Aktív témák
-
-
Én pedig erre mondtam, hogy folyamatban van a szervezés, és Mantával ellentétben én tudom, hogy épp MA intéztem a korlátlan netet a szerkesztőségbe, ahova a HETEKBEN költözünk be, stb. Nem folytatom, a lényeg, hogy a stáb együtt kitalálja, hogy hogyan tovább, és úgy lészen.
--------
Mivel a PROHARDVER! nagy oldal, ezért értelemszerű, hogy nem lehet naponta széjjelmoddolt házakat kitenni, az csak egy témakör. De az erőforrásaink lassan elegendőek ahhoz, hogy ne amatőr módon dolgozzunk (és ennek a PROHARDVER! Tali csak az előszele volt). Ahogy tegnap a kezünkbe nyomták a P4 3.06 GHz-es gépet, MERT MI VAGYUNK A PROHARDVER! (és a CoolNESS!!), úgy másra is meg lesz minden lehetőség. Ne várjátok el Andoréktól, hogy ők is éveken át szívjanak, mire komolyan veszik őket!!
Nem magyarázkodok tovább, úgy lesz, ahogy mi meg tudjuk oldani, akinek ez nem jön be, idegesíti, zavarja, itt nem fog tudni mit csinálni. Nem fér ki több a csövön, mint amit át bírunk nyomni. Ha ez kevés, szori.
--------
A régi cikkek át lesznek dolgozva, én már anno javasoltam.
Aktív témák
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Futás, futópályák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Android szakmai topik
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- Trollok komolyan
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Óra topik
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged