Keresés

Aktív témák

• atus

senior tag

Re modderek/coolerek!
    R.I.P. CoolNESS ugyan a topik címe, de a kúlnessz nem halt meg, sőt él, és élni fog! Kicsit ugyan kómában volt egy évig, de ez nem jelent semmit. Rengetegen írtak, sok casemodról kaptunk képeket, leírást, és elég sok hűtés-mod cselekedetet láttunk az elmúlt időben. Ezek a PH! oldalain nem jelenhettek volna meg, mert csak egy viszonylag szűk réteget érint a dolog, meg nem is akkora horderejű, mint egy Athlon64 teszt. Ettől függetlenül mi publikálni szeretnénk ezeket, úgyhogy mostantól újra frissítjük a CoolNESS-t! A nagy hűtő shootoutok itt fognak debütálni, viszont akit jobban érdekel a téma, a hűtőkről egyenként, terjedelmesebb leírást a CoolNESSen fog találni, ahol andorpapa elemzi ki minden egyes porcikájukat. Casemodokat is oda fogunk kitenni, meg a kisebb modok is kúlnesszen landolnak valószínűleg. Andorpapa egyelőre nem postolt még, orbitális mennyiségű tesztre áhítozó hűtő gátolta meg ebben. Jómagam nekiálltam a frissítésnek, kisebb fennakadások azért még előfordulhatnak, de ezeket mihamarabb megoldjuk. Lényeg a lényeg, továbbra is várjuk az átalakított házaitok képeit, házi hűtési megoldásokat, modot, barkácsot, mindent ami témába vág, és érdekes!
    MODRA FEL! ;]

• atus

senior tag

válasz Parci #57 üzenetére

''Nem szeretnék megsérteni senkit, de szerintem kéne egy külön ''rovat'' az ilyen rövid cikkeknek, mert ez a mostani állapot egy igen nagy visszalépés, a CoolNess-es modderek szempontjából legalábbis''

Arra céloztam Parci, hogy nem lehet a Hűtés/Házak csoporton belül tematikusan elrendezni a cikkeket, mint anno a CoolNessen a casemod/mod/cpucool/vgacool írásokat. Akkor lehetne casemod galériát, ami sokakat érdekelne. Már jópár gép képei figyelnek nálam...

• atus

senior tag

válasz Bocha #52 üzenetére

Az Antec LED Fan cikket Mattyer követte el, és nem volt túl buzgó kedvében éppen. Oda is illett volna azért némi összehasonlítás, mind zajszint, mind légszállítás tekintetében...

''Nem szeretnék megsérteni senkit, de szerintem kéne egy külön ''rovat'' az ilyen rövid cikkeknek, mert ez a mostani állapot egy igen nagy visszalépés a CoolNess-es modderek szempontjából legalábbis.''
    Én pedig nem szeretnélek elkeseríteni, de ez nem lehetséges, mert az site motor nem támogatja. Nem erre lett építve. Ez van :O
    Sőt úgy fest, hogy mostantól a hűtős cikkek sem lesznek egyesével kirakva, hanem platform alapú shootoutok, nagy összehasonlító tesztek lesznek!
    A kritikával szerintem nem sértettél meg senkit, sőt egyetértek veled, de nem rajtam múlik.

• atus

senior tag

Ejj. Azt hiszem nem hálás feladat első X-CoolNess-esként hozzászólni ehhez. Namind1, megpróbálom, és megkérek mindenkit, hogy NE vegye offenzívnek, én se annak szántam.
    --------o---------
    ''...de hiányolom azt a fajta töménységet, lelkesedést, ami még az extrás időkben ment...N incsenek saját projectek, semmi.''
    Lelkesedés van, projektek is futnak folyamatosan, csak a publikálás nehézkes. Itt nem az engine-re gondolok, az fasza, köszönhetően Parcinak. Az itt található cikkek mind nagyobb terjedelműek, és általában kb egy hétig főcímként szerepelnek. A CoolNess-en meg általában minden nap új cikk volt arról, hogy éppen mit alakítgattunk aznap a gépünkön. Ezt itt nem lehet megcsinálni, mert az olvasók nagy hányada nem kíváncsi erre annyira, mint te(Manta). Egy USB LED lámpa kaliberű modot meg pofátlanság lenne cikknek kirakni, inkább hír terjedelmű. De nem hír. Szóval nehéz dolog ez. Casemod galériát se lehet csinálni, mert nincs rá lehetőség, hiszen nem erre lett tervezve a site. A (szinte) napi hűtős/modder hírek írása is rengeteg energiát vesz ám el, és ez megy leginkább a cikkek rovására. Ennyi ilyen témájú hírt viszont a CoolNessen soha nem olvashattál!!
    Projektek meg vannak, ha jöttél volna PROHARDVER! talira megnézhetted volna az öcsémék zöld gépét, ami már a CoolNessre nemrég felkerült képek óta is változott. Szóval pörög az agyam, munkálkodom, egyszerre két új gép elkészítését tervezem, amint eladtam a zöld szörnyet, neki is állok. Az megint más kérdés, hogy ebből Te mennyit fogsz látni. :D Nekem úgy tűnik, hogy egyre több minden fér át a csövön...

(#25) egyetértek, elgondolkodtam, megfogadom

''Hát szóval az oldal számomra nem jött be.
    A lelkes amatőrizmus diszkrét bája itatta át az oldalt
    ''
    Valószínűleg azért, mert amatőrők is vagyunk. Szerintem minden modder amatőr, legalábbis én még nem hallottam profi moddolóról. Attól, hogy moderálva vannak a cikkek, nem tegezünk, és a kommuna miatt nem létezünk önálló egyéniségként, még nem lettünk profik, úgyanúgy barkácsoló amatőrök maradtunk.

Hát ennyi röviden. Részben egyetértek a témaindító hozzászólással, megfogadtam a tanácsokat. Azon dolgozom folyamatosan, hogy ne érezzetek így! Remélem mielőbb meglesz a látszata...

Aktív témák

Hirdetés