- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- A hónapban debütálhat a Fairphone 6
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kalolaci #2843 üzenetére
Igen , van árkülönbség az igaz . Én most váltok qnap-ra , volt egy választásom , amit írtam illetve ajánlottam mert az bővíthető .
De nem az lesz nálam sem hanem egy kicsit drágább , mert hosszú távra szeretném venni , így inkább kicsit többet költök rá , jobban járok , és szívni sem fogok remélhetőlegAzt sajnos megtanultam már nagyon régen , a minőséget meg kell fizetni , kifizetődőbb egyszer többet , mint apránként keveset , mert a vége úgy is sok lesz , ha minőséget akarunk .
-
-
-
Mr Bond 007
őstag
válasz
kalolaci #2142 üzenetére
Akkor resetelni kell. Van olyan resetelési mód ami csak a belépési adatokat törli, minden adatod és beállításod sértetlen marad.
krobiboy: Ha még nem tetted, akkor tedd fel a legutóbbi firmware-t ami 1-2 napja jött ki, mert az előtte lévő nekem is hazavágta a hd station-t. Szaggatott, tekerte a lemezeket, és a távkapcsoló is alig érzékelte a parancsokat pl kodinál vagy youtube-nál.
-
citkar
addikt
válasz
kalolaci #1855 üzenetére
Gondolom a Hs 251+-ra gondoltál a végén. Annak a modellnek nem bővíthető a memóriája, ha jól tudom, viszont passzív. Nekem HS-251 van, nagyon elégedett vagyok vele, de ha valaki felhasználói szokása igényli a 4-8 GB RAM-ot, akkor nem neki való.
Viszont tényleg passzív, ami egyedivé is teszi, én emiatt vásároltam és az én igényeimet ki is szolgálja. -
Mr Bond 007
őstag
válasz
kalolaci #1311 üzenetére
Attól hogy a kompatibilitási listán még nem szerepelnek nagyobb modellek, még nem jelenti azt hogy nem kezeli le. 2011-es listát találtam én is, gondolom akkori a ts-212. Nyilván nem tudták olyan hdd-vel tesztelni ami akkor még nem létezett, ezért nem került rá fel.
Amazonon pl 4tb-os lemezekkel adták előre megtöltve. KATT -
Biga123
addikt
-
Biga123
addikt
válasz
kalolaci #609 üzenetére
QTS 4.2.2 Build 20160901
[Known issue]
Back up
The Container Station folder can only be backed up using Rsync when no containers are running. It is recommended to use the import/export feature in Container Station to back up containers.Container Station
Setup default folder of Contrainer Station on a VJBOD shared folder and reboot VJBOD would cause Container Station crash. Container Station v1.6 will not support VJBOD and filter out all VJBOD shared folders.[Bug fixes]
Fixed a Backup Station vulnerability (CWE-78).
Fixed two Options vulnerabilities (CWE-78 and CWE-434).
Fixed two App Center vulnerabilities (CWE-78 and CWE-79).
Fixed two File Station vulnerabilities (CWE-78 and CWE-79).
Fixed an issue where a TVS-EC1280U-SAS-RP's network throughput would drop when using an Intel X540-AT2 NIC.
Fixed an issue where a TS-469L would fail to transfer files over 10GB via SMB. -
-
válasz
kalolaci #502 üzenetére
Még nem, nekem a nappaliban van, így még maradt a gyári. Állítólag egy CNC-s vagy marógépes/esztergályos néhány ezresért megcsinálja - anno középiskolában én is tanultam, nekem ez annyira nem tűnik egyszerűnek - , de nincsen ilyen ismerősöm jelenleg. Modellváltásnál nálam két dolog miatt jöhet szóba: a Photostation idióta jogosultság kezelése (azaz nincsen), illetve, hogy most felmerült, hogy lehet streamelni is kell majd ezt/azt, így lehet bejárszik majd egy 216play, bár ez még nagyon képlékeny.
Az biztos, hogy ha váltok, akkor nem QNAP lesz, nálam a support kiverte a biztosítékot a PS-nél, amikor meg akarta magyarázni, hogy az normális 2016-ban egy NASnál, hogy nem veszi figyelembe a mappák megtekinthetőségénél a user-ek jogosultságát. De nálam ez azért van, mer igazából elsődlegesen a képgalériát használom. Torrentre van egy Kabinis HTPC-m, alapvetően a filmeket is azon tárolom és játszom le (Kodival), csak a gyerekmesék mennek majd a NAS-ra.
-
benoce
tag
válasz
kalolaci #305 üzenetére
na még egy tipp nézd meg a DS "Settings" > "BT" > "Bandwidth Limit" oldalt, mert még ott is félremehetnek dolgok. A hivatalos fórumban is panaszkodnak rá
-
benoce
tag
válasz
kalolaci #297 üzenetére
csak egy kérdés, és a megfelelő portok nyitva vannak a routerben vagy engedélyezve az UPnP?
ezeket a portokat próbáld konfigurálni 6881-6899 -
Pityu89
senior tag
-
válasz
kalolaci #268 üzenetére
Hát, próbáltam pozitívan hozzáállni ehhez a 212p-hez, de így nehéz. Portok nyitva, de ha pl.: le akarok tölteni egy albumot, akkor kb 1 perc alatt 1,5 Mbot húz le, CPU 8-12%-on, Ethernet kb 0%-on... Pedig még fényképeztem is ezt a cuccost, gondoltam idővel összedobok egy cikket róla, de jelenleg jobb, ha nem írom meg, hogy mit gondolok...
-
tlaci72
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Noblechairs HERO, 1 hetet használt irodai/gamer szék
- Fuji X-S20 2.5 év gari + 18-120 f4 + 33 f1.4 + 25 f1.8
- Inspiron 5406 2-in-1 14" FHD IPS érintő i5-1135G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv aktív toll gar
- Eladó ASUS TUF F15 Gaming laptop i7-11800H RTX 3050 Ti 32GB 1.5TB SSD
- (50db) 250GB SATA Bazár (Samsung, Kingston, Crucial, Sandisk stb.)
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest