- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Bluetooth-headsetekről általában
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
DM-Fan
nagyúr
válasz
AXisBOLD #20028 üzenetére
A hidegnek ehhez semmi köze, a PS3 annál jobban érzi magát, minél hidegebb van. Nálam pl. nyáron, amikor 25-26 fok is van idebenn, akkor már 10 perc alatt fokozatosan lépdel felfelé a ventillátor fordulatszáma különösebb terhelés nélkül is, most meg a 22 fokban 5 óra aktív terhelés után is ugyanolyan alaphangon pörög, mint bekapcsoláskor.
Áramingadozás egyébként simán lehetett, azt nem veszed észre, és lehet, hogy a többi készüléked sem olyan érzékeny rá, mint a PS3. Egyik topictársnak ilyen miatt cseréltek főpanelt és tápegységet a plazmájában, több körben és ennek ellenére is állandóan kikapcsolt és elfelejtette a beállításokat. Kiderült, hogy a TV-nek az égvilágon semmi baja nem volt, csak éppen súlyos feszkóingadozások voltak a hálózatban. Akkor derült ki, mikor elköltözött, az új helyen pedig úgy szűnt meg a probléma, mintha sosem lett volna.
Szerintem egyébként simán lehet ez kontakthiba is, nekem nem mozog semmi a leírt helyen. Lehet, hogy a tápcsatlakozó forrasztása elengedte a nyáklapot. Szerintem szerviz.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock AB350 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- XFX AMD Radeon RX6700XT 12GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest