- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Magisk
- iPhone topik
- Yettel topik
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
atus
senior tag
''Nem szeretnék megsérteni senkit, de szerintem kéne egy külön ''rovat'' az ilyen rövid cikkeknek, mert ez a mostani állapot egy igen nagy visszalépés, a CoolNess-es modderek szempontjából legalábbis''
Arra céloztam Parci, hogy nem lehet a Hűtés/Házak csoporton belül tematikusan elrendezni a cikkeket, mint anno a CoolNessen a casemod/mod/cpucool/vgacool írásokat. Akkor lehetne casemod galériát, ami sokakat érdekelne. Már jópár gép képei figyelnek nálam... -
Manta
tag
Komolyan nem értelek! Leírtam hogy mit gondolok, de nem állítottam azt, hogy bármit is jobban tudnék nálatok, főleg hogy mit csináltok, vagy mit nem csináltok éppen. Neked, mint egy tartalomszolgáltató ''képviselőjének'' inkább értékelned kellene a kritikát, vagy mondjuk úgy: visszajelzést. Ha ez negatív (de nem offenzív módon), akkor inkább illik elgondolkodni a leírtakon, hátha van benne valami. És persze meg is lehet magyarázni a dolgokat, de nem hőbörögve. Attól még hogy ez egy online közösség, még illik megadni azt a tisztességet az olvasónak (aki egyébként reklámbevételt is hoz, és a portálok harcában valahol ''leteszi a voksát''), hogy nem esel neki. Te elvállaltad ezt a munkát annak minden kellemetlenségével együtt, hát viseld is normálisan!
-
Manta
tag
''És lécci ne legyél már jobban képben az ügyeink kapcsán, mint mi magunk, ok?''
Nem ilyen stílusban írtam, és nem is ezt várom el egy házigazdától...
''kész a szerkesztőség, bejönnek a bevételek, stb, akkor minden pörögni fog''
Hónapokkal ezelőtt is ezt lehetett hallani...
''kezdj projekteket''
Folyamatban van 1 komolyabb...
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest