- Fotók, videók mobillal
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- VoLTE/VoWiFi
Aktív témák
-
-
Én pedig erre mondtam, hogy folyamatban van a szervezés, és Mantával ellentétben én tudom, hogy épp MA intéztem a korlátlan netet a szerkesztőségbe, ahova a HETEKBEN költözünk be, stb. Nem folytatom, a lényeg, hogy a stáb együtt kitalálja, hogy hogyan tovább, és úgy lészen.
--------
Mivel a PROHARDVER! nagy oldal, ezért értelemszerű, hogy nem lehet naponta széjjelmoddolt házakat kitenni, az csak egy témakör. De az erőforrásaink lassan elegendőek ahhoz, hogy ne amatőr módon dolgozzunk (és ennek a PROHARDVER! Tali csak az előszele volt). Ahogy tegnap a kezünkbe nyomták a P4 3.06 GHz-es gépet, MERT MI VAGYUNK A PROHARDVER! (és a CoolNESS!!), úgy másra is meg lesz minden lehetőség. Ne várjátok el Andoréktól, hogy ők is éveken át szívjanak, mire komolyan veszik őket!!
Nem magyarázkodok tovább, úgy lesz, ahogy mi meg tudjuk oldani, akinek ez nem jön be, idegesíti, zavarja, itt nem fog tudni mit csinálni. Nem fér ki több a csövön, mint amit át bírunk nyomni. Ha ez kevés, szori.
--------
A régi cikkek át lesznek dolgozva, én már anno javasoltam.
Aktív témák
- GTA V
- PlayStation 5
- VR topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Konteó topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fotók, videók mobillal
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- További aktív témák...
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest