- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
nike_
addikt
válasz
[HUN]-Kisa #6244 üzenetére
Csak azért kérdeztem, mert hogy szponzor csajokat csak AP-ért lehet venni és az hát jól jönne...
-
PaJa1
őstag
válasz
[HUN]-Kisa #6151 üzenetére
már megint lehetlessz
- ez már védjed, szabadlamaztatni kell
Szerintem Coyot arra gondolt hogy vegyen e PRO vedrát. Sajnos nem tudod kipróbálni mert a TAs gépek test drive-ja nem működikA ligákhoz meg lusta vagyok linket keresni ezért leírnom. PT forum - Leagues - Touring - ott válasz valamelyikből ahova van hely, 21 fősek. Időpontohoz annyit hogy a mostani magyar idő az GMT+2
-
PaJa1
őstag
válasz
[HUN]-Kisa #6111 üzenetére
több liga van, jelenleg 6, valahova még beférsz, de te csak touringban indulhatsz abból 4 van, 2 asszem tele
-
MaciG
addikt
válasz
[HUN]-Kisa #6111 üzenetére
Futam ,minden vasárnap van (5 héten át) kb 11-kor, de már full-os a létszám.
-
Dr. Romano
veterán
válasz
[HUN]-Kisa #6105 üzenetére
LoL nem azt mondtad egyszer hogy nem bírja a sok playert a neted és laggolsz? Szerintem nem direkt löknek ki téged, csak egyszerűen "nem tudják hol vagy".
Lényeg ha nagyon lagos vagy egy versenyen a többiek érdekében ne vegyél részt rajta (meg különben sem izgalmas egyedül menni a pályán vagy pörgő és repülő kocsikat üldözni)
-
Plokijuma
aktív tag
válasz
[HUN]-Kisa #6105 üzenetére
Azt azért ne felejtsétek, hogy egyszer ti is voltatok E/D/C licenszű versenyzők. Anno ti is követettek el pár hibát... sőt megmerem kockáztatni, hogy kb. 10 futamonként becsúszik mindenkinél egy nagyobb baki (véletlen kilökés, boxban száguldás stb.)
Adni kell nekik is esélyt, hogy megtanulják a TA-t...
Mondjuk az se ártana, ha magasabb licensz lenne az alsó limit, vagyis csak sokkal nagyobb tapasztalattal rendelkező játékos kapnának jogot arra, hogy indulhassanak egy TA futamon. Egy A vagy B licenszű versenyző nem fog kockáztatni bant szándékos keresztbeállással, mert eljutni addig nem 10 perc... ellenben az E kategóriás accounttal, amit meg lehet szerezni viszonylag gyorsan. -
MaciG
addikt
válasz
[HUN]-Kisa #5883 üzenetére
Biztos elszabadúltak a pacik
-
-=ZS=-
tag
válasz
[HUN]-Kisa #5880 üzenetére
21 kerék még egy kamionnak is sok
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
válasz
[HUN]-Kisa #5841 üzenetére
Hello!
Vizibal:Segitséget kérdtem,NEM BASZOGATÁST. -
vizibal
tag
válasz
[HUN]-Kisa #5841 üzenetére
Csak a szokásos "állíts fel világcsúcsot" event. Ezúttal a Mud/Medusa-n kell bizonyítani. Persze ehhez le kellene nyomnod GSXR13K-t, aki szerintem kormánnyal a kezében született
Bocs hogy MaciG helyett én válaszoltam...Egyébként fura, hogy RX-7 van az első helyen. Az EVO/WRX végre kimutathatná a foga fehérjét a dagonyázós pályákon
-
MaciG
addikt
válasz
[HUN]-Kisa #5714 üzenetére
Majd akkor téged belevágun PS-al
-
mazda626
addikt
válasz
[HUN]-Kisa #5643 üzenetére
B1 a Panama, D-2 a Phoenix.
-
PaJa1
őstag
válasz
[HUN]-Kisa #5620 üzenetére
Ha tisztában lennél az időzónákkal és azzal hogy te melyikben, feltételezem hogy te is GMT+2 ben vagy már lassan 1 hónapja, akkor tudnád hogy hivatlosan,papír szerint hajnal 1kor szabadítják ki őket
Nekem talán 1xer volt olyan hogy megváltozott az irányítás, bár lehet az is kamu volt, akkor mentem először azon a pályán, szóval lehet én voltam a béna. Én szeretek pl harpoonok ellen versenyezni, a legtöbb pályán hatalmas hátrányban vannak az rxel szemben
-
mazda626
addikt
válasz
[HUN]-Kisa #5620 üzenetére
Be van harangozva, szerintem tovább nem húzzák, félnek az userek dühétől.
-
mazda626
addikt
válasz
[HUN]-Kisa #5615 üzenetére
Nem tudom, egy elejtett mondat volt az egész. Anníit mondott még, hogy a következő nagy méretű patch kor májusban jön. Figyeld a hivatalos fórumot, sok érdekes dolgot el lehet csípni.
-
UnConnecteD
senior tag
válasz
[HUN]-Kisa #5611 üzenetére
szerintem NE vegyel mar regi autokat, az ujak mellett nincs ertelme, foleg, hogy a masik acc-oddal mar megvan mind a ketto. csak RP es ido pocsekolas, de ahogy gondolod ...
-
vizibal
tag
válasz
[HUN]-Kisa #5556 üzenetére
A profilos verseny résztvevőit itt tudod megnézni. Ha megvan a 20 továbbjutó, akkor nyitnak majd egy új topicot, aminek a tetején ott lesz a szavazó felület (a nevek mellett színes csíkok, mint amilyen PaJa autó-moddolós eventjénél is volt), bejelentkezés után ott lehet majd voksolni a megfelelő karika bejelölésével. Azt, hogy kik választják majd ki a döntősöket, nem tudom, feltételezem, hogy az Aeria adminjai vagy ilyesmi.
-
vizibal
tag
válasz
[HUN]-Kisa #5554 üzenetére
mit akar a törött autókkal?? megjavítani
A szavazás pedig csak ápr. 30-tól kezdődik, mint már írtam korábban. Akkor választják ki a 20 döntőst, akikre voksolni lehet. -
mazda626
addikt
válasz
[HUN]-Kisa #5181 üzenetére
Totál félre érted a dolgot. Olvasgasd a fórumot! Mindig ki van írva, ha van valami, mi is belinkeljük egyből, ha van valami lehetőség. Igaz, kevesebb az AP-s event, de van. Nem fognak minden héten AP eventezni, úgy nincs üzlet. Lehet nyerni is kocsikat.
Speciel én jól elvagyok a fantázia kocsikkal. Csak a kasztnija más az AP-snak és pénzt kérnek érte. -
Stig20
tag
válasz
[HUN]-Kisa #5179 üzenetére
Már bocs, de nekem 1100 AP-m van csak eventekből... Csak oda kel figyelni a fórumban meg hasonlók. Még az is lehet hogy ezt kipótotlom még 1000 AP-vel mert az a 10 dolcsi nem egy nagy pénz és veszek egy EVO-t.
Meg meg lehet lenni AP-s kocsik nélkül is... Csak Corollám van ami AP-s, azt is úgy nyertem.
-
mazda626
addikt
válasz
[HUN]-Kisa #5177 üzenetére
Már boccs de a Magyarok olyan hülyék mert mindenröl lemaradnak.Szerintem ha van vagy 15 embernek Ap-ja a 200-bol.
Ezt azért ki nem jelenteném soha. Miért hülye az, aki nem fizet be valódi pénzt egy kocsiért? Jól elvan az RP-s autókkal, elvégre ez mindenhol FREE játékként van reklámozva.
Suliban meg egy fő vonal van szerintem, annak IP-je meg minden profilnál ua. lenne. Mint pl. routerrel osztott netnél. Ott is van fix cím.
-
Dr. Romano
veterán
válasz
[HUN]-Kisa #5145 üzenetére
Új nicked takarjon tényleg egy "új embert" és egy újfajta vezetési stílust
Jah és egymást tényleg ne szidjuk már... ha valakinek valami gondja van egy másik PH-ssal priviben normálisan meg tudják beszélni dolgaikat (legalább is remélem).
Akkor a nevedet majd javítom a taglistában...
-
UnConnecteD
senior tag
válasz
[HUN]-Kisa #5150 üzenetére
gondolom volt oka ra, a direkt lokdosodest senki se szereti, foleg aki JATSZANI is akar, nem csak baromkodni, mint ilyen DJ Zander fele idiotak, bar engem nem izgat a TA, nem megyek oda tobbet.
-
MaciG
addikt
válasz
Éreztem
Ezért felesleges volt újat kezdened de mind1 .Elején faltoutoztál egy kicsit
ez van, de ha ezentúl tisztességesen fogsz játszani akkor nem lesz gond.
-
mazda626
addikt
válasz
[HUN]-Kisa #5147 üzenetére
Kérlek szépen többet ne szidd anyumat, amiért nem várlak meg verseny közben!!!!!!!!!! Tényleg új legyél és takarítsd el messzire az előző stílust!
-
PaJa1
őstag
válasz
[HUN]-Kisa #5147 üzenetére
[OFF]Névváltoztatás vagy új felhasználó új névvel...1remegy, te nem változtál emiatt. A régi nickeddel is lehet/lehetett volna normálisan versenyezni
Na részemről ennyi remélem többet nem kell írnom
[/OFF]
-
PaJa1
őstag
válasz
Alex, új névtől nem leszel új ember, bár a játékban nem tudják hogy csak nick-csere volt. Figyelmesen TAban!
Nem szeretném hogy a HUN tag negatív fényben tűnjön fel bárhol is.2 magyar versenyzővel kerültem egy futamra az ausztrál liga 2. hetének 2. versenyére. Stig és Haha. Sok sikert kívánok a többi versenyzőnek IS.
-
-=ZS=-
tag
válasz
[HUN]-Kisa #5136 üzenetére
Üdv! Te nem ismered véletlenül a Kisvárdait?
"lehetlessz".. -
PaJa1
őstag
válasz
[HUN]-Kisa #5133 üzenetére
Aláírásomban ez is szerepel...
Upload fül alatt kell kitölteni a mezőket értleme szerűen. Meg kell fogalmazni hogy mi a probléma: ki mikor mit csinált. Ha ez nem megy akkor kár az erölködésért, 30 perces videót leírás nélkül fölösleges bámulni. -
Dr. Romano
veterán
válasz
[HUN]-Kisa #5133 üzenetére
Picit szét kell nézni, ott virít az upload gomb
arra klikkelj rá és ott kell megadd a feltöltésedet. (lényegében kövesd a képernyőn látható utasításokat
)
-
Dr. Romano
veterán
válasz
[HUN]-Kisa #5131 üzenetére
Itt tudod az emberkéket "feljelenteni" képernyőlopással vagy visszajátszással.
-
[HUN]-Kisa
aktív tag
válasz
[HUN]-Kisa #5130 üzenetére
Hello!
Hol lehet panaszkodni??tegnap 14 en indultunk a TA-n és egy magyar faszi 4 szer kilölött 1-ső voltam igy 9-ik lettem és látszott hogy direkt lögdösött.Mondtam neki,hogy ha lehet másnak a játékát ne bassza el!!!Bocsánat a csunyabeszdért!!!Játszottunk még 1-db 30 köröset ott is lögdödött!
Irtam neki hogy küldöm a replay-t rögtön abba hagyta!!De olyan pöcs volt meg elkezdett anyázni! asszem C betüvel kezdődött a neve és vagy 12 betübölk ált a neve kb azt tudom hogy hosszu volt a neve,és miatta elveszitettem 2 meccset pedig mind a 2-nél 1 -ső voltam!!
Bocsi a rossz fogalmazásért remélem értitek mit akarok!!!Én ugy kezdtem ezt a játékot,hogy nem lögdösődök!Remélem tudtok mondani valamit!!
Üdv: Kisa
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szerezd meg a tökéletes házat most!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest