- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
sza.sa
tag
QBittorent 4.0.3-nál van frissebb verzió TS-228-ra?
Néha vacakol nekem, leáll magától, újra kell indítanom az appot, hogy újra töltsön, elérhető legyen. -
sza.sa
tag
Pár napja áramszünet volt éjjel, és ugye jelzi a NAS hogy nem ártana egy File System Check-et efuttatni.
Azonban nem jutok el odáig, hogy el is tudjam ezt indítani:90%-nál leakad, nem megy tovább. Látom hogy 80%-nál van valami hiba, amit ki kellene javítani..
Próbáltam SSH-n is lefuttatni, le is futott, valamit javított is, de nem történt változás....
Egy szünetmentes az tuti kell, de valakinek ötlet a javításra? -
sza.sa
tag
Kalandom a TS-228-al...
Le akartam cserélni a 2TB RED winyót, 3TB PURX-re, mert majdnem egy árban vannak, ráadásul a lila WD jóval csendesebb. Olvastam hogy annyira nem egyszerű, szerintem el is rontottam azzal, hogy miután felraktam az új rendszert a 3TB-osra, visszadugtam mellé a régit, hogy majd átmásolom az adatokat. Na, nem sikerült csak formázni engedte volna. Próbáltam USB-n is rárakni, ott az adatpartíciót formázatlannak látta...
Visszanyerhetőek lennének az adatok, csak szerencsére semmi fontos nincs rajta...Újrarakva gondoltam használom már az új Download Stationt, de úgy látom ha újraindítom a NAS-t, akkor nem seedel már vissza, késznek veszi a feladatot
-
sza.sa
tag
Nekem még 4.2.0 volt a TS-228-on, napokban jött frissítés a Transmission-hoz, a 2.84-b25. Felraktam, majd reggel frissítettem 4.3.2-re és simán működik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Bontatlan Sony WH-1000xm5 bluetooth fejhallgató.
- Eredeti Bose QuietComfort Bluetooth fejhallgató
- X1 Carbon 9th 14" 4K UHD+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple watch series 9 45mm újszerű állapotban, 100% akku 2027.05.20-ig Media Markt gari
- Latitude 7410 27% 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest