- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaciG
addikt
-
csaba0223
senior tag
Most olvasom,hogy te egy
wombatot nyomtál ! Az nem fajtalankodás?
Isten88: itt a link
-
Creative997
őstag
A wangan az egy éjszakai verseny Tokyo autópályán ami sprint, tehát nem körverseny hanem egy szakaszt kell teljesíteni, 1-2 enyhe kanyar, mész mint a birka, tövig nyomod a gázt. Ez a legjobb pontszerzés és dögunalom, vezetői tudás nem kell hozzá, csak jó kocsi és jó beállítás.
-
Shad0w
senior tag
-
Plokijuma
aktív tag
Én is pont ma néztem vissza TA-ra kicsit hosszabb szünet után (6-8 hét)
Hát, nem sokat változott. Még mindig sok a vezetni nem tudó és még mindig vannak durvább speedbugok.
2 player is TELI tankkal (pit után) jobb köröket ment, mint én tök ÜRES tankkal (egyik sem draftolt senkivel). Roppant idegesítő. Csak azért nyertem meg a futamot, mert az egyiket kilökték, a másik meg utolsó pitnél túlgyors volt - penalty)Kommy: Lassan az ilyeneken megse kell lepődni
Sajnos
Hangok voltak? Verseny indításkor volt? CTF/ama/pro?Tudom, hogy nagy a tempó a fejlesztésben és a nyomás se kicsi emiatt becsúszhatnak hibák. Na de ennyi? és ilyen durvák?
-
Veg1ta
tag
Igen, néha az is előfordul. Viszont engem a sok csicska jobban zavar. Nem szabadna engedni a TA-t mondjuk C-osztály alatt ( f,e,d). Persze
a kivételeknek. Mostanában állandóan kilök vki már az első körben, így persze az izgalomnak annyi és csak unottan játszom végig a 15/30 kört az rp/xp-ért.
Ez biztos túl nagy kérés lenne az Invictus-tól de ha lenne egy roncsderbi játékmód biztos kevesebb idióta lenne TA-ban. Pontozás hasonló lenne a jó öreg Destruction Derby-ben látottakhoz. Új pálya sem kellene (eleinte), mert Kidney erre tökéletesen megfelelne.
-
Speed®
titán
Nekem is csinált már ilyet. Utána lelkesen próbáltam megismételni mikor úgy jött össze, de akkor már fekete zászlót kaptam. Sajnos, pedig ez jó kis bug
PaJa1 A tuningról: 10ks procim van, ami 125%OCt bír (1.6->3.6GHz) és ezáltal veri a 40ks gyárilag 3GHz körül járó procikat. Szerinted megéri tuningolnom, vagy tömjem meg a procigyártó zsebét jobban?
Ugyanez vidkariknál, estébé. 25% tuning alatt hozzá sem nyúlok semmihez
Nekem nincs felesleges pénzem, de szeretek kompromisszummentesen játszani, ez van.
-
PaJa1
őstag
Dokar: Küldd be a replayt és megnézzük. fentebb vhol már kilinkeltem, meg más is.
Ploki: "Na ezt kapjátok ki, mennyivel csúszok le jelenleg a 2. helyről kezdő autok között"
Tudok róla h az első kb 2mp-t vert rám. a második helyről beszéltem h arról mennyivel csúszok le.Késő van, mi?
Mosz kvaddal nyomom a szerpentint. Gyorsabb mint a kawa. -
-
pisti
őstag
Nemhiszem. A valódi autók AP-ért kaphatók és szerintem ez így is fog maradni, legfeljebb az árak változnak majd. Kicsit irreálisak egyébként is az AP árak.
Egy teljes 50$-s játék árából lehet venni összvissz ~2,5 RX-7 kaliberű AP-s járgányt. Az egyéb alkatrészek/cuccok AP-s ára meg még rosszabb arányaiban. -
Veg1ta
tag
Lehet, hogy unalmasnak tűnik a TA de itt legalább mindig történik vmi. pl. tankolásnál 55-tel esek be a pitbe, bünti... mindig van olyan aki karambolozik, általában én vagyok a szenvedője... volt már olyan, hogy kicsit elszámoltam az üzemanyagot és utolsó előtti körben kellett kiállnom. Sztem jó.
-
Dr. Romano
veterán
A patch óta a TA-ban inkább kézi váltóval megyek, mert ha valakivel tudok vonatozni inkább 6. -ban megyek vele, így gyors leszek és spórolok és, tehát így én is a 9. végén.
De ha tök egyedül megyek inkább az 5.-et eröltetem, mivel 6-osban annyira nem húz...PepeDon
Grat, az már elég ütős kis idő! -
PepeDon
tag
Mindig a körülményektől függ. Ha nincs egyáltalán szélárnyék (olyan helyen megyek, hogy nincs előttem senki), akkor van, hogy a 8., de van hogy a 9. Ha a 9. szél nélkül, akkor a box bejárati kanyarban már elfogy. Ilyenkor csak begurulás megy a boxba.
Ezen a futamon összejött egy 7 körös szélárnyék (szigorúan csak mögötte fél, 3/4 gázon). A tankolás is egész jól sikerült, pedig teljesen teletöltöttem.
A végére csak úgy poénként két érdekes köridő. Bináris
Egyezredes.Az új TA-n sikerült 1perc alatti kört mennem igaz csak, 59.934, de én ennek is örülök. Persze szélárnyékban vonatozva, minden extrával lett ennyi.
-
Dirtyz
őstag
Ez van, a nagy patch előtt TA-ban a többi versenyző hozzád viszonyított távolságát írta ki méterben.
Más: tegnap nekiálltam kicsit TA-zni, talán 4 vagy 5 futamot mehettem, mindben kaptam penalty-t agresszív vezetésért, de mindannyiszor a kiforgatott és pörgő kocsimat verték telibe. A f@sz kivolt
-
Dr. Romano
veterán
Egy upgrade-t csak 1x tudsz megvenni. Ha a shopban ráklikkelsz arra az itemre ami már megvan, akkor "leveszi" így azt látod hogy mennyit tud a kocsi nélküle, ha ismét ráklikkelsz visszateszi, így megint az itemes értékeket látod.
De próbáld ki: klikk a már megvett itemre és próbáld meg megvenni... nem fogod tudni mert a cart gomb ugyanúgy szürke marad.
Tehát a válasz: nem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- World of Tanks - MMO
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- E-roller topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest