- Egy hét múlva érkezik a Honor Magic V5
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
December 1-től lesz bevételünk. ELŐSZÖR.
Mantával pedig semmi gáz nem lett volna, ha nem úgy kezdi, hogy ''tökmind1, hogy ki mit mond a PROHARDVER!-től és/vagy a CoolNESS-től, akkor is...''. Ha tökmind1, akkor miért beszélünk itt bármiről is?
Nem a negatív kritikát nem bírom (távolról sem hiszem, hogy bármi is optimális lenne az oldalunkon), hanem az igazságtalanságot. -
Manta
tag
''Nehogy már azt hidd, hogy miattad reklámoznak azok, akik. Egy-egy ember nem jelent semmit ilyen szempontból. Vagy azt hiszed, hogy nagy tömeget képviselsz?''
Vannak nagyon jó hitelesített mutatók a látogatottságról, s bár ezeket számszerűen nem ismerem, nyilván nem egy-két emberről van szó. És itt nem a prohardverről beszélek, hanem az index ''lapcsaládról''. Az meg teljesen lényegtelen hogy ki vagyok ilyen szempontból, lehet hogy egy nagy vásárlóerejű réteget képviselek, lehet hogy nem. Lehet hogy pont én vagyok a fizetett bannerek célközönsége, lehet hogy nem. Ez nem derül ki IP cím alapján. -
Dalai Láma
őstag
Hát, ez van. Pécs a világ közepe, de az országé minimum, csak éppen minden föciórán rosszul tanítják. Meg hát a HÁZIGAZDÁK nagy része itt él. És mindegyiküket személyesen ismerhetem, és erősen elfogult vagyok az irányukban. Ezenkívül Pécsett van a legösszeszokottabb PH rajongótábor. Itt már két talit is szerveztünk, nagy sikerrel (és sörrel :D)!
Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Renault, Dacia topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Synology NAS
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Egy hét múlva érkezik a Honor Magic V5
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest