- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Aktív témák
-
Pacák
senior tag
válasz
kamikaze boci #74 üzenetére
Én az atx i/o panelt úgy fúrtam és reszeltem ki egy rossz CD-ROM fenéklemezéből. (Legalább halálában legyen valami haszon belőle.) Így is csak második nekifutásra jött össze. Pedig ráfogattam egy darab feláldozható deszkadarabra és úgy fúrtam elő a lyukakat először kisebb, aztán nagyobb átmérőjű fúróval, végül reszelővel mentem neki. Ez elméletben szép és jó, de gyakorlatban szerintem nincs jobb a gyárilag sajtolt/préselt i/o panelnél.
-
Pacák
senior tag
válasz
kamikaze boci #69 üzenetére
Régi szép idők.. :) Nagyon ott volt az a motorháztetős AT/ATX projekt. Anno az én kedvemet is az hozta meg a barkácsoláshoz. És lőn: a sarokban heverő lepukkant házból a szoba ékköve lett a régi fekvő AT házam. :) Féloff: Boci, te hogyan oldottad meg a lapod atx kivezetéseinél a burkolatot? Szerváltál egy atx takarólapot oda, vagy te is faragtál egyet - mint én?
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- EA Sports WRC '23
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- E-roller topik
- The First Berserker: Khazan
- Xbox Series X|S
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest