- Azonnali mobilos kérdések órája
- Magisk
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
Aktív témák
-
Ahhoj
aktív tag
Na végre, úgy látszik megint békesség lesz.
Béke veletek! :DD
Ja, házigazdák, az aláírásom rátok nem vonatkozik, csak rám, hogy el ne felejtsem ;] -
Ahhoj
aktív tag
Hú, nagyon össze-vissza beszéltem? :)
-
Ahhoj
aktív tag
Na, gyerekek, nyugi, nem kell egymást széjjeltépni. Manta csak megjegyezte, hogy kevesebb a cikk, mint volt, és ő nem tudhatta, hogy mi a helyzet nálatok. Ez csak annyit jelent, hogy izgul értetek, és remélte, hogy nincs semmi probléma, ami visszafogná a teljesítményéteket.
Azért meg kell hagyni, Manta hozzászólása sem volt túl szimpi...
Parci: szerintem neked, mint Házigazdának, jobban kéne bírnod a negatív kritikát, vagy ahogy Manta mondtamondta, visszajelzést. Ő nem akart rosszat. Mint ahogy már kifejtettem, nem sokára sok nagy ország laskosai a prohardver-t fogják olvasni, és több olvasó több negatív kritika. Vagy próbáld meg nyugodtabban válaszolni, vagy ne is foglalkozz velük (szerintem). (de lehet, hogy ez utóbbi véleményem hülyeség volt)
És amit nagyon utálok, az az anyagiaskodásnak ilyen fajta megnyílvánulása:
''Két és fél éve dolgozunk az oldalon, te meg olvasgatod, INGYEN''
Azért ezt úgy mondod, mintha annyira önfeláldozó lennél, és nem lenne semmilyen bevételetek, amit azért nem gondolok
''...aki egyébként reklámbevételt is hoz, és....''
Nehogy már azt hidd, hogy miattad reklámoznak azok, akik. Egy-egy ember nem jelent semmit ilyen szempontból. Vagy azt hiszed, hogy nagy tömeget képviselsz?
Bocsi, de én se bírom az ilyen negatív hozzáállásokat, és ha az előző monológom megbántana valakit, akkor bocsánat.
Ha valamilyen eltérő véleményetek van, mondjátok csak, nyugodt hangnemben.
Ha meg nincs egyéb vélemény, akkor puszi-puszi egymásnak, és kibékülni :) -
Ahhoj
aktív tag
válasz
Dalai Láma #16 üzenetére
/me most irigykedik :DD :DD :DD
nyíregyházi prohardver-es arcokat akarok!!! (nem félreérteni) :D -
Ahhoj
aktív tag
válasz
Dalai Láma #13 üzenetére
Hmm
Néha, amikor kölönböző topikokat olvasgatok, olyan érzésem támad, mintha a prohardver erősen pécsi lenne, vagy nem? vagy hogy van ez? :) -
Ahhoj
aktív tag
válasz
Dalai Láma #10 üzenetére
Szerintem is
A szomszédos oszágok, Japán, Kína, India, Oroszország és az USA lakossága is a prohardver miatt tanul magyarul, nem tudtátok? -
Ahhoj
aktív tag
Amennyiben valaki biztosít számomra alkatrészeket, én csinálok fasza mod-okat.
Pl. tök jó lenne, ha sok p4-es procit sulifix-szel összeragasztunk, és abból fog állni a ház.
Vagy mégse olyan jó 5let? :)
viccet félretéve, tud vki biztosítani anyagot? :DD
Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged