- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic V2 - origami
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Aktív témák
-
gyozi
aktív tag
Én Manta mellett állnék ki, mert normális hangon kifejtette, hogy mi is a véleménye az oldalról! A házigazdáknak talán tényleg épító jellegű kritikaként kellene felfogni ezt az egészet, mert a hozzászólásnak egyáltalán nem volt fikázó a hangvétele! És a másik, hogy a mai világban minden üzleti alapon működik, és ha nincs látogatottság, akkor nincs semmi. Jelenleg a Prohardwert ez a veszély nem fenyegeti, mert jó az oldal, de figyelni kell az ilyen hozzászólásokat, hogy még jobb lehessen!
-
''(...) Te elvállaltad ezt a munkát annak minden kellemetlenségével együtt, hát viseld is normálisan!''
Megint kioktatsz, nem javasolsz...
Én sem értelek, mert nem azzal van baj, hogy szerinted nem optimális most a fúzió. Tényleg nem az. Az a baj, ahogy ezt előadod. Az első hozzászólásodnál is, most is (ergo imho igenis offenzív az a negatív kritika, ezért is pöccentem be). -
Bárki bármit mond prohardver vagy Coolness részről, nem az igazi ami most van.
Ez milyen ''stílus''? Ugye azt írod, hogy bármit is mondhatok, te akkor is azt gondolod, amit. Erre írtam, hogy ne legyél már jobban képben, mint én, mert a saját oldalunkról van szó. Hol a hiba?
Nehogy már számonkérd, hogy elég gyorsan csinálunk-e meg dolgokad NEKED.
Azt meg végképp ne gondold, hogy simán felhúzhatod az embert, majd elegánsan közölheted, amikor az fel is háborodik, hogy te nem ezt vártad egy házigazdától. Két és fél éve dolgozunk az oldalon, te meg olvasgatod, INGYEN. Nincs ezzel baj, de ne gyere lécci a nem-toleráns dumával, amikor te spec kizárólag haszonélvezője vagy mindennek, velünk ellentétben. Ez nem gáz, erre vállalkoztunk, de a nem-megértést nehezen viseljük. Remélem megérted. -
Jó lenne, ha nem lennél ilyen negatív. Bárki bármit mond, mi (azaz a PROHARDVER! és a CoolNESS) tudjuk, hogy mi miért van, és mi lesz. Valóban nem tökéletes a végrehajtás, de hidd már el, hogy amint kész a szerkesztőség, bejönnek a bevételek, stb, akkor minden pörögni fog.
Másrészt a CoolNESS-es cikkek végre az egész országnak, és nem párszáz embernek szólnak.
És lécci ne legyél már jobban képben az ügyeink kapcsán, mint mi magunk, ok? Ha hiányzik a közösség, pörgesd fel, kezdj projekteket, ne csak várj arra a bizonyos galambra!
Aktív témák
Hirdetés
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EA Sports WRC '23
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- Háztartási gépek
- ZIDOO médialejátszók
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Vásárolj okosan, fizess kényelmesen!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest