Keresés

Aktív témák

• Parci

HÁZIGAZDA

LOGOUT blog

válasz Plumpy #23 üzenetére

Eszünk ágában sincs eljátszani a bizalmatokat! De Manta hozzáállása nagyon nem jött be.

Manta, ha komoly projekted van folyamatban, itt a lehetőség, mutasd be itt a PROHARDVER!-en (és az Indexen), ha jó az anyag, már megy is ki a site-ra!

• Parci

HÁZIGAZDA

LOGOUT blog

válasz Plumpy #20 üzenetére

Én pedig erre mondtam, hogy folyamatban van a szervezés, és Mantával ellentétben én tudom, hogy épp MA intéztem a korlátlan netet a szerkesztőségbe, ahova a HETEKBEN költözünk be, stb. Nem folytatom, a lényeg, hogy a stáb együtt kitalálja, hogy hogyan tovább, és úgy lészen.

--------

Mivel a PROHARDVER! nagy oldal, ezért értelemszerű, hogy nem lehet naponta széjjelmoddolt házakat kitenni, az csak egy témakör. De az erőforrásaink lassan elegendőek ahhoz, hogy ne amatőr módon dolgozzunk (és ennek a PROHARDVER! Tali csak az előszele volt). Ahogy tegnap a kezünkbe nyomták a P4 3.06 GHz-es gépet, MERT MI VAGYUNK A PROHARDVER! (és a CoolNESS!!), úgy másra is meg lesz minden lehetőség. Ne várjátok el Andoréktól, hogy ők is éveken át szívjanak, mire komolyan veszik őket!!

Nem magyarázkodok tovább, úgy lesz, ahogy mi meg tudjuk oldani, akinek ez nem jön be, idegesíti, zavarja, itt nem fog tudni mit csinálni. Nem fér ki több a csövön, mint amit át bírunk nyomni. Ha ez kevés, szori.

--------

A régi cikkek át lesznek dolgozva, én már anno javasoltam.

Aktív témák