- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
HuMarc
veterán
válasz
james001 #55715 üzenetére
Tudom én azt, azért ismerem az inFamous-t, mert az ismerősömnek votl PS3-a akkor. De ismeritek a sztorimat az első PSN-es regemről? A lényeg az, hogy regisztráltam, sikerült belépnem, minden ment, (PSP-n volt mindez), 10 percig. Kiléptem valamiért. És onnantól többet nem sikerült belépnem, amíg vége nem lett annak az ominózus hacker-támadásnak.
-
HuMarc
veterán
válasz
james001 #55709 üzenetére
: Én elég sok mindennek örülnék, pl. akármelyik Lego-játék (kivéve a HP5-7, mert azt megvettem, de az most van Vitára, szóval nem valószínű, hogy mostanában lesz PS3-ra, mert akkor egyszerre lett volna), vagy lehetne olyat, hogy egy szabadon választott PSP-játék, annak is örülnék
Lehet, be kell szereznem egy Vitát, mert egyszerűen imádom a LocoRoco-t, de ami PS3-ra van, az nem hozza azt, amit vártam (persze 890 Ft volt a Store-ban, ahhoz képest meg egész jó
), de a pletykából a Ni No Kuninak nagyon örülnék, mert a Studio Ghiblit imádom (mondjuk az animékhez pont ennyi kötődésem van, több nem nagyon
) Aztán a Far Cry: Blood Dragonról jókat hallottam, a Rayman Legendsről meg tudom, hogy jó.
Na, majd elsején kiderül, addig meg lényegében mindegy is
-
Tegla80
addikt
válasz
james001 #55689 üzenetére
Valszeg,mert a ps4 topic is ezzel van tele....
Only singli a mai es holnapi nap....
(mivel melozom ezert nekem alapban az..... de azert itt a psp-m ,h igy is jol teljen a munkabar a kz kezdi megemelni a vernyomasom....
epp pihentetem,mert kettevagom ha meg picit jatszok vele....
)
-
HuMarc
veterán
válasz
james001 #55598 üzenetére
Egész jó
Igaz, hogy a Lego-ban 4 db szív van, nem 5, de ez már csak lényegtelen apróság. Amúgy a single-t én abbahagytam (nem befejeztem, hanem abbahagytam), de a multija nagyon ott van, akármilyen béna is vagyok
Más: Valaki kapott már spamet PS3-on? Két üzenetet is kaptam, hogy menjek Batman Arkham Origins multizni, pedig nincs is meg a játék.
-
james001
veterán
válasz
james001 #55597 üzenetére
Ja egyébként ez lemaradt: Lego The Last of Us
A vége óriási.
-
törölt tag
válasz
james001 #55575 üzenetére
A film könyvfeldolgozás, Cormac McCarthy Pulitzer-díjas műve. Zseniális, idén olvastam újra.
Én pont ezért vártam nagyon a TLoU-t és ezért csalódtam kicsit a zombis szálban (szerintem nem kellettek volna, mármint utólag a történet ismeretében nyilván kellettek de nélkülük a hangulat, az atmoszféra jobb lett volna), bár azért annyira nem ábrándított ki hogy elvegyem tőle a 200+ év játéka jelölést.
-
Elims
veterán
válasz
james001 #55575 üzenetére
Ez az. :-)
Köszi szépen!!Veled biztos nem állok le "eszmét cserélni",hogy melyik mód mennyire kemény. :-)
Te mondasz vmit én meg szűrök. ;-)
Ezt a ninja gaiden-t írtad már..rákeresek.Aizen: Természetesen neked is köszönöm!
Nem off-olgatnám a topikot tovább,de nagyon kíváncsi lennék,hogy hol találtátok meg a filmet..Nagyon kerestem. -
Elims
veterán
válasz
james001 #55572 üzenetére
Aha.Tudom.Természetesen majdnem elhiszem.
:-DDDDDD A nevem is hitetlen..
Azt,hogy játszottál már nehezebbel is talán elhiszem,de a második részét az írásodnak SOHA. :-)))))A múltkor vki linkelt egy filmet vagy itt vagy a last of us remastered topikban,de sajnos nem találom a hozzászólást. :-(
Nem tudja véletlenül vki,hogy melyik az a film?A plakáton egy férfi megy egy kislánnyal kézenfogva és ami az érdékesség,hogy előbb volt a film,mint a játék.
Melyik az a film? -
törölt tag
válasz
james001 #55564 üzenetére
Ellie-vel van egy trükk amire későn jöttem rá. Kifigyeled a clicker útvonalát, aztán odaállsz hogy amikor jön szemben legyen veled és akkor le tudod ölni a késsel. Túl sokáig mentem, pont úgy akartam megállni h minél Közelebb legyek a ponthoz ahol megáll. Mondom most vége meghaltam, erre felajánlotta a háromszöget.
-
Elims
veterán
válasz
james001 #55548 üzenetére
Gratulálok hozzá!!!! :-) Nem piskóta téma...
KisTücsökre leszek kíváncsi..vajon megcsinálja-e hard-on. :-) ??Feelurself: Szia!
Én nem rég vettem egy ilyet.Először teljesen ugyanez volt a véleményem.Kipróbáltam egy 7.1-et tudó játékkal (uncharted 3),linear 7.1 és fixre modhatom,hogy pont egy nagy gatya fingot ért annál. Már majdnem kezdtem bánkódni azért a pár Ft-ért amit kiadtam érte amikor elkezdtem játszani a mafia 2-vel.Annál is kipróbáltam.Abban 5.1 dts van.
Ott már mutatott vmit.Nem azt mondom,hogy keményen kihallani az 5.1-et,de vmi olyasmi van.Abban a játékban nagyon könnyű ezt kitapasztalni.. Szerintem annyit amennyiért használtan kérnek érte,megér.
Emellett sztereóban -ahogy írod is- nagyon jól szól!Szépen,tisztán kinyomja a basszust,stb.
Ha játékra használod,kapcsold be fent az a virtual gombot.Ekkor halkabb lesz,de vhogy szétszórja a hangot.
Az akksiról én csak annyit tudok írní,hogy jó.4-5órát biztos elmegy. Lehet,hogy 6-ot is.
De ez nagyban függ a használattól.Nálam kb. fél hangerőn van.Az bőven elég szerintem.Nem halk,nem hangos.Ha kötekednék talán még azt mondom,hogy lehetne egy picit halkabb is...
Úgyhogy összességében szerintem jó kis szerkezet. Mondom ezt kemény pár óra használat után.Napok óta nem használom,a kormányon pihen amit hetek óta nem használok... :-((((Szerintem olyan játékot keress,ami dts hangzású és próbálj rá.
-
Elims
veterán
válasz
james001 #55515 üzenetére
Kíváncsi lennék,hogy innen végig vitte-e még vki a last of us-t survivor-on vagy csak vki belekezdett-e?? :-)
Én most teperek a mafia 2 platináért.. :-) Neked ez gyerekjáték lenne.Komolyan.
LDave: Tényleg,a Journey,hát az egy nagyon nagy alkotás!
Köszi az ajánlását mégegyszer! :-)Own fate: Ha még nem próbáltad a Journey-t,próbálj rá.Ne nagyon nézz trailer-t,játszani teljesen más!!
-
Elims
veterán
válasz
james001 #55465 üzenetére
Nekem hetekig tartott easy-n. :-///
Igen,a plusz megadta vmikor,csak kíváncsi lennék,hogy mennyibe kerül(ne).
Árpi: Köszi!Erről gőzőm nem volt.
Jó az a kis minijáték..Petyka: Vidd el egy szervízbe majd mondanak rá vmit.Van rá esély,hogy működhet még,de nagyon sokáig biztos nem fog. :-/
-
Elims
veterán
válasz
james001 #55384 üzenetére
Komoly. :-))
Nézzétek meg ezt légyszives.
Ez ugye a mostani akciós mafia 2.
Nézzétek meg ezt is légyszives.Ez vmi "add-on".
Ez vmi kiegészítés??Ebben lenne 3 új chapter?Ha igen,elölről kellene kezdenem a játékot?A hvégén végig vittem.Szerintem Nagyon!! jó!Ez a játék lesz az első és szerintem egyetlen platinám. ((Mégegyszer Köszi!!! Own fate!))
Remélem az online része is menni fog,bár azt még meg sem találtam a játékban.. :-/
Ami nagyon feltünt a végén,hogy egyetlen angol nevet nem olvastam. :-o Mind vmilyen lengyel -először azt hittem- volt.Aztán másnap újra elindítom a játékot és akkor látom az elején,hogy "2K Czech",na akkor esett le.
Ez egy cseh játék???? !! :-o Nagyon meglepett.Tudnak vmit ezek a csehek. :-)
Volt már hasonló meglepődésem.Vmikor k-rally/hooked on: creatures of the deep egy n95-ön.Hatalmas volt. Ja,és lengyelektől. :-) -
Elims
veterán
válasz
james001 #55311 üzenetére
Kemény ott a kettő is..
Az nagyon komoly lenne,ha megcsinálnád ezt platinára. :-)
Lövés nélkül nem hiszem,hogy végig lehetne vinni.
Van pl. az a rész SPOILER!!!! ---amikor tolni kell az autót és folyamatosan betámadnak,ott muszáj lőni.Csináld meg platinára. :-) Ha nagyon neki gyűrkőznél megtudnád?
Az a lenti agregátor felkapcsolós rész nekem Nagyon hasonlított az uncharted 1 18.fejezetére.Abban is volt egy olyan rész.Iszonyatosan utáltam..
Ne nehéz platinát mondj,mondj könnyűt. :-)
A jómúltkor a húgom a book of spells-t vitte majdnem végig.Még szerencse,hogy az angol account-om volt teljesen véletlenül bekapcsolva..Nehogymár pont az legyen csak platina.. :-)) -
Elims
veterán
válasz
james001 #55296 üzenetére
Naa,hagyjuk ezt... Te kérsz tanácsot???? :-DDDD
Az uncharted-ekben mi volt a taktika?? :-)))))Viszont én kérnék tőled/tőletek..
Van a vessel című játék és abban van egyetlen izzasztós rész (talán szó szerint is..).
A pályán balról érkezem meg a pályára,a pálya közepén egy láva,mellette 3 kerek tároló.
Azokba a tárolókba kellene gőzt csinálni,hogy a felette lévő lift majd felnyomjon a következő szintre.
Egy ideig sikerült,a gömbtartályok kb. fele meglett,de annyi. -
Elims
veterán
válasz
james001 #55224 üzenetére
"...uncsi,a sztori össze-vissza van,egy csomó bug-gal is találkoztam benne,a kocsik fizikája nagyon rossz..."
:-))
Én meg pont az ellenkezőjét gondolom ennek az írásodnak. Pont az ellenkezőjét.
Ezért az árért nagyon megérte.Akkor ha lenne vki(k) aki(k) kipróbálná ezt a "megosztós" dolgot,üzenjen rám.Hátha összejönne.Rizikó semmi,legfeljebb kiderül,hogy több emberrel megtudnám osztani az account-om. :-)
Igaz nekem még nincs megvásárolva annyi minden a store-ból,de próbának jó lenne.Szerk.: Fejhallgató.
A mafia 2-vel már igen jól szól,ha jól láttam abban dts hang van.Annál megvan az 5.1.A virtualis gombot be kell kapcsolni. -
Elims
veterán
válasz
james001 #55083 üzenetére
Fasza.. :-/// Miért nem kérdeztem először??!! :-((((
Árpi: vannak szép témák,érdemes ránézni.
Most rászaladtam. :-(((
Black: Az uncharted 3 nagyon jó áron volt,de légyszives Ne azzal kezd az uncharted játékot.
Gta5-öt 7-8e-nél olcsóbban nem fogsz találni,én egy pár hónapja nézegetem a hirdetéseket és nem volt 7e-nél olcsóbban.Várok...ha 4-5e körül lesz majd akkor.A gta4 sem nagy szám. Tudom,állítólag az 5 jobb,de nekem annyival biztos nem.
Szerintm várj vele.Addig nézz rá a god of war3-ra. Iggen ajánlott. :-) -
Elims
veterán
válasz
james001 #54603 üzenetére
Nem akarok mindenképp. :-)
Ownfate: Ez is igaz.. :-) Akkor úgy mondom inkább,hogy ami nem nagyon érdekelne,de csak ránéznék akkor jó a store-os vásárlás.
Persze a fontos játékokat csak lemezesben vettem/veszem meg.
Te is voltál már úgy Biztos,hogy volt egy játék ami nem nagyon vonzott,de csak kipróbáltad volna.Na nekem erre jó ez a store.
De minél többet írogatsz nekem a témához,annál jobban megbánom,hogy a FFX/X-2-t így és nem lemezesben vettem meg.Ez azért megérdemelte volna... :-/
De ps2-re megvan eredetiben a többivel együtt. (a múltkor itt vettem meg a XIII-2t bontatlanban.Még a XIII collector's edition-t hajtom/keresem) -
Elims
veterán
válasz
james001 #54583 üzenetére
Ha tudom,hogy hogyan kell,a múltkor már küldtem volna neked az abe box-ot. :-)
Te hogy csináltad???Ownfate: Én teljesen ugyanígy gondoltam ahogy te! :-) 100%-ig,rendíthetetlen voltam.Csak a kézzel fogható dolog! A jómúltkor viszont találtam 1éves ps plus tagságos kódot bontatlanul Nagyon olcsón.. Annál az embernél voltak 6000Ft-os kódok is Nagyon olcsón...vettem abból is egy párat és azóta vhogy megszoktam.Persze csak olyan játékokat veszek onnan,ami nem olyan kötelező lemezesben mint a gt6.Ilyen metal gear solid pakk,abe,dirt3,stb.,stb. hibátlan így digitálisban.
Most ott tartok,hogy már csak 5800Ft. van az egyenlegemen :-). Holnap veszem a többit...
Nekem ebből komoly vitám volt,hogy digitális vagy lemezes. Így nyugodtan merem mondani,hogy akárhogy is ágálsz ellene,vmikor tegyél egy kicsi próbát.
A Journey-t sajnálom,hogy nem lemezesben vettem meg,a többi simán jó úgy.Brian: Sehol nincs ilyen lehetőség.Már átnéztem mindenhol.Leginkább számítógépen veszem meg a játékokat,ott biztos feltünne.
-
-
HuMarc
veterán
válasz
james001 #54350 üzenetére
Hát, egyik sem tűnik esélyesnek arra, hogy kedvenc legyen, de a Dead Space elvileg nem rossz, csak én vagyok olyan galamblelkű, hogy nem szeretem a vizuálisan megjelenő horrort. (Pl. a WWZ könyvet imádom, a filmet 15 percig bírtam, a Legenda vagyok miatt paranoiás lettem stb.), a Vessel meg egy 2D platformer, ahogy nézem, háát, nem nagy szám.
Más: Az 576-ban 70 000 Ft-ért lehet választani PS3 + Last of Us + Beyond: Two Souls, ill. PS3 + GoW: Ascension közül. Melyiket válasszam? A Beyond: Two Souls-hoz valószínűleg hozzá se nyúlnék, inkább eladnám, mert nem tudok olyan jól angolul, hogy értsem, és amennyire tudom, eléggé történetorientált játék. A Last of Us-szal is hasonló a helyzet, bár ezt azért megtartanám, mert amekkora a hype körülötte, ki kell próbálni. a GoW: Ascension meg GoW.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
james001 #54265 üzenetére
Azért egy FF I-VI + Chrono Trigger + Tales of Phantasia + Dragon Knight 4* + Secret of Mana 1-2 + Star Ocean + Lodoss-tou Senki-t el tudnék viselni egy diszken.
SNES ROM-ban megvannak, de azért egy szépen filterezett, lokalizált BD gyűjteményke igencsak gusztusos vóna. Tunnám díjazni.*A 3 (aka Knights of Xentar) PC-portját 2012 telén nyomtam végig és állat.
Amúgy először egy '94-es 576 KByte egy hasábján láttam egy apró kis előzetest belőle; néhány sor egy átvezetőből származó képpel megtámogatva - és azóta mozgatott a dolog. 18 év alatt csak nem akart kimenni a fejemből, szóval kicsit megkésve bár, de utánamásztam. Nem bántam meg. :> -
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
james001 #54191 üzenetére
Már ha PS3-ról van szó. Amúgy az utóbbi években 98%-ban Quake Live.
FPS-re vicc a konzol. Ahhoz kell PC, bill, jó egér, jó pad, jó fejes, raw mouse input, *.cfg. Kivételt képez ez alól majd a Rage, ha lesz nagyobb vinyóm, mert VGA-t nem akarok venni gépbe. Meg az Alien: Isolation, ha végre kijött. Nyilván jobban mutatna PS4-en, de csak ezért (meg FF XV-ért) nem adom el a házat.
Sportjátékok egyáltalán nem érdekelnek.
Autósok se annyira. NFS 1 / 4 / Porsche Unleashed-fan vagyok, GTR2 fless, viszont csak kormánnyal. Max. kipróbálnám a GT 5 / 6-ot, szigorúan only műszerfalas nézettel, de ennyi.
Jó repszimhez PC kell és jó joy; Flight Simulator-ok, LockOn.
3rd person puff-puffért se vagyok nagyon oda. Castlevania-t megvettem, oszt víz. Majd a Dead Space trilógiát beszerzem, legyen egy kis sci-fi horror még a tarsolyban.
Stratégia --> PC, ott is SC: BW & War3 TFT vagy régebbi körökre osztott dolgok.Így, kizárásos alapon marad zömében a jRPG, sRPG, fighting games (BlazBlue-k és Guilty Gear-ek) és az ilyen Catherine-féle különlegességek.
Ha lesz Nelson kanji-szótáram, majd lehet egy-két JP-import visual novel / dating sim is befigyel.
Új hozzászólás Aktív témák
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest