Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Limitálható, de nem kikapcsolható a YouTube Shorts mobilon
- Mobil flották
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bekő Tóni
tag
Hájgáz, héjgáz!

Na, frissítettem én is. Nyolcvan valahányas driveremet GS majd lépteti ki crewból ha minden igaz.
Addig csináltam egy újat, Miyato Wizzel bele a lecsóba. És zseniális. Klikk ide-klikk oda és mennek a versenyek egymás után. Lökhárító a lökhárítón - "kérem a külső ívet, a-a-a nem adom koma, anyádat toljad, használd a féked noob, na vájjá' mingyá lesz pénz 1-es kasztnira oszt sehol se leszel"" stb. Tisztára 2008-2009
Nincs már az a béna steril semmi-város, nem töltögeti állandóan a modulokból (bolt, verseny, garázs) kilépéskor, hasítás van. A hülye üvegfalú halak-vagyunk-az-akváriumban lobby is kilőve. Autót viszi a tömege oldalra kanyarban, gumi mégis fogja, Még árkádban is. Nincs az a két tengely között középen feltűzött kocsi-a-kocsin (forgatható lövegtorony a tankon) érzés az autókon amit a legutóbbi patch hozott. Apropó árkád: végre nem töthető újra a nitró, újra az élen haladás a cél, nem pedig az hogy az első mögött maradjunk hogy általa mi feltöltsünk -de neki ne adjunk nitrót amivel aztán a célegyenesben az élre előre lőjük magunkat.
Volt pár homlokráncolás itt-ott de már nem is tudom hol, csak a jó dolgokat látom megint a játékban.
Akinek alapjaiban nem tetszik azokat kicsit nem értem hogy mégis mit vártak, akik meg ilyen-olyan apróságok miatt húzzák az orrukat azoknak azt javaslom tekintsenek erre úgy mint egy új alapra, amire még építhetnek a jövőben (hiányolt pályák stb) Mert a legutóbbi változat álíltólag már olyan toldozott-foldozott voltt, hogy elvesztek benne a fejlesztők.
Üdv, szép estét!
Új hozzászólás Aktív témák

- Házimozi belépő szinten
- AMD off topik: VGA, CPU, APU és minden, ami AMD
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Crimson Desert
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Proxmox VE
- Horgász topik
- Battlefield 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 Plus 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 12 64GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- LG UltraGear 27GR95QE-B OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
- iking.hu Apple iPhone 15 128GB Blue használt, karcmentes 100% akku 6 hónap garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-11G I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 1000GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest