Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigbuda
aktív tag
sziasztok, olyan kérdésem lenne, hogy az online pass-os játékoknál a kód felhasználását felhasználói fiókhoz, vagy géphez kötik? Esetleg mindkettő egyszerre?
Amiatt kérdezem, mert nyáron megvettem a last of us-t és felhasználtam az online passt... De aztán eladtam a gépet és a játékot is... ha most vennék egy ps3-at és a játékot pass nélkül, akkor tudnék vele multizni? tehát megjegyezte hogy én már felhasználtam a passt anno?
-
bigbuda
aktív tag
Hali!
A COd Ghosts Online Pass-os? Vagy nem kell hozzá semmi...?
-
bigbuda
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy problémám... Tavaly megvettem a Last Of Us játékot, majd miután kijátszottam és multiztam (tehát online pass-t felhazsnáltam) eladtam a konzolt... Most újra vette egy konzolt és vettem egy Last of Us játékot is, amihez nicns online pass.... Nem ugy van, hogy ha én már egyszer felhasználta, akkor már többet nem kell, akkor a useremmel tudok játszani? Mert nem akar beengedni multiba... Azt irja kell online pass... Mit kell csináljak?
Új hozzászólás Aktív témák
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol 2db kontroller és játék garanciával hibátlan
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest