx takarólapot oda, vagy te is faragtál egyet - mint én?
[Szerkesztve] -
LukE
veterán
csak 1 kerdes: miert mondja azt a freeweb, hogy coolness.hu nincs bejegyezve? nem fizettetek, vagy mi tortent?
-
kamikaze boci
őstag
Ment a késelés rendesen az elején:DDD).
Kívánok sok sikert a munkátokhoz.:C -
Andor, írtam mailt.
-
atus
senior tag
Re modderek/coolerek!
R.I.P. CoolNESS ugyan a topik címe, de a kúlnessz nem halt meg, sőt él, és élni fog! Kicsit ugyan kómában volt egy évig, de ez nem jelent semmit. Rengetegen írtak, sok casemodról kaptunk képeket, leírást, és elég sok hűtés-mod cselekedetet láttunk az elmúlt időben. Ezek a PH! oldalain nem jelenhettek volna meg, mert csak egy viszonylag szűk réteget érint a dolog, meg nem is akkora horderejű, mint egy Athlon64 teszt. Ettől függetlenül mi publikálni szeretnénk ezeket, úgyhogy mostantól újra frissítjük a CoolNESS-t! A nagy hűtő shootoutok itt fognak debütálni, viszont akit jobban érdekel a téma, a hűtőkről egyenként, terjedelmesebb leírást a CoolNESSen fog találni, ahol andorpapa elemzi ki minden egyes porcikájukat. Casemodokat is oda fogunk kitenni, meg a kisebb modok is kúlnesszen landolnak valószínűleg. Andorpapa egyelőre nem postolt még, orbitális mennyiségű tesztre áhítozó hűtő gátolta meg ebben. Jómagam nekiálltam a frissítésnek, kisebb fennakadások azért még előfordulhatnak, de ezeket mihamarabb megoldjuk. Lényeg a lényeg, továbbra is várjuk az átalakított házaitok képeit, házi hűtési megoldásokat, modot, barkácsot, mindent ami témába vág, és érdekes!
MODRA FEL! ;] -
Dalamar
csendes tag
üdv!
Annyit még hozzátennék, hogy szvsz a cikkek nem rosszak, amelyeket a coolness team-osok írtak! Hogy kevés? Hááát! Nekem eddig épp elég volt elolvasni, de lehet hogy csak azért, mert el vagyok maradva és még mindíg olvasgatom a régieket is!
A prohardver talin jó volt a Coolness előadás! Csak így tovább srácok! :)) -
Manta
tag
Köszönöm a korrekt válaszokat!
-
-
atus
senior tag
''Nem szeretnék megsérteni senkit, de szerintem kéne egy külön ''rovat'' az ilyen rövid cikkeknek, mert ez a mostani állapot egy igen nagy visszalépés, a CoolNess-es modderek szempontjából legalábbis''
Arra céloztam Parci, hogy nem lehet a Hűtés/Házak csoporton belül tematikusan elrendezni a cikkeket, mint anno a CoolNessen a casemod/mod/cpucool/vgacool írásokat. Akkor lehetne casemod galériát, ami sokakat érdekelne. Már jópár gép képei figyelnek nálam... -
Az engine támogatja az egy oldalas cikkeket (bárhány oldalas cikkeket támogat), inkább arról van szó, hogy ritkán érdemes úgy dolgozni. Ha lesznek idővel rövid termékbemutatók, akkor azokat leválasztjuk a hírekről, kaphatnak külön kategóriát. De, addig is, inkább érdemes valamit valamivel összevetni, szerintem, egyébként a levegőben lóg a dolog.
-
atus
senior tag
Az Antec LED Fan cikket Mattyer követte el, és nem volt túl buzgó kedvében éppen. Oda is illett volna azért némi összehasonlítás, mind zajszint, mind légszállítás tekintetében...
''Nem szeretnék megsérteni senkit, de szerintem kéne egy külön ''rovat'' az ilyen rövid cikkeknek, mert ez a mostani állapot egy igen nagy visszalépés a CoolNess-es modderek szempontjából legalábbis.''
Én pedig nem szeretnélek elkeseríteni, de ez nem lehetséges, mert az site motor nem támogatja. Nem erre lett építve. Ez van :O
Sőt úgy fest, hogy mostantól a hűtős cikkek sem lesznek egyesével kirakva, hanem platform alapú shootoutok, nagy összehasonlító tesztek lesznek!
A kritikával szerintem nem sértettél meg senkit, sőt egyetértek veled, de nem rajtam múlik. -
Bocha
HÁZIGAZDA
''A CoolNess-en meg általában minden nap új cikk volt arról, hogy éppen mit alakítgattunk aznap a gépünkön. Ezt itt nem lehet megcsinálni, mert az olvasók nagy hányada nem kíváncsi erre annyira, mint te(Manta). Egy USB LED lámpa kaliberű modot meg pofátlanság lenne cikknek kirakni, inkább hír terjedelmű. De nem hír.''
Ezzel sajnos nem értek egyet. Igenis nagyon sok ember lenne kíváncsi ilyen cikkekre, még ha nem is 5 oldal, csak 1! A CoolNess-t is megnézte rengeteg ember, nap mint nap (én is), pedig ''csak'' hír terjedelmű cikkek voltak ott. Gondolom az Antec LED FAN cikket is elolvasták páran, pedig az is ''csak'' egy oldal.
Nem szeretnék megsérteni senkit, de szerintem kéne egy külön ''rovat'' az ilyen rövid cikkeknek, mert ez a mostani állapot egy igen nagy visszalépés, a CoolNess-es modderek szempontjából legalábbis. Amíg extrán voltak, minden nap írtak nekünk cikkeket, még ha rövidek is voltak. Amióta egybeolvadtak a prohardver!-rel, azóta igen csak vissza vannak fogva. Szerintem nem attól lesz jó egy cikk, hogy 5 oldal, egy léghűtőról nem is lehet 5 oldalt írni, mégis kell (kéne) róluk írni. Remélem lehetett érteni amit mondtam, és nem sértettem meg senkit, építő jellegű kritikának szántam. -
andorpapa
őstag
Na akkor a modder után jön a hűtős is, vagyis én. Csak pár apró tényre szeretném felhívni a figyelmet, pro és kontra.
1. A CoolNESS full HTML-re épült, nem volt rossz rendszer, de tény, hogy egy idő után feltelt volna az egész rendszer, hatalmas fájlok lettek volna, amely rontotta volna a kezelhetőséget. Így a PROHARDVER! egy jó alap volt, profi fórum+site motorral. Ez nagyon kellett, alapját képezi a munkának, és ennek köszönhetően (remélem) nem csak most, hanem mondjuk 1 év múlva is tudunk dolgozni.
2. Stílus. Na ez durva kérdés. Elismerem, ''nyakkendősödtünk''. Ez olyan, mint mikor egy garázszenekar befut, és az MTV kezdi őket nyomatni. Egyszerűen nem lehet teljesen megmaradni a régi stílusban. Én három dolgot tartottam és tartok most is szem előtt ténykedésemmel kapcsolatban:
a, A lehető legtöbb ember számára tudjam közvetíteni a cooler/modder szubkultúrát. Nem pusztán mennyiségi kérdésről van szó, de szeretnék sok usert megszólítani, és örülök neki, hogy rövid pályafutásunk alatt szélesebb körben tudtuk elszórni a téma magját (huhh, szép hasonlat, mi?).
b, Egyre igényesebb, szakszerűbb működés. Mindenképpen javítani kell a legkisebb hibán is, és a legjobbat kell az olvasók elé tárni.
c, Egy kicsit egoista dolog, de a harmadik cél az, hogy a legjobbak legyünk. Oké, inkább E/1, a többeik nem egoisták, meg ők alapból a legjobbak :)) -
Ahhoj
aktív tag
Na végre, úgy látszik megint békesség lesz.
Béke veletek! :DD
Ja, házigazdák, az aláírásom rátok nem vonatkozik, csak rám, hogy el ne felejtsem ;] -
Amennyiben túlreagáltam a kérdés, megkövetem Mantát, szori. Valóban nehezen viselem az offenzívnek tűnő kritikát, amikor ugyan nem hibátlan minden, de talán még mindig az egyik legjobb Magyarországon.
És nem arról van szó, hogy pihennénk, és ne akarnánk fejlődni.
Lehet, hogy az én hülyeségem, de én biztos úgy kezdtem volna a topikot, hogy ''srácok, azért figyeljetek oda, hogy ne vesszen el teljesen a régi fíling, stb''. A ''bárki bármit mond, ez most rossz'' azért imho más hangvételű, de ezt már átrágtuk. Még1x, szori.
Másrészt úgy is az lesz, amit bírunk, egy grammal se több :). -
gyozi
aktív tag
Gratula Atus, ilyen válasz kell a népnek!
-
atus
senior tag
Ejj. Azt hiszem nem hálás feladat első X-CoolNess-esként hozzászólni ehhez. Namind1, megpróbálom, és megkérek mindenkit, hogy NE vegye offenzívnek, én se annak szántam.
--------o---------
''...de hiányolom azt a fajta töménységet, lelkesedést, ami még az extrás időkben ment...N incsenek saját projectek, semmi.''
Lelkesedés van, projektek is futnak folyamatosan, csak a publikálás nehézkes. Itt nem az engine-re gondolok, az fasza, köszönhetően Parcinak. Az itt található cikkek mind nagyobb terjedelműek, és általában kb egy hétig főcímként szerepelnek. A CoolNess-en meg általában minden nap új cikk volt arról, hogy éppen mit alakítgattunk aznap a gépünkön. Ezt itt nem lehet megcsinálni, mert az olvasók nagy hányada nem kíváncsi erre annyira, mint te(Manta). Egy USB LED lámpa kaliberű modot meg pofátlanság lenne cikknek kirakni, inkább hír terjedelmű. De nem hír. Szóval nehéz dolog ez. Casemod galériát se lehet csinálni, mert nincs rá lehetőség, hiszen nem erre lett tervezve a site. A (szinte) napi hűtős/modder hírek írása is rengeteg energiát vesz ám el, és ez megy leginkább a cikkek rovására. Ennyi ilyen témájú hírt viszont a CoolNessen soha nem olvashattál!!
Projektek meg vannak, ha jöttél volna PROHARDVER! talira megnézhetted volna az öcsémék zöld gépét, ami már a CoolNessre nemrég felkerült képek óta is változott. Szóval pörög az agyam, munkálkodom, egyszerre két új gép elkészítését tervezem, amint eladtam a zöld szörnyet, neki is állok. Az megint más kérdés, hogy ebből Te mennyit fogsz látni. :D Nekem úgy tűnik, hogy egyre több minden fér át a csövön...
(#25) egyetértek, elgondolkodtam, megfogadom
''Hát szóval az oldal számomra nem jött be.
A lelkes amatőrizmus diszkrét bája itatta át az oldalt''
Valószínűleg azért, mert amatőrők is vagyunk. Szerintem minden modder amatőr, legalábbis én még nem hallottam profi moddolóról. Attól, hogy moderálva vannak a cikkek, nem tegezünk, és a kommuna miatt nem létezünk önálló egyéniségként, még nem lettünk profik, úgyanúgy barkácsoló amatőrök maradtunk.
Hát ennyi röviden. Részben egyetértek a témaindító hozzászólással, megfogadtam a tanácsokat. Azon dolgozom folyamatosan, hogy ne érezzetek így! Remélem mielőbb meglesz a látszata... -
gyozi
aktív tag
Ha így megy tovább, akkor mindenki kiáll! :))
-
twollah
nagyúr
Hát szóval az oldal számomra nem jött be.
A lelkes amatőrizmus diszkrét bája itatta át az oldalt. -
Den
veterán
Én meg amellett állok ki hogy zárjuk le a meddő vitát.
-
BoGár
tag
Én meg Parci mellett állok ki.
-
twollah
nagyúr
SaJt
-
gyozi
aktív tag
Én Manta mellett állnék ki, mert normális hangon kifejtette, hogy mi is a véleménye az oldalról! A házigazdáknak talán tényleg épító jellegű kritikaként kellene felfogni ezt az egészet, mert a hozzászólásnak egyáltalán nem volt fikázó a hangvétele! És a másik, hogy a mai világban minden üzleti alapon működik, és ha nincs látogatottság, akkor nincs semmi. Jelenleg a Prohardwert ez a veszély nem fenyegeti, mert jó az oldal, de figyelni kell az ilyen hozzászólásokat, hogy még jobb lehessen!
-
''(...) Te elvállaltad ezt a munkát annak minden kellemetlenségével együtt, hát viseld is normálisan!''
Megint kioktatsz, nem javasolsz...
Én sem értelek, mert nem azzal van baj, hogy szerinted nem optimális most a fúzió. Tényleg nem az. Az a baj, ahogy ezt előadod. Az első hozzászólásodnál is, most is (ergo imho igenis offenzív az a negatív kritika, ezért is pöccentem be). -
December 1-től lesz bevételünk. ELŐSZÖR.
Mantával pedig semmi gáz nem lett volna, ha nem úgy kezdi, hogy ''tökmind1, hogy ki mit mond a PROHARDVER!-től és/vagy a CoolNESS-től, akkor is...''. Ha tökmind1, akkor miért beszélünk itt bármiről is?
Nem a negatív kritikát nem bírom (távolról sem hiszem, hogy bármi is optimális lenne az oldalunkon), hanem az igazságtalanságot. -
Manta
tag
''Nehogy már azt hidd, hogy miattad reklámoznak azok, akik. Egy-egy ember nem jelent semmit ilyen szempontból. Vagy azt hiszed, hogy nagy tömeget képviselsz?''
Vannak nagyon jó hitelesített mutatók a látogatottságról, s bár ezeket számszerűen nem ismerem, nyilván nem egy-két emberről van szó. És itt nem a prohardverről beszélek, hanem az index ''lapcsaládról''. Az meg teljesen lényegtelen hogy ki vagyok ilyen szempontból, lehet hogy egy nagy vásárlóerejű réteget képviselek, lehet hogy nem. Lehet hogy pont én vagyok a fizetett bannerek célközönsége, lehet hogy nem. Ez nem derül ki IP cím alapján. -
Superman
nagyúr
Ha időm engedi, szívesen írnék a prohardvernek egy kis programozásról, programnyelvekről, de félek ez nem fér bele a kialakult képbe. De én felajánlottam, met szeretem ezt a lapot. Fenntartások nélkül. :)))
-
Ahhoj
aktív tag
Hú, nagyon össze-vissza beszéltem? :)
-
Ahhoj
aktív tag
Na, gyerekek, nyugi, nem kell egymást széjjeltépni. Manta csak megjegyezte, hogy kevesebb a cikk, mint volt, és ő nem tudhatta, hogy mi a helyzet nálatok. Ez csak annyit jelent, hogy izgul értetek, és remélte, hogy nincs semmi probléma, ami visszafogná a teljesítményéteket.
Azért meg kell hagyni, Manta hozzászólása sem volt túl szimpi...
Parci: szerintem neked, mint Házigazdának, jobban kéne bírnod a negatív kritikát, vagy ahogy Manta mondtamondta, visszajelzést. Ő nem akart rosszat. Mint ahogy már kifejtettem, nem sokára sok nagy ország laskosai a prohardver-t fogják olvasni, és több olvasó több negatív kritika. Vagy próbáld meg nyugodtabban válaszolni, vagy ne is foglalkozz velük (szerintem). (de lehet, hogy ez utóbbi véleményem hülyeség volt)
És amit nagyon utálok, az az anyagiaskodásnak ilyen fajta megnyílvánulása:
''Két és fél éve dolgozunk az oldalon, te meg olvasgatod, INGYEN''
Azért ezt úgy mondod, mintha annyira önfeláldozó lennél, és nem lenne semmilyen bevételetek, amit azért nem gondolok
''...aki egyébként reklámbevételt is hoz, és....''
Nehogy már azt hidd, hogy miattad reklámoznak azok, akik. Egy-egy ember nem jelent semmit ilyen szempontból. Vagy azt hiszed, hogy nagy tömeget képviselsz?
Bocsi, de én se bírom az ilyen negatív hozzáállásokat, és ha az előző monológom megbántana valakit, akkor bocsánat.
Ha valamilyen eltérő véleményetek van, mondjátok csak, nyugodt hangnemben.
Ha meg nincs egyéb vélemény, akkor puszi-puszi egymásnak, és kibékülni :) -
Manta
tag
Komolyan nem értelek! Leírtam hogy mit gondolok, de nem állítottam azt, hogy bármit is jobban tudnék nálatok, főleg hogy mit csináltok, vagy mit nem csináltok éppen. Neked, mint egy tartalomszolgáltató ''képviselőjének'' inkább értékelned kellene a kritikát, vagy mondjuk úgy: visszajelzést. Ha ez negatív (de nem offenzív módon), akkor inkább illik elgondolkodni a leírtakon, hátha van benne valami. És persze meg is lehet magyarázni a dolgokat, de nem hőbörögve. Attól még hogy ez egy online közösség, még illik megadni azt a tisztességet az olvasónak (aki egyébként reklámbevételt is hoz, és a portálok harcában valahol ''leteszi a voksát''), hogy nem esel neki. Te elvállaltad ezt a munkát annak minden kellemetlenségével együtt, hát viseld is normálisan!
-
-
Plumpy
aktív tag
Ok! Hiszek Neked! :)
-
Én pedig erre mondtam, hogy folyamatban van a szervezés, és Mantával ellentétben én tudom, hogy épp MA intéztem a korlátlan netet a szerkesztőségbe, ahova a HETEKBEN költözünk be, stb. Nem folytatom, a lényeg, hogy a stáb együtt kitalálja, hogy hogyan tovább, és úgy lészen.
--------
Mivel a PROHARDVER! nagy oldal, ezért értelemszerű, hogy nem lehet naponta széjjelmoddolt házakat kitenni, az csak egy témakör. De az erőforrásaink lassan elegendőek ahhoz, hogy ne amatőr módon dolgozzunk (és ennek a PROHARDVER! Tali csak az előszele volt). Ahogy tegnap a kezünkbe nyomták a P4 3.06 GHz-es gépet, MERT MI VAGYUNK A PROHARDVER! (és a CoolNESS!!), úgy másra is meg lesz minden lehetőség. Ne várjátok el Andoréktól, hogy ők is éveken át szívjanak, mire komolyan veszik őket!!
Nem magyarázkodok tovább, úgy lesz, ahogy mi meg tudjuk oldani, akinek ez nem jön be, idegesíti, zavarja, itt nem fog tudni mit csinálni. Nem fér ki több a csövön, mint amit át bírunk nyomni. Ha ez kevés, szori.
--------
A régi cikkek át lesznek dolgozva, én már anno javasoltam. -
Bárki bármit mond prohardver vagy Coolness részről, nem az igazi ami most van.
Ez milyen ''stílus''? Ugye azt írod, hogy bármit is mondhatok, te akkor is azt gondolod, amit. Erre írtam, hogy ne legyél már jobban képben, mint én, mert a saját oldalunkról van szó. Hol a hiba?
Nehogy már számonkérd, hogy elég gyorsan csinálunk-e meg dolgokad NEKED.
Azt meg végképp ne gondold, hogy simán felhúzhatod az embert, majd elegánsan közölheted, amikor az fel is háborodik, hogy te nem ezt vártad egy házigazdától. Két és fél éve dolgozunk az oldalon, te meg olvasgatod, INGYEN. Nincs ezzel baj, de ne gyere lécci a nem-toleráns dumával, amikor te spec kizárólag haszonélvezője vagy mindennek, velünk ellentétben. Ez nem gáz, erre vállalkoztunk, de a nem-megértést nehezen viseljük. Remélem megérted. -
Plumpy
aktív tag
Hali! És a régi Coolness-es cikkeket nem lehetne berakni a mostaniak közé. Megállják a helyüket, és sok hasznos dolog volt köztük. Szerkesztőség ide vagy oda a témaindító hozzászólást jogosnak találom, mert eddig semmi, de semmi Coolness fíling nem szivárgott bele a cikkekbe. Ott nagy leállások idején is volt egy-két apró cikk, ami tartotta a lelket a kedves látogatókban. Na ez az ami most hiányz(c)ikk... Nem b@aszogatás akart lenni ne érts félre, inkább építő kritika...
-
Ploszi
senior tag
hát Deberecenból aztán nem vagyunk olyan sokan! ez tényleg nagyon kelet??
-
Ahhoj
aktív tag
válasz
Dalai Láma #16 üzenetére
/me most irigykedik :DD :DD :DD
nyíregyházi prohardver-es arcokat akarok!!! (nem félreérteni) :D -
Dalai Láma
őstag
Hát, ez van. Pécs a világ közepe, de az országé minimum, csak éppen minden föciórán rosszul tanítják. Meg hát a HÁZIGAZDÁK nagy része itt él. És mindegyiküket személyesen ismerhetem, és erősen elfogult vagyok az irányukban. Ezenkívül Pécsett van a legösszeszokottabb PH rajongótábor. Itt már két talit is szerveztünk, nagy sikerrel (és sörrel :D)!
-
Ahhoj
aktív tag
válasz
Dalai Láma #13 üzenetére
Hmm
Néha, amikor kölönböző topikokat olvasgatok, olyan érzésem támad, mintha a prohardver erősen pécsi lenne, vagy nem? vagy hogy van ez? :) -
Manta
tag
''És lécci ne legyél már jobban képben az ügyeink kapcsán, mint mi magunk, ok?''
Nem ilyen stílusban írtam, és nem is ezt várom el egy házigazdától...
''kész a szerkesztőség, bejönnek a bevételek, stb, akkor minden pörögni fog''
Hónapokkal ezelőtt is ezt lehetett hallani...
''kezdj projekteket''
Folyamatban van 1 komolyabb... -
Ahhoj
aktív tag
válasz
Dalai Láma #10 üzenetére
Szerintem is
A szomszédos oszágok, Japán, Kína, India, Oroszország és az USA lakossága is a prohardver miatt tanul magyarul, nem tudtátok? -
Emberek, álljunk már le! Atus, Andor és Mattyer vágják a témát (lásd PROHARDVER! Tali, pl), meg is csinálják a stuffot, mindössze komolyabb infrastruktúrát tolunk mögé, amihez idő kell.
A nyöszörgés helyett inkább fel kéne fogni, hogy 1-1 ütősebb cooler/mod hírt most már 2-3000 ember simán elolvas!!! Felnőttünk, a felelősség is nagyobb, nem írhatunk akármit. -
hungeek
senior tag
Ha már ''mod'' nál tartunk:
vállalok 486SX nyaklánc készítést......
5 zsé /db
:DD -
Ahhoj
aktív tag
Amennyiben valaki biztosít számomra alkatrészeket, én csinálok fasza mod-okat.
Pl. tök jó lenne, ha sok p4-es procit sulifix-szel összeragasztunk, és abból fog állni a ház.
Vagy mégse olyan jó 5let? :)
viccet félretéve, tud vki biztosítani anyagot? :DD -
Jó lenne, ha nem lennél ilyen negatív. Bárki bármit mond, mi (azaz a PROHARDVER! és a CoolNESS) tudjuk, hogy mi miért van, és mi lesz. Valóban nem tökéletes a végrehajtás, de hidd már el, hogy amint kész a szerkesztőség, bejönnek a bevételek, stb, akkor minden pörögni fog.
Másrészt a CoolNESS-es cikkek végre az egész országnak, és nem párszáz embernek szólnak.
És lécci ne legyél már jobban képben az ügyeink kapcsán, mint mi magunk, ok? Ha hiányzik a közösség, pörgesd fel, kezdj projekteket, ne csak várj arra a bizonyos galambra! -
Manta
tag
OFF:
Mi alapján dönt el a fórumendzsin, hogy mi mehet nagy betűvel a topikcímben? -
Manta
tag
Bárki bármit mond prohardver vagy Coolness részről, nem az igazi ami most van. Kissé értelmetlen lehet a siránkozásom, de hiányolom azt a fajta töménységet, lelkesedést, ami még az extrás időkben ment. Tudom hogy van egy-egy hűtős cikk nagyritkán, de semmi megnyilvánulása nincs a ''modder-közösségnek'', mégha van is ilyen szekció a fórumban. Nincsenek saját projectek, semmi.
Aktív témák
Hirdetés
- Hobby elektronika
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Reklámblokkolók topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Cyberpunk 2077
- Path of Exile (ARPG)
- Yettel topik
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- Bontatlan SteelSeries QcK 3XL egérpad
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest