Keresés

Aktív témák

• Bocha

HÁZIGAZDA

válasz atus #55 üzenetére

Én spec. annak is nagyon örülnék, ha - ahogy írtad - nagy, platform alapú, átfogó tesztek lennének! Úgy legyen! :))
    Ilyen nagyobb, több kis részt egybefoglaló cikkeket egyébként moddolással kapcsolatban is lehetne írni.

• Bocha

HÁZIGAZDA

''A CoolNess-en meg általában minden nap új cikk volt arról, hogy éppen mit alakítgattunk aznap a gépünkön. Ezt itt nem lehet megcsinálni, mert az olvasók nagy hányada nem kíváncsi erre annyira, mint te(Manta). Egy USB LED lámpa kaliberű modot meg pofátlanság lenne cikknek kirakni, inkább hír terjedelmű. De nem hír.''
    Ezzel sajnos nem értek egyet. Igenis nagyon sok ember lenne kíváncsi ilyen cikkekre, még ha nem is 5 oldal, csak 1! A CoolNess-t is megnézte rengeteg ember, nap mint nap (én is), pedig ''csak'' hír terjedelmű cikkek voltak ott. Gondolom az Antec LED FAN cikket is elolvasták páran, pedig az is ''csak'' egy oldal.
    Nem szeretnék megsérteni senkit, de szerintem kéne egy külön ''rovat'' az ilyen rövid cikkeknek, mert ez a mostani állapot egy igen nagy visszalépés, a CoolNess-es modderek szempontjából legalábbis. Amíg extrán voltak, minden nap írtak nekünk cikkeket, még ha rövidek is voltak. Amióta egybeolvadtak a prohardver!-rel, azóta igen csak vissza vannak fogva. Szerintem nem attól lesz jó egy cikk, hogy 5 oldal, egy léghűtőról nem is lehet 5 oldalt írni, mégis kell (kéne) róluk írni. Remélem lehetett érteni amit mondtam, és nem sértettem meg senkit, építő jellegű kritikának szántam.

Aktív témák