- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Porba hullhat a Pixel 10 Pro Fold
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Creative997
őstag
válasz
csaba0223 #11493 üzenetére
nekem tök 8 melyik időpont, csak kedden lesz az első előadásom, de jövő héttől csak késő du-tól, ill este.
Még nem hívtak a szervízből hogy kész van e a gépemaztán meg kell venni kábelt a routerhez (
), tehát azt is meg kell még csinálni, most még csak 1 gép van a nethez
-
PaJa1
őstag
válasz
csaba0223 #11466 üzenetére
Ó fákk tényleg... Ez kimaradt a gondolatmentből. Pedig de szép is lett volna
Akkor az 1000APból lehet küldeni autót, poppert, csajt - ezek azok amik nagyobb értéket képviselnek. A maradék meg lehet nitro, vagy tuning.A szervezéssel csak annyit kéne tudni hogy hányan leszünk. Jó lenne 1 időpontban lerendezni a versenyeket, amikor ráérnek azok akik szavaztak. Utána össze tudok dobni vmi tournament féleséget. Most ahogy gondoltam akár 42 játékosnak is
Legalábbis SIM módban, ahol 8an indulahtunk 1xerre. TAt sztem hagyjuk... ott szinte csak a speedbug számít, de aki nagyon béna az úgy sem tud az élen lenni. Drag, drift, explorer, ctf sztem az igazi az autóvezetői tudás összemérésére; drag: csak 4en lehet menni, drift: tök más tészta mint gyorsan menni, az stílus
explorer, na nemár
ctf: manúverezni kell tudni. Szóval én maradnék Sim VSnél.
A pályá(ka)t előre kiírt menetrend szerint kéne nyomni, mert így akkor lehet rá készülni, szinte mindenkinek egyenlően.
Ez így lehet hogy egy elég hosszúra nyúlt délutánnak látszik, szerintem az is lesz
Most ligán elég sokan eljöttek, minden magyar aki a listán rajta volt. Egy szombat délután(közeljövőben, mielőtt feledésbe merül az egész) szerintem szintén megoldaható lenne a többségnek, azok meg szabaddá teszik magukat akiknek mégsemDuran ha a 3. rundban lett volna 10 mp-t kapott volna
Macig, ez ugyan az ami ezelőtt volt. Jobbat nem sikerült összehozni, pedig pár órát elvoltam vele...
-
Isten88
senior tag
válasz
csaba0223 #11425 üzenetére
loooooooool
Az Istenből Sátán lett... Isaten helyett Isatan-t írtak ki a nickem helyére... loool
Ezek az eltorzítások. Hungarian-Bulgarian, Isaten88-Isatan88.
Ezen a ponton tényleg elgondolkozok. Lehet, hogy nem csak a játék van tele buggal, hanem az ott dolgozó emberek is? -
Creative997
őstag
válasz
Yeah
akkor mégiscsak megérte! És tényleg azért volt mert nem oszthatott ki annyi ap-t!
Gratula csabesz! És mindenkinek aki rá szavazott!
wow 1100AP nem rossz. Hát jól jött volna ha mindenki megkapja az 1000est, de legalább kaptunk 100at, habár nem lehet vele mit kezdeni
A belgák meg sírhatnakÉljen a magyarok összetartása
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
Na ez így már korrektebb. Csak azt sajnálom, hogy a 100-as szám után nincs még egy nulla. Pedig úgy volt, hogy minden TNA-ra szavazó kap 1000 AP-t, bár az túl szép volt, hogy igaz legyen. Így még a szavazatot leadók között is csináltak szavazást, hogy kié legyen az 1000 AP. Mind1 már nem sok kell a vettéhez (vagy vmi új class7-es kocsihoz
). Öröm az ürömben, hogy a balgákat (igen direkt balgát írok) kizárták.
Azért, két magyar az élen!
-
PaJa1
őstag
válasz
csaba0223 #11418 üzenetére
452-450 ez a stat.
És simán lehet ekkora szintű ennyi versennyel. Ha már használhatod a csajt(lvl26) és poppert is teszel a szerver bonusz mellé akkor 1 nap alatt 4 milla XPt (10 verseny elég) összeszedhetsz, ez olyan lvl 36os szintig elegendő mennyiség(0-ról).A gridghost-os replayt ajánlom mindenki figyelmébe.
-
PaJa1
őstag
válasz
csaba0223 #11412 üzenetére
Első futamon duran nagoyn taposta, nekem még melegedtek a gumik(stock/kemény keverék- lassan melegszik
), hibáztam is ráadásul. Mikor beértem a célba éppen hogy vége lett a számolásnak 2. helyen és erre 6. vagyok a listán és azt írja h be sem értem...
És duran az második acc-ja valakinek. Nekem úgy rémlik hogy ezt mondta, és hogy azon 150k kilométer van, tehát nem amcsi
Abban az 1 futamban(2.) hatalmas pech-sorozatom volt.
Mikor befejeztem az 1. kört, mondja h best lap, és mágálltam 3 mpre akik mögöttem voltak elémkerültek, aztán még jól ki is löktek mikor zárkóztam fel, aztán még az a qrva hupli is elfordította az autót(egész este ez volt az 1etlen huplizásom 21kör alatt). Aztán rendeződtek a dolgok, jöttek a 2.11-ek és utólértem csabát, néztem is a térképen h mit legelészik a kanyarban... Aztán megkaptam a magyarázatot
A 3. futamban sikerült megfutni a legjobb alap rollás körömet ami ment délelőtt is. 2.09.7 asszem.
Aztán Touge, 1. futam: fél körön keresztül a hexan farát néztem, hatalmasmajd élre álltam és robogtam hiba nélkül.
2. futam: KEGYETLEN JÓ! Hónap legjobb versenye! kb 2. körtől gridghostal kergettük egymást, nem merném odatenni az ujjam a 2 lökhárító közé! És ez ment egészen a végéig, lehetetlen volt megelőzni, 1 xer kibújtam de aztán neki volt jobb a helyzete, és megint ment a centizés. A köridők most is ugyan olyanok voltak mint délelőtt.
És igen, nagyon jó volt a részvételi arány! Csak 1 tarcsit kellett hívni. a nem volt ott így erről lemaradt.Toca, hetente 1 futam van ebben a sorozatban. És nem kell megint feleslegesen felvételt kérned a sportba mikor toruingot nem teljesítetted. Touringban ott a neved, ha sok hiányzó lesz akkor majd sorrakerülsz.
Amúgy érdemes még megpróbálni az ausztrál touringot, ott nagyon gyenge volt a részvételi arány, a jelentkezés újra nyitva! -
Ricco_hun
senior tag
válasz
csaba0223 #11354 üzenetére
Nem. Ezek a belgák (balgák
) még mindig azt hiszik, hogy ez egy életből vett történet elmesélős event volt. Bár nem tudom ezt honnan a leopárd farából szedték. Talán rosszabbul megy nekik az english, mint nekünk bolgároknak
. És most meg ott panaszkodnak, hogy nehogy már egy olyan rövid történet
győzzön mint a Csabié. Pedig szó nem volt regényírásról, ezt nem bírják felfogni. Meghogy ők bíznak kvízhelperben, hogy majd ő kiszedi a csaló szavazatokat. Ebben az esetben inkább az ő szavazatainak száma fog megcsappanni, úgyhogy várom a fejleményeket. Good Night!
-
G@bi90MR
aktív tag
válasz
csaba0223 #11307 üzenetére
Válaszolt is neki egy admin, csak a valós votekat nézik. Nem sok jóval kecsegtet.
Jól értenek még a törzsjátékosok elüldözéséhez is.Régebben volt itt linkelve GS interjús videó, abban az Invictus srác azt mondta augusztus fele várható az európai szervernyitás és a lokalizáció. Erről tud valaki valamit?
-
PaJa1
őstag
válasz
csaba0223 #11290 üzenetére
Eszméletlen verseny volt! Fantastic3
Csak azt a qvra huplit kellene eltüntetni, bár ha az nincs akkor nem ragadok le nálatok
az utolsó futamon legenretro mindenkit letolt aki elment volna mellette. Az elején még úgy kezdte h class1es szobába panamával akart bejönnia végén meg neki állt feljebb hogy mi a baj?... mondom TE! aztán kiléptem
-
Creative997
őstag
válasz
csaba0223 #11290 üzenetére
Hát én nem vagyok ilyen, keményen megtartom a pozíciót, de a szabályosságon belül, de ha gyorsabb az egyenesben akkor istenem így jártam, menjen, de a kanyar az egészen más, főleg ha én vagyok elöl. Szerintem ez egy egészséges csata és versenyszellem!
Habár ezzel vigyázni kell mert vannak olyanok akik ezt nem tolerálják és neked annyi, sajnos ez nem f1, hogy áthajtásos bünti vagy következő versenyen 3 rajthelyes büntiEz az, gyerünk még! 4re megközelítettük a belgákat! Kezd szorossá válni
-
MaciG
addikt
válasz
csaba0223 #11263 üzenetére
Abba nem igazán köthetnek bele ha én mondjuk 2 szavazatot adok le egy IP-ről, mert nállunk pl öcsém is PT-zik és ő is szavaz,stb. Bár ha valaki már a 20.-at adja le egy IP-ről az már elégy gyanús, bár az is lehet hogy népes a család vagy a körzetbe csak neki van nete, vagy netkávézóban dolgozik és mindenki PT-zik.
Ricco_hun: Lehet a belga fórum is aktív
-
ABnormal
őstag
válasz
csaba0223 #10952 üzenetére
ez a jó link ,csabi,elrontottad a linkelést....
-
PaJa1
őstag
válasz
csaba0223 #10795 üzenetére
A tag neve GSXR13K, nagyon jó játékos, általában saját accoutja ellen megy, és versenyzik...sokat, speedbuggal nagyon jó időket ér el, szerintem anélkül is.
Jah, a helpin hand-re oda kell nyomni a képet, mint bizonyítékot. Elmesélni hogy mit segítettem, leírni még hogy miért rám szavazol és h miért én lennék a top helper
Az új accountot meg sztem annyira nem érdemes venni, csinálsz 1 újat, nevezel ligára, és lesz RPd
Vagy ügyesen szerzel pontokat...
-
BloodPandus
csendes tag
válasz
csaba0223 #9815 üzenetére
Szerintem meg pont most nem kellene lezárni.
Mert akkor elsikkad.
A kellessz egyes vidékeken tájszólás, de nem három s-sel. És az újat sem írja a többség két j-vel.
A magyartanár elmehet a francba, mert aki ennyire nem tudja, akkor ne tanítsa.
Én például igyekszem helyesen írni, és tudom is a nyelvtant. Vannak nehéz ragozások, de a picsába is, ez az anyanyelvünk!!!!!!
Ha ezt sem tudjuk, akkor mehetünk megásni a saját gödrünket.Ha valamit nem tudok, akkor utánanézek, nem pedig leszarom, aztán lesz, amilyen lesz...
Az ilyen ember kiállítja magáról a szegénységi bizonyítványt, én meg szégyenkezem itt németben, amikor jön a német kolléga, hogy ezt a szót a fórumon nem így írják.
Megtörtént eset, és a srác komolyan tanul magyarul.
Most mondjam azt neki, hogy aki ezt írta, az egy "slamper", hanyag alak, aki még a saját nyelvén sem tud helyesen írni? Vagy mondjam neki azt, hogy az ilyen embereket, aki népének lassan már csak a nyelve lesz magyar, legszívesebben felpofoznám? Mert szégyent hoznak ránk, a magyarokra, a hírnevünkre.Azt a kicsi maradékot már nem kellene elbaszni, vigyázni kellene rá, és ápolni.
Én ilyenkor mit mondjak? És mit mondjanak azok, akik a szövegi leírt közéletben talált példákkal csak a hibákat tudják bemutatni?
A mi nyelvünk pont azért nehéz, mert különleges, a nyelvtan hasonló a kínaihoz, de nem tudnak olyan nyelvi csavarokat, mint mi. Amikor bent (a német cégnél) nekiállok káromkodni, mert valami nagyon nem ok, akkor tisztára káoszban van az agyuk, mert ott ilyen nincs (sincs). A legdurvább szó a szar, meg ha valakit nagyon meg akarnak sérteni akkor azt mondják neki, hogy arschloch, ami segglyukat jelent, és ennél durvább náluk nincs.
Amikor én fél óráig tudok káromkodni, ismétlés nélkül, akkor a németeket meglepi a dolog, és nem értik.
Mert az ő nyelvük kb olyan gazdag, mint az angol, és az a magyar nyomába sem ér.
És én büszke vagyok arra, hogy egy ilyen bonyolult nyelvet beszélek.Ennélfogva nagyon óvom nyelvünket, és bizony beszólok annak aki ezt a kincset korpával keveri, és beszórja a disznók elé, zabálni.
(Remélem érthető volt a hasonlatom)Egy kérésem van, írjunk magyarul, és helyesen. Ha nem tudsz valamit, nem szégyen utánanézni, pláne, mikor a gép előtt csak egy kattintás a helyesírási szótár.
Aki pedig erre sem képes, az szégyellje magát. -
erdol
senior tag
válasz
csaba0223 #9810 üzenetére
Egyszerűen van olyan akinek fáj ha ilyen helyesírást olvas van akit meg nem érdekel.Aki tudja hogy kell írni azt igenis zavarja.Ha valaki az iskolában nem tanulta meg annak ez is egy lehetöség.És minősít is valamilyen szinten valakit ahogy ír.Ha magyarul beszélünk akkor tudjuk leírni is azt ,legalább úgy hogy másnak ne fájjon.
Bocs az offért de én is abba a táborba tartozom aki szeretne helyesen írni.De mint tudjuk is ez elég nehéz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Glo cigaretta
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 11
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest