- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
SSP33DY
aktív tag
wweehhee!! Látom mindenkinek elöntötte végre a xar az agyát, és kijött belőletek a vélemény! Mindenkinek Gratu érte, és maximálisan egyet értek. Se többet-se kevesebbet nem tudnék írni én sem.
Laca, szépek a morellóid! Kisa, pont lexarják az aeriánél, h. mi a véleményed
Kiccsaj' döntött, így marad! Bár indíthatnék én is GM-es eventet, vagy bármit az Aeriánál! Gyanítom a 6 accom közül vagy 3 benne lenne az első 3-ban.. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nade viccet félretéve. Szerintem a Level R egyenlőre csak mézes madzag.. VAGY az is drágább lesz, vagy Így marad, és ég és föld a 2 game! Isten boizony elkezdem azt bbaazz!
Nos RP.. örök téma.. Gusztustalanul KEVESET adnak már.. Ezért explorerezek 3 hónapja egyedül a "családdal" A sim vs-nek pedig csak és kizárólag akkor van értelme (már írtam anno) ha van PÉNZÉRT VETT csajod, 4-es nitród, akkor biztos tudsz gyorsan menni..
Ahogy pár "öreg róka" is, én is higyjétek el rengeteget mentem néhány pályán, amiket szerettem nagyon. Mostanában a rekordoktól úgy 10 mp.-el vagyok elmaradva időben.. és fel nem tudom fogni, hogy hibátlanul, rövid fékúttal, szal' nekem szinta tökéletesnek tűnő vezetéssel hogy a csipába maradok le ennyire.. Azért 10 mp-et még egy acc bitch sem ad!Ezért marad a sexplorer a családdal, vagy TA a családdal.. ahoz még nem is kellek

Szal.. Aeria Remélem olvassa FAK OFF (külföldiül..asszem így kell jó megmondani a magadét
) tegyétek csak jól tönkre ezt a gamát! Invictusnak meg NEM tudom elhinni, hogy ennyit fizetnének.. Csinálja, fejleszti, és hagyja, hogy tönkrebaxxák! Looserek! Egyszer nyerjek a lottón.. megveszem az Invitust, és hajrá, új PT..! Addig meg marad az explorer,meg a TA egyedül.. Hepi Nyú SHIT!asszem nekem is elöntötte a xar..lol
Új hozzászólás Aktív témák

- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Bittorrent topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házimozi haladó szinten
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Hardcore café
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Star Trek
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- További aktív témák...
- Új 2k Gamer PC Ryzen 5 5600/RX 6700 XT 12Gb/32Gb DDR4/500Gb - 1Tb SSD/2-4 Év gari
- Új 2k Gamer PC Ryzen 7 5700/RX 6700 XT 12Gb/32Gb DDR4/500Gb - 1Tb SSD/750-850W 2-4 Év gari
- Ryzen5 3700x 8core / GTX 1660 Super / SSD 500gb / HHD 2tb
- iPhone 13 mini 128GB silverlight független
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4339, 100% Akksi
- 242 - Lenovo ThinkBook 16p (G6 IAX) - Intel Core U9 275HX, RTX 5060
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4231
- ÚJ 20 méteres LED szalag adapterrel és távirányítóval eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Kiccsaj' döntött, így marad! Bár indíthatnék én is GM-es eventet, vagy bármit az Aeriánál! Gyanítom a 6 accom közül vagy 3 benne lenne az első 3-ban.. ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)