Új hozzászólás Aktív témák
-
PaJa1
őstag
válasz
SSP33DY #16763 üzenetére
Most értem, haza, lusta vagyok megvárni a több gigás letöltést
Klán ha vesz XP v RP poppert akkor az összes tagja érzi a hatását.
Klánnak lehet a saját RPdből adakozni, illetve APért venni GPt - ha ez a rendszer megamaradtMég mókulok a PTvel, hogy ne kelljen töltenem
Jeeros, 0 - zéró download
, de miért closed beta? :s neketek is 2151es build van?
-
Mariann294
őstag
válasz
SSP33DY #16244 üzenetére
Szia Spídí!
Nekem egész szombatig nem volt.. aztán egymás után 2 jött 1 szexplorer közben..
lol!
Hát én serpentinen mentem 1-2-t de nem volt semmi csak gps minimap.Aminek ugye sztem semmi értelme..
Mostanában nem nagyon PT-zem inkább videókat csinálok a GTA IV-bőlJó kis videószerkesztő van benne!
suti:Ahhoz hogy jó legyél nem kell feltétlenül AP.Csak ügyesnek kell lenni!
Kérdezd erről a fiúkat!(Én nem vagyok valami jó....talán ctf-ben) -
-
ez_meg_emaz
őstag
válasz
SSP33DY #15819 üzenetére
Eszembe se volt hogy tuningal is ki lehet probálni.
Megyek is megnézni.
Amugy nekem Hexan jobban bejön irányításra mint a Quadro. SF-6 ugy csuszik mintha egy ifa-val 180-al akarnál bevenni egy kanyart. Amugy ez az egész játékra jellemző. Attol nem lesz reálisabb egy autos játék hogy a kocsi (tuning nélkül akár) ugy csuszik az aszfalton mintha jégen menne vagy mintha egy 30tonnás buszt irányítanál ami 200al megy. -
-
csaba0223
senior tag
válasz
SSP33DY #15788 üzenetére
A force feedback kikapcsolása megoldotta a problemet!
Egyébként wireless a kicsike tele mindenféle gombbalJó fogású és kényelmes nem egy műanyag szar! Bársonyos a tapintása!
És mind ez 2100ft igen, jól láttod 2100
Kicsit megbuheráltam már de itt a kicsike!
Ja és a hátsó alsó 2 gomb az potis! tehát akár gáznak vagy féknek is jó! -
UnConnecteD
senior tag
válasz
SSP33DY #15781 üzenetére
es raadasul egyelőre. mert az egyenlőre az kurvara nem ezt jelenti. de ha 1 szot se tud nemetul, akkor minek neki LevelR ?
a mai patch ota a Downtown drift palyarol eltunt az utolso elotti kanyarban levo rohadek fa. na, ez egy jo otlet volt
valamint a missionok kozott, ahol a harpoonnal kell 3 kocsit lezuzni, mostantol jobb oldalrol indulok. ezt viszont nem nagyon ertem, de biztos igy jobb valakinek
-
Mariann294
őstag
válasz
SSP33DY #15677 üzenetére
Hát igen én már régóta nagyon ritkán jáccom PT-t.Egyszerűen nagyon unalmas
Néha felnézek van-e új kocsi vagy valami...és ennyi.GTA IV megy nálam egyfolytába!
Egyébként karácsonykor miért nem volt a menü feldiszitve?Mert egyszer láttam egy PT-s képet ahol fel volt diszitve a menü..még a hó is esett asszem.De most miért nem?
-
MaciG
addikt
válasz
SSP33DY #15628 üzenetére
"És igen a class lépés tuninggal alap lenne!! Ez egy simulator igaz? Akkor tegyünk már össze egy full tuningolt EVO-t egy Vettével.. amíg a Vetti kerekei tépik az aszfaltot, addigra az EVO-t már 2.-ba rakod..stb..stb.."
-Egy full evo-val el lehet verni egy alap vettét.
Attól ,hogy nem írja ki a full evora ,hogy class6 attól még van olyan jó mint egy alap class6. Mit érdekel hogy mit ír? A teljesítmény a lényeg.
-
PaJa1
őstag
válasz
SSP33DY #15605 üzenetére
jó legyen 100%.
De magas rush csak egyszer volt az véletlenül, egy elírás miatt. Lett is belőle hepaj!
Tavaly ilyenkor nem tudom mennyi volt a plusz. De tudom, hogy rengeteget TAztam, mert az fizetett a legjobban. És a csajok ideje hiába járt le, addig nem tűnt el amíg ki nem jelentkeztélÉn valószínűleg a Mazdám kalapáltam a nyert RPből.
Az idővel APt szerezni meg nem feltétlen a játékon belül gondoltam. A forumosokat bármikor megcsinálhatod ha van rá időd. És jó esetben kapsz érte APt
Véget ért a karácsony első napi zaba, már ágyban fekszek, lenne kedvem gurulni egy keveset -
PaJa1
őstag
válasz
SSP33DY #15593 üzenetére
100/100 megvesztél? talán 50%volt a legnagyobb ami normális volt. a 300 egy elírás következménye volt és elég nagy bajt is okozott, csomó nyomi fejlődött. Aztán fel voltak háborodva, hogy nincs 300% rush. Még jó hogy nincs, nem érdemlik meg! Amúgy meg a rush százalék szinte mindegy, az a lényeg, hogy legyen, mert akkor jól fizetnek a popperek és a lányok.
-
Creative997
őstag
-
PaJa1
őstag
válasz
SSP33DY #15255 üzenetére
Annyira nem kicsi, bár most a télen feléltem a zsírkészletem jelentős százalékát
Jó szórakoztam ma is
Mind játékon belül és kívül a forumon. Lehet, hogy mire nézitek már nem fog látszani, de az volt a lényeg, hogy páran az én avatoramat használtuk és úgy nézett ki a fórum mint a klónok háborúja
Játékon belől meg 3g rallira gyúrtam és sim drifteltem. Élveztem mindkettőt. Pár óra alatt simán csúszik 50ezer RP... egy óra alatt is ha sikerül gyorsan indítani a versenyeket egymás után.
Mielőtt kilépsz olyan szobából, ahol te voltál a főnök, írd át a nevét ha már nem aktuális! Pl van egy olyan szobád amiben benne van hogy HUN v PH és te vagy az egyetlen magyar v ph tag. Akkor mielőtt lelépsz írd át, elég csak kitörölni ezeket a részeket.
-
PaJa1
őstag
válasz
SSP33DY #15082 üzenetére
Az ÖSSZEShez oda van írva, hogy purchase required to recieve AP. Tehát költened kell hogy APt kaphass!
Aztán meg az apróbetűs részben csak annyit ír általában, hogy csak regisztrálni kell vagy feliratkozni. Ki érti ezt?
Talán egyedül az elsőhöz, az 55 APs telefonos szerelemsegítőért vagy miért nem kell fizetni. -
SSP33DY
aktív tag
válasz
SSP33DY #14718 üzenetére
Nah lássátok kivel van dolgotok.. Crea utólagos engedlmével:
Kombinációk explorerben:
-> piros - piros - piros
zöld - zöld - zöld (vagy sárga, kinek hogy)
kék - kék - kék
piros - kék - zöld
zöld - kék - zöld-> piros - piros - kék - kék - zöld - zöld
kék - kék - zöld - zöld-> ? - ? - ?
-> mágnes - mágnes - mágnes
gumi - gumi - gumi
iránytű - iránytű - iránytű
nitró - nitró - nitró-> piros - kék - piros - kék - piros
zöld - piros - kék - piros - zöld
kék - zöld - piros - zöld - kék-> nitró - gumi - nitró - gumi
nitró - nitró - gumi - gumi-> mágnes - iránytű - nitró - gumi
iránytű - ? - iránytű - ?
nitró - gumi - iránytű - mágnes-> ? - mágnes - iránytű - gumi - nitró - zöld - kék - piros
-
SSP33DY
aktív tag
-
Creative997
őstag
válasz
SSP33DY #14624 üzenetére
gumit és felfüggesztést is levettem, h jobban csússzon, mert a pana nagyon tapad!
Kawa, Lion, Miyato, Corus-ezeket lehet választani és ha az első oldalon megcsinálod a missionben a karriereket, akkor a végefelé nyereményként nem xp vagy rp-t kapsz hanem az összes kezdő kocsit, így nem kell megvenni, de nem is érné meg.
-
Creative997
őstag
válasz
SSP33DY #14398 üzenetére
Apuci, nekem küldhetnél! És anyósod is...
Viccet félretéve fejezzük már be ezt a vitát! Mindenki azt és úgy csinál a pénzével ahogy tud vagy akar! Valaki költ, valaki nem, hát istenem (és nem Isaten/Isten
), szerintem nem az számít ki mennyit költ a játékra, hanem az h kikapcsolódj, élvezd és ezt több módon lehet űzni!
Bazinagy ÁMEN! -
dokar
addikt
válasz
SSP33DY #12795 üzenetére
Steering response: nálam nincs hatása.
Steering help: Changes how much the game will attempt to steer for you. itt se történt változás hiába állítgattam.
Throttle help: Changes how much the game will attempt to control the throttle level. szintén semmi.szó ami szó a játék irányíthatósága gagyi.
az idegbeteg kormánymozgás még gamepaddal és kormánnyal is meg van nálam. -
MaciG
addikt
válasz
SSP33DY #12743 üzenetére
"Rgo, aki ért hozzá, miért ne.. se ban, se warn.."
Mondjuk azért, mert fair play és becsület is létezik a világon és ez csak egy játék, amivel azért játszik az ember ,hogy kikapcsolódjon. Én soha nem értettem ,mért jó az ha valaki úgy játszik, hogy csal és ezáltal előnyre tesz szert. Hogy élvezi úgy a játékot?
(Most senki ne higye azt, hogy én ilyen "szent" ember vagyok
, mert az életben sajnos sokmindent meg kell tenni a cél érdekében, de az teljesen más dolog ,mint egy buta játék)
-
PaJa1
őstag
válasz
SSP33DY #12652 üzenetére
Jah.
Forumon ki van írva, még nem olvastam el, de azt hallottam hogy ez is lejár mint a lányok.
Toronyak kicsit alacsony, darunak meg nem alkalmas
Való életben vezethetek ilyen taragoncát, van rá papírom
És nem ez volt az első explorerem targonca után kutatva, pár napja már nyomom -
MaciG
addikt
válasz
SSP33DY #12606 üzenetére
"Más.. tudod mit Mackó! Baxxa nyuszi, még fizetnék is érte! Más gamét is megvettem"
Akkor menj el a boltba és vegyél egy eredeti gamet 10K-ért és játssz azzal online. kb. ennyi. Ha meg többre vágysz, vegyél egy konzolt a PC helyett (vagy mellé) és ott olyan autós játékokkal játszhatsz amiről egy PC user csak álmodik.
-
[pH]Lacika
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen routert?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Telekom mobilszolgáltatások
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen program, ami...?
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Hálózati / IP kamera
- Gátoljuk meg játékaink halálát!
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest