Új hozzászólás Aktív témák
-
SylarHUN
senior tag
válasz
tutuhawer #28680 üzenetére
Ez a játék akkor élte fénykorát amikor még Project Torque néven futott.
Édes jó Istenem, de nagyon imádtam, 3 évig nyomtam éjjel s nappal. Rengeteg pénzt öltem bele, de egy fillért sem bántam.
Nagyon jó volt minden, szuper társaság, hatalmas versenyek, kombózások éjszaka, rekordok döntögetése, stb....ÁÁÁÁ
mekkora volt.Futottak a liga bajnokságok, jó kis nyereményekkel. Sőt volt, hogy 1000 USA dollár volt a fődíj.
Soha nem tudtam megérteni, miért hagyták ezt a több mint jó játékot tönkremenni.
Üdv az egykori: Lacika[HUN], [pH]Lacika[HUN], [pH]Werewolf[HUN]
Farkancs by SSP33DY -
Bekő Tóni
tag
válasz
tutuhawer #28680 üzenetére
Többen vagyunk így: belépünk, ránézünk a crew csatira, a szobalistára aztán jövünk is ki, megyünk máshova.
De ha összejön egy jó kis csoport akkor bentmaradunk egész este. Ez egy ilyen játék jelenleg, nem a játék hülyeségei miatt nem tudsz játszani hanem mert éppen nincs senki.
De volt pl. egy japán társaság tegnap, az tök jó volt class2 kocsikkal nyomták (mindig azzal nyomják), libasorba bevárták a cél előtt a gyengébbeket, a hangulatra meg szépen rátett ahogy a tokios pályák között ment a cicasmileys japán csacsogás.Azt szoktam még hogy ha nincs egy sim szoba sem, és éppen van bent angol GS (sárga a neve Global chaten, meg sárgán ír) rákérdezek van e kedve ilyen-olyan class, vagy kocsira korlátozott versenyre.
Aztán ha rábólint, a sárga név már szépen bevonzza a többieket is. -
Bekő Tóni
tag
válasz
tutuhawer #28674 üzenetére
Nem most kezd kiürülni, jó ideje a padlón van a játékoslétszám, ennél kevesebben akkor leszünk ha leálíltják.
De az valahogy nem akar eljönni. Újabb MMORG jönnek-mennek, ez meg itt áll évek óta stabil alapokon, egyfajta menedékházként a vissza-viszatérőknek. Pedig kb másél éve nincs új tartalom benne, az egész fejlesztő csapat Android meg Iphoneos játékok felé fordult.
De valami lóg a levegőben. Heates adminok mostanra ígértek egy nagyobb frissítést,Invictus is készül valami bejelentésre: facebook oldalukon csütörtöki bejegyzés. (érdekes ahogy ott a kommentelők fele erre a játékra kérdez rá )-
ja megvolt, PC-s játék nincs megemlítve.
Meg aztán ott van a kedvenc oldalunk is: [link]Én folyamatosan ajánlom mindenkinek aki egy kiforrott, bosszantóbb hibáktól mentes, könnyedebb árkád-sim keverék hop-in-'n'-race játékot keres. Azokra pedig - akik szeretik az autóversenyzős játékokat de magyarként még nem játszottak vele - meg egyenesen rátukmálom
Este leszek 11 után. Worldbe nincs má' megint nitróm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Magisk
- Lexus, Toyota topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Nem keres több megrendelőt az Intel 18A node-ra az Intel
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Call of Duty: Black Ops 6
- Sorra igazolja le az OpenAI szakembereit a Meta
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged