Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Tesztkört futott a OnePlus Nord CE6
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
válasz
Bekő Tóni
üzenetére
kezdőket alig találtam, akik velem hasonló szintű autóval mennének. Igazából az autóm üti a lehetőségeimet: én sim-módban mennék, de a kezdők közt meg alig akad, akinek megvan a licence, a profibbak meg magasabb szintről, komolyabb autóval nézlek le rám. Sok az üresjáratom is, keresem a futamokat erre-arra... Meg véletlenszerűen épp pont nem a tuningolt autómmal indultam sose... mindig átrakott egy másik - véletlenül bérelt kocsimra.
Kifizettem pár hétnapost, mire rájöttem, hogy kell normálisan autót venni. -
tutuhawer
őstag
Szevasztok
Épp kezd kiürülni a játék, én meg most kezdem, 1 nap után a single playerben pár feladatot és a teljes license-t megcsináltam. Multiplayert nézegettem, de a kocsimat nem tuningoltam, a bérelhető ajándékokkal meg az első ingyenessel mentem. 24-es szintről szeretnék hamar lépkedni feljebb, hogy másik autót vehessek, amit tuningolok komolyabban. Láttam, hogy lehet szintezni gyorsan, van is 100%--os növelőm, de aktiválni nem tudom, és hogy hol kéne mennem, azt se vágom első körben. Kicsit furcsa a kezelőfelület, de annyira nem vészes, majd megtanulom.
A kormányomat is izzítottam, hátha élvezetes lesz, és kalibrálás után majd az is lesz talán...szerk: SlyFly csapatába neveztem be, ahol ismerős még El_N1N0 és Biggerthanyours, aki itt Bekő Tóni néven firkál
Új hozzászólás Aktív témák

- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A17 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Philips Evnia 27" colos gaming monitor (27M2N3200A) sértetlen állapotban
- Mac Mini M1 8GB / 256GB + Satechi stand Kombó
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4666
- Beszámítás!Nothing Phone (3) 5G 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- OnePlus Open 512GB Voyager Black Karcmentes állapot 16GB RAM 6 hónap garancia
- 27% PNY GeForce RTX 5070 EPIC-X RGB OC 12GB GDDR7 192bit (VCG507012TFXXPB1-O) Videokártya
- ASUS Zenbook 14 OLED i5-1340p 16gb ram 512gb ssd 3k oled pillekönnyű akksibajnok Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Kifizettem pár hétnapost, mire rájöttem, hogy kell normálisan autót venni.