- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- A napon sütkérezik a OnePlus 15
- Jókora főkamerával érkezik a Poco F7 Ultra
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Hiánypótló funkciót vezet be a Nothing
Aktív témák
-
-
atus
senior tag
Az Antec LED Fan cikket Mattyer követte el, és nem volt túl buzgó kedvében éppen. Oda is illett volna azért némi összehasonlítás, mind zajszint, mind légszállítás tekintetében...
''Nem szeretnék megsérteni senkit, de szerintem kéne egy külön ''rovat'' az ilyen rövid cikkeknek, mert ez a mostani állapot egy igen nagy visszalépés a CoolNess-es modderek szempontjából legalábbis.''
Én pedig nem szeretnélek elkeseríteni, de ez nem lehetséges, mert az site motor nem támogatja. Nem erre lett építve. Ez van :O
Sőt úgy fest, hogy mostantól a hűtős cikkek sem lesznek egyesével kirakva, hanem platform alapú shootoutok, nagy összehasonlító tesztek lesznek!
A kritikával szerintem nem sértettél meg senkit, sőt egyetértek veled, de nem rajtam múlik.
Aktív témák
- Kerékpársportok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Okos Otthon / Smart Home
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Spotify
- Milyen házat vegyek?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Tőzsde és gazdaság
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3506, 92% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest