- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kevepapa
aktív tag
válasz
fausto #67191 üzenetére
Nekem anno a HP notebookom rettenetesen melegedett, everesttel horror CPU/GPU hőmérsékleteket mértem. Beruháztam egy Cooler Master usbs hűtőre (külső laptop hűtő) és csodák csodájára 10-15 fokot is csökkent a hőmérséklet ami pont elég volt anno ahhoz hogy a tvre kirakott assassin's creed black flag ne szálljon el húsz percenként túlmelegedés miatt
Azóta ps3 ss tulaj lettem, sose éreztem h forró lenne a gép...
-
-
james001
veterán
válasz
fausto #67046 üzenetére
És az Uncharted 4?
Én csak amiatt fogok szerezni. (jó meg azért van még egy-két más játék is ami érdekel) Sőt ha minden jól megy októberig biztos szerzek egyet mert a Nathan Drake Collection-ben lesz UC4 multis bétakód
Egyébként az AC Rogue-ot ajánlom szerintem jobb lett mint a Black Flag,csak sajnos rövidebb. -
válasz
fausto #67044 üzenetére
Mondjuk nekem nincs bajom vele. Lassan tervezek PS4-et venni, csak van még pár megvett játékom PS3-ra, amit végig kell tolnom előtte, és sajnos a lista csak bővül az ilyen akcióknak köszönhetően. Van azonban egy rakat játék, ami üvölt egy PS4 portért, és nem bánnám, ha azon is élvezhetném őket. Mondjuk az Assassin's Creeddel pont nincs semmi probléma a lastgenen sem, de sok open world játékra nagyon ráférne egy alapos ráncfelvarrás.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
fausto #66923 üzenetére
Legyen 7,75/10. Meglátjuk, hogy a Survival fokozat feltornássza-e 8-ra, de előtte még befejezem a NG+ -t is. Az már nem olyan sok idő, mert az egyetemi campusnál tartok.
Amúgy gondoltam rá, hogy talán speedrunolni kéne majd a gémet, szóval körülnéztem YT-on, hogy nagyjából mi a mérvadó ilyen téren.
Grounded mode raped. Hoppá. Emberkének van némi gyakorlata már. Szívesen látnám a formát a következő AGDQ / SGDQ eventen."Ezek után viszont kíváncsi lennék, hogy melyik játék ugorja meg a 7,5/10-es mércét a PS3-as felhozatalból?"
Azért azt tegyük hozzá, hogy túlélő horror műfajban talán a TLoU a legjobb eddig. Ezért is érintett negatívan, hogy pár apróság kimaradt. Mindenesetre a Left Behind DLC-t be kéne szerezni, de internetes fizetési mód nélkül kissé körülményes lesz.
1-2, más műfajban. Pl. ToX az egy jó 8-as, ToX2 8,5.
Arc System Works játékok általában minimum 8. BB-széria 9-9,5, annak minden porcikájából süt az igényesség, stílus, komplexitás és content is van bőven. HC fighting game genre csúcsa.
PS3-ra 10/10? Még nem találkoztam ilyennel.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
fausto #66878 üzenetére
Az ilyen egyféle "megoldást használok, mert OP"-ra remekül lehet reagálni fejlesztő oldalon azzal, ha olyan szituációkat teremtünk meg, ahol nem működik mindig ugyanaz - akár helyszín, akár ellenségfelhozatal / támadási minták miatt, akár csak okos forgatókönyvírás következtében. Vagy szimplán csak azért, mert az egész játék sokkal valóságközelibb. "Realisztikus" kényszerítés. A három ütést bíró vascső nem az.
Miket láttam? Csak egy példa; egy épületben vagyunk, amikor elözönlik a szobákat délceg huligánok. Csak előre mehetünk, mert vissza nem, ugye. A mosdóba mindig bejön egy fazon, tesz egy kört, kimegy.
Megállok a mosdóajtó mellett guggolva, bejön, instakill. Hulla ott hever az ajtóban, a küszöbön. Spanja meglátja, odarohan. Insta kill megint, ugyanúgy. Na jó, egy hulla esetében ezt még meg lehetne magyarázni, de amikor már 5 tornyosul dettó ugyanott, akkor ha huligán lennék, már nem lépnék a küszöbre. Ők azért még megtették 3x. Ki sem kellett menni a fürdőszobából, instakilleltem az egész raid osztagot az ajtófélfa tövén.Másik példa; 4 fosztogató vadkannibál hal le, mert egyesével instakillelem őket hátulról, pedig kb. 2 méterre állnak egymástól, de nem hallják a dulakodás zaját (testek mozognak, nyikorog a parketta, hörgés, nyögés).
Clicker nem reagál arra, hogy a runner barátját 23 cm-re a jobbfélteki gombalebenyétől lövöm recsegő hörgéssel fejbe, íjjal.
Ilyenektől csak úgy hemzseg a játék. Van egy-két szituáció, amikor egészen okosan viselkedik az AI, de túlnyomó részben sötét, mint az anyaföld.
Az is megér egy misét, hogy pl. társként Ellie nem triggerel harcot; ha kikolbászol nemkívánt helyekre, az ellenség nem reagál rá, amíg mi rejtve vagyunk. Persze lehet az indok az, hogy ha nem így lenne, az tönkretenné a játékélményt, mivel azonban az NPC-k útkeresési rutinja nem olyan rossz, ennek az algoritmusnak a pozitív irányba történő babrálásával ki lehetett volna ezt küszöbölni.
Amúgy azon is lehetett volna csiszolni, hogy jobban megértsük és átérezzük a világot, érzékletes legyen az a nagy táv, amit a start vonaltól a célig megtettünk. Jobban megértsük az emberek küzdelmeit, elmélyüljön a karakterábrázolás a főhősök esetében - és kevésbé legyen harc-centrikus a játék. Nézegettem pár külföldi review-t és néhol (jelen esetben gamecritics.com) nagyon jól rátapintottak erre;
"This hyper-emphasis on action is one of the ways that the Last of Us hurts its own premise. The game never establishes a sense of the distance traveled, or how difficult survival would be. Gathering food isn't even an issue except for a brief (and intriguing) sequence that has the player foraging, but of course, things quickly turn prosaic as it's interrupted by yet another group of bandits.
Speaking of which, for a title set after a cataclysmic human die-off, there's no shortage of people running around. Every enemy the pair encounter has a few dozen friends in reserve, excited to leap into the breach and continue the fight after the first ten or fifteen guys have been brutally murdered.
The real tragedy of these decisions? The player never gets a chance to understand the world they've been tasked with helping save.
There are glimpses of people struggling in a militarized quarantine zone, and there's talk that a group called the 'fireflies' is opposed to the soldiers in charge. No information is ever offered about why the military's rule might not be an entirely positive one, or on what ideological grounds the fireflies oppose them. Other than a brief glimpse (from a great distance) at a small isolated city getting by just fine, nearly every person the player meets is a bloodthirsty murderer so committed to cruelty that they'll pursue it even against their own self-interest.
Did the developers not understand that players might be interested in how the world has reshaped itself? Or perhaps they wanted to keep the focus off of the implications of the player's actions. In any event, if Joel and Ellie had even a single vignette in which they solved a problem or met people without enemies turning up at the worst possible moment, it would have given players a much-needed look into the world they're exploring. It would have also made enemies showing up a little more surprising, rather than what they ended up with—setpieces that encourage players to tap their feet impatiently while waiting for the monsters which are inevitably going to come screaming out of the shadows."
"The Last of Us is gorgeous and intermittently thrilling, but it's too bad that it doesn't have the courage to be the game that it could have been. Other than one single segment, the game never explores the possibilities of a post-human America, and the developers' need to constantly throw players into brutal fights leaves them without the chance to get to know the characters outside of cut-scenes."
"This focus on action is a true shame—Naughty Dog made the daring decision to build a triple-A game around a genuine antihero, and then made everyone around him cartoonishly monstrous in the hopes that players would like him anyway. I'd say that the kind of story that The Last of Us wants to tell can't be done in a mainstream video game, but I Am Alive and the Metro series manage just fine. Perhaps it's more accurate to say that it can't be done in the kind of game that's expected to sell three million copies."
---------------------------------------------------------------------
tl;dr: Amit mondok, hogy ez egy igen jó kis játék, de hibái is akadnak szép számmal - egy kicsit több figyelemmel, mélységgel és lehetőséggel HATVÁNYOZNI lehetett volna a játékélményt és az újrajátszási értéket.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
fausto #66875 üzenetére
Nem, 21,5 órát azzal töltöttem, hogy felfedezem a világot és megpróbálom elcsábítani Ellie-t.
Ettől függetlenül igencsak szembeötlő volt ez a néhány dolog.
"szerintem agyérgörcsöt is kapnék, hogy ha a GTA-ban minden piroslámpa vagy gyorshajtás után rendőrt kapnék a nyakamba, pedig az lenne a realisztikus"
Akkor Mafia-val ne játssz.
Nem ostoba AI? lol. 10-ből 9x úgy mennek a mészárszékre, mint a lemmingek a sziklaperemre. Öröm nézni.
"Bár most, hogy mondod, női ellenfelekkel valóban nem találkoztam."
Ugye? Nem sok oldalborda lófrál az apokalipszis styeppéin. A férfiak mostanra már sejtosztódással szaporodnak.
Mindenesetre nekem eléggé szembetűnő volt az ismétlődés. Főleg a Molotovot dobálódó, piros inges feka 25-ös ikrek."Tényleg vannak ilyen helyzetek, de egyes részeken úgy is át lehet menni, hogy kerülöd a konfliktust."
Meg olyanok is, ahol addig nem mehetsz tovább, amíg ki nem végzel approximately 30 légpuskás suhancot / 42 enyhén rotható hörgőpajtást, pedig csak egy létrára kéne felmászni.
"Hiányos karakter management? -> Igen.
Itt nem tudom, mire gondolsz"Pl. hogy Ellie felszerelését nem mi állítjuk be. Vagy a szó szerinti inventory (és felvehető tárgyak - fegyverek és craftingos cuccokon kívül) hiánya. A sérülések sincsenek befolyással a mozgási sebességre etecera.
"Tényleg nincs, de minek kellett volna? Egyszer sem éreztem hiányát. Egy rosszul belőtt stamina rendszer még haza is vághatja a játék dinamikáját."
Hát azért én jópárszor elmorzsoltam volna egy könnycseppet a hasalásért, hasonkúszásért. Na nem a nehézség miatt, de mindegy. Line of sight, extra szitukezelési módok, miegyebek.
A JÓL működő stamina-rendszer nem hazavágja a játék dinamikáját, hanem csak jót tesz neki - már ha hellyel-közzel a realizmus a cél."Ez alatt azt érted, hogy egyes fegyverek túl hamar elhasználódnak? Lehet, de erre (is) céloztam az elején, lehet hogy nem realisztikus, de a gameplay-nek jót tett, ha 3-4 ütés után elfárad egy vascső, akkor rá vagy kényszerítve a taktikázásra, fegyver cserére, ami jót tesz a változatosságnak."
Azt is. Ne azért legyen változatos, mert 2 parasztlengő után kettétörik egy vascső, hanem azért, mert alapból rengeteg lehetőséget kínál a játék, mind felszerelés-kombinálási, javítási, mind pedig problémamegoldási módszereket illetően. Az, hogy egy vasüllő miszlikbe zúzódik, miután feltörtél vele három diót, nem tesz jót a gameplaynek, inkább felveti a kérdést, hogy MIÉRT.
Meg ugye a védekezés teljes hiánya. Az oké, hogy egy bloaterrel nem fogok szkanderezni, de nem csak 3,5 mázsás, répás turhákat eregető, bluttyogó húshegyekkel futunk össze."Ezzel nincs is baj, ez egy lineáris akció játék."
Nekem az volt a benyomásom, hogy egy történet (/karakter)-orientált túlélő horror. Egy kicsit több sand box feeling nagyot dobott volna rajta.
-
Bogyi007
veterán
válasz
fausto #66821 üzenetére
Nálam okés azon keresztül. Igaz én egy (Sharkoon X-Tatic 5.1 Dolby Headsetből való) - Sound Control Unit egységen vezetem át a Ps3-ból a hangot egy Logitech z506-os szettbe.
-
Elims
veterán
válasz
fausto #66786 üzenetére
Minden csak ido kerdese.Biztos van/lesz olcsobban.
Koszi!
Crue: Ramegyek a temara,igy most mar nem foghatok melle.
Hakuhun: Gratulalok a gephez! :-)
Egyet nem ertek,mi kesztetett arra,hogy az uncharted szeriat pont a 3-mal kezd???Bizony,sokan a nehezsege szidjak. ;-))) Pedig a 3-tol nem kicsit jobb!!
-
Elims
veterán
válasz
fausto #66770 üzenetére
Ket joy-om van,a fagyi es a kamera.(+az az 500Ft-os pisztoly adapter amit a multkor vettunk)
Ha lenne ilyennavigation kontroller lehetne azzal jatszani+a fagyis pisztollyal?
Ha igen,hogyan lehet a kettovl egyszerre menni?? :-oWlac,Karak: Koszonom!:-)
Megnezem,hogy van-e demo.. -
Elims
veterán
válasz
fausto #66644 üzenetére
Köszi! :-)
A black flag deluxe edition megérhet 6eFt-ot?Milyen rész az?
James: "Júniusi PS Plus:"
Ez tényleg vicc. :-) Ez így ebben a formában pontosan 10fillért ér. :-/
A metal gear solid jöhetett volna ps3-ra is. :-/ Legalább az az egy jobb lett volna a többi -számomra- semmi mellett.
Hónapok óta semmi nincs ps3/vita. -
TazLeacher
nagyúr
válasz
fausto #66659 üzenetére
Amit leírsz, mind érhető, és logikus. Attól a lényegen nem változtat...az ok-okozati összefüggésen. Ezek mind igazak. Lehetne olcsóbb, lehetne több, meg minek...stb..stb. A lényeg, hogy van, kereslet van, kínálat van. Ennyi. Igazából azt nem értem, hogy neked (nektek) ez miért fáj?
Ne csináljunk úgy, mintha eddig csak ilyen címek jöttek volna...a kérdés, hogy attól jobban éreznéd-e magad, ha ezek nem jönnének? Tehát szívesebben vennél PS4-et, ha nem lenne GoW 3 Remastered? Szerintem nem. Nekem tök min1, hogy van-e. Nagyjából sem érdekel, hogy milyen olyan játékok jönnek rá, amik nem érdekelnek. Engem az érdekel, hogy milyen olyan játékok jönnek, ami érdekelnek. Ha évi 20 címet kapok, ami érdekel, nekem több, mint elég. Az, hogy e mellett mennyi szemét jön ki, tökre nem érdekel, és még feldühíteni sem tud, hogy valahol a világban egy fejlesztő/kiadó mire költi a pénzét. Valahogy azokat sem értettem, akik folyamatosan dühöngenek, hogy jön az újabb és újabb CoD. Nincs elég helye a konzolboltok polcain? Attól, ha megjelenik egy ilyen játék, törvényszerűen kikukáznak egy másikat? Szerintem tökre jól megfér egy polcon a GoW Remastered és a Blooborn vagy az érkező Uncharted 4...dilipok: én pont most fordultam. Gépet kéne cserélni, de már nem fogok...
-
Bogyi007
veterán
válasz
fausto #66596 üzenetére
Ezért írtam hogy azok még a generáció elején jöttek ki. "Rendes" játékoknál is volt különbség a korai és későbbi megjelenések között.
Uncharted 1 és Last of Us elég jó példa szerintem erre.
Resi 4 meg a Code Veronica is tudtommal 2010 körül vagy talán hamarabb jelentek meg Ps3-ra felhúzva, a Resi 1 Remake meg 2014 végén, persze hogy szebben néz ki.
-
t256
őstag
válasz
fausto #66540 üzenetére
Ezt szomorúan olvastam, mert én is be akarom szerezni. A Gametrailers tesztjét meg is néztem hirtelen. Lehet választani, hogy eredeti szinkron legyen vagy az új, de az egyiknél az animációhoz képest késik.
A köd effekt is más, nem adja vissza azt az érzést, hogy jöhet bármi, csak a rádióra hagyatkozhatsz. A HD-ban nagyobb a látótered.Elkezdtem a Homecomingot. A Hotelnél tartok. Jól sikerült a játék, az irányítás nagyon jó, érdekes a sztori, várom mi lesz a vége.
Viszont az első három részt ilyen szempontból meg sem közelíti. -
A`rpi
addikt
válasz
fausto #66451 üzenetére
Köszönöm.
Így módosítottam:
Plus előfizetés kizárólag arra az account-unkra érvényes, melyre megvásároltuk.
Letöltött játékokkal másik account-tal is játszhatunk, feltétele: Plus előfizetéssel rendelkező fiókunk aktív legyen gépen, ha ezt a fiókot töröltük, az előfizetés által kapott ingyenesen letöltött tartalmak nem lesznek elérhetőek, mindaddig, míg a törölt fiókot újra nem aktiváljuk játékkonzolunkon. -
A`rpi
addikt
válasz
fausto #66447 üzenetére
Ennek megfelelően módosítottam az első hozzászólás idetartozó részét, kérdezném hogy így korrekt e ?
A Playstation Plus (PS+) havidíjas, negyedéves, vagy éves díj ellenében, hozzájutunk minden lentebb taglat szolgáltatáshoz, melynek árai régiónként változnak az aktuális díjszabásokat megtalálhatjuk Playstation Sore-ban.
Szolgáltatás keretein belül kapunk: mindhárom platformra ingyenesen letölthető játékokat (PS3,PS4,VITA), melyek minden hónapban újabb címekkel bővülnek (pontosabban változnak, új játékokért cserébe kikerülnek régebbiek a listából minden hónap első hetében). Ezekkel a játékokkal egészen addig korlátlanul játszhatunk, amíg az előfizetésünk tart. A játék ingyenes „megvásárlásával” bekerül az accountunk Download listájába, ahonnan bármikor újra letölthetjük. (Azokat a játékokat, amelyeket nem „vásároltunk meg”, de már kikerültek az ingyenes kínálatból, utólag nem tudjuk letölteni, tehát érdemes minden "ingyenes" játékot letölteni az aktuális hónapban.)
Az ingyenes játékokon túl kapunk, avatárokat, témákat, 60 perc időtartamra kipróbálható játékokat (Full Game Trials), bizonyos tartalmakra extra kedvezményt biztosítanak (Plus discounts). (Az így megvásárolt dolgokra semmilyen korlátozás nincs, teljesen megegyeznek a teljes áron megvásároltakkal.) Mindezeken felül kapunk 1 GB online tárhelyet, játékmentéseink tárolására.
Plus előfizetés kizárólag arra az account-unkra érvényes, melyre megvásároltuk.
Letöltött játékokkal másik account-tal is játszhatunk, feltétele: Plus előfizetéssel rendelkező fiókunk aktív legyen gépen, ha ezt a fiókot töröltük, a letöltött tartalmak elvésznek. -
TazLeacher
nagyúr
válasz
fausto #66444 üzenetére
profiloddal leszedett játék, mert profilhoz van kötve, nem pedig ahhoz, hogy a gépen legyen egy aktív PS Plus előfizetés.
Ezt én határozottan úgy tudom, hogy nem így van. Ha van a gépen UK Ps plus előfizetéssel, és letöltöm a játékot, akkor azzal a játékkal játszhatok magyar accounttal is. Merthogy a Plus nem nézi, hogy Te mikortól vagy előfizető, csak azt nézi, hogy "ez a játék plusos vagy sem" és hogy "van élő előfizetésed".
Várnám akkor az ezirányú egyéb véleményeket is...
-
Bogyi007
veterán
-
Bogyi007
veterán
válasz
fausto #66289 üzenetére
Ha lemarad az akcióról rendelheti Angliából is
House of the Dead 3 letöltőkód
House of the Dead 4 letöltőkód
Ez így 17 font postával.
Aki az ilyen játék szerelmese az még erre is ránézhet: Time Crisis: Razing Storm bár ez most éppen nics nekik - de ezt is valami 2-3 font körül vettem meg itt és ebben is van három játék.
-
doc
nagyúr
válasz
fausto #65656 üzenetére
koszi a reszletes valaszt
ahogy latom, ez a Collection az Asylum + City + Origins
ebbol az elso mar megvan (meg ha nem is PS-en), az Originsrol nem voltal tul jo velemennyel, ugyhogy inkabb kihagyom es megveszem a City-t (a Collection 5248 HUF, a City 1748, egyelore eleg lesz)nem vagyok egyebkent Batman-rajongo, csak az ara miatt figyeltem fel a jatekra, de nagyon jokat irnak rola mindenhol, es szeretem a jo sztorira alapozott akciojatekokat (nemreg toltam vegig a Last of Us-t, Heavy Raint, azota rakattantam a sztorialapu jatekokra
)
-
Sirandrish
legenda
válasz
fausto #65624 üzenetére
Hát már nem emlékszem hogy pont emiatt indítottam rá a hétvégén. Patchelt valamennyit, de tuti hogy nem 10 gigát, szóval gondolom már alapba a frissebb verziót telepítettem. Igen, amúgy digitális van nekem.
Jól mutatott volna lemezesen az 1-2 mellett a polcon de a múltkor olyan jó áron volt a store-ba hogy nem tudtam otthagyni. -
Elims
veterán
válasz
fausto #65512 üzenetére
Köszi! :-)
Ennyiért nem szabad otthagyni!!!Viccen kivül.
Viszont lesz nàlam egy "kis" keveredés -remélem írtok rà majd vmit-.
Pàr hònapja megvettem a whatch dogs special edition-t.Abban volt két kòd -ha jòl emlékszem-,abbòl az egyik màr fel volt hasznàlva,így csak egyet tudtam beaktívàlni a magyar account-omhoz (magyar nyelvű jàték volt),egy-két héttel ezelőtt megvettem a whatch dogs seasonn pass-t hogy miért nem tudom,talàn csak azért,mert 3e Ft. volt.. :-).
Most megvan ez a dedsec edition,ehhez nem tudom,hogy milyen kòdok lesznek -holnap bontom ki-.
Szerintetek van-e ebben màr olyan kòd,ami nekem megvan?Magàval a whatch dogs-szal még egyetlen percet sem jàtszottam,egyszer a menüig kapcsoltam be régebben.Remélem nem fogok mellé.. :-)
TdiZsolt: Köszi!!Akkor erre még lehet,hogy "àldozok". ;-)
Szép kocsi!! :-) Szép zene!! :-) Igazi parti kocsi lehetett...... Köszi a fotòt! :-)
Sajnos én kicsit többet költöttem a kocsimra,de megérte. (Muszàj volt) Bàr innen nehéz megmondani,hogy neked pontosan mennyibe van/volt összesen,de biztos nem 2Ft. lehetett. -
Elims
veterán
válasz
fausto #65480 üzenetére
Én bemegyek érte személyesen olyan 2òra felé.Talàltam egy Hatalmas akciòt,remélem nem vmi elíràs...
Ha megvan,írok. ;-)Perge: Én is kàtszottam vele ps1-en vagy 2-ön,ismerem,csak arra lettem volna kívàncsi,hogy lefoglalja-e az embert pàr òràra,de ezek szerint igen. :-)
Köszi!
Fausto: Többször elő kellene venni (little big planet) . :-)
TdiZsolt: A tartòra gondoltam. Most én lehet,hogy kihagyom,egyelőre.Nem akarok tùlzàsba esni anyagilag.Majdnem annyit költök rà mint egy autò megszàllott a kocsijàra. (Nekem arra legalàbb nem sokat kell.)
DVlad: Jaa akkor O.K. :-) Én is megbaràtkozom vele.Napròl-napra jobban.
Bogyi: Làtom rosszul fogalmaztam... :-)
Szòal -tizedjére- ha hasznàltban egy x jàték 4750-ba kerül,hogy a kezedben legyen vagy ugyanez az x jàték 6e Ft-ba kerül bontatlanban,boltbòl akkor egyértelmű,hogy hozzàdobnàm azt a kemény 1250Ft-ot és rongyot ràzok,mert tudom,hogy 100% nincs tapicskolàs,karc,bàrmi erőltetett hajlítàs,stb. vele.Remélem érted a gondolat menetem. ;-))
-
pockhome
senior tag
-
Elims
veterán
válasz
fausto #65335 üzenetére
"Egyébként az UC tényleg nem vészes..."
Persze,tudom...elhiszem.. ;-)
James: Pedig a kettőnek az a legkönnyebb része!! :-))))
Én ott sokat szenvedtem normal-on,már majdnem megvolt,de mindig lenyomott,amíg nem néztem egy youtube videót ééés crushing-on is bármikor nekimennék,a nyerés biztos lenne. ;-)) -
Elims
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Augusztusi hardverszuflé
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen videókártyát?
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Gaming notebook topik
- Windows 11
- PlayStation 1 / 2
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3002, 90% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI B150M i5 7400 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB BitFenix NOVA MESH 400W
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest