- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Íme az új Android Auto!
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bekő Tóni
tag
válasz
Attka85 #29220 üzenetére
Na sziasztok, szia Attka! Mizújs errefelé, mi történt a játékban nyár eleje óta?
Azóta fel se mentem. Jól fizet a meló, de kifacsar - se kedvem, se időm nem volt felnézni. Aztán sz.gép reinstall-nál meg már játékot se raktam fel.
De a tavalyi karácsony gyönyörű volt, többek között a PT-nek köszönhetően, igyekszem azt a hangulatot / érzést átmenteni mostanra is -muszáj amíg még megy a játék. Úgyhogy jövök dec 23-tól. Remélem nem kell lobbykat keresgélnem és mehetek automatice abba ahol vagytok. -
Bekő Tóni
tag
válasz
Karibaba #29189 üzenetére
(level 40? Na ez fájdalmasan hosszú lesz 41-ig. Ez a legnehezebb amikor ott van az orrod előtt már, de istennek se akar közelebb kerülni.)
Más: közben PTI Discordon general channelen valaki rátalált erre a fórumra, nem mondom meg ki- túlképpen a mobilarénásra - és párat szemezget belőle, meg le van nyűgözve hogy 2008-tól mai napig megy a fórum.
Kicsit vissza kell ott görgetni de Crea egyik hsz-e linkelve van, képként, na ott valahol. -
Bekő Tóni
tag
válasz
Attka85 #29182 üzenetére
- Eredmény táblán mondjuk az lett volna a minimum hogy Nino: 3 verseny, ennyi pont, Bigger: 2 verseny ennyi pont. De nem akartam Pumánál pattogni csak megköszönni lehet neki hogy húz minket ide-oda.
- Én azt érzem hogy a multi csúszósabb mint practice, driftelősebb. TA módban is, sőt ott a legfeltűnőbb az egyenkanyarokkal. Ha meg VS-ben beüt a kecsáp, akkor még egy fokkal csúszósabb, driftelősebb lesz, ahogy kap a kocsi többleterőt.
Harpoonnal mikor a San francisco-s rekordokat csináltam, volt hogy a benzinkútnál-boltnál a két balost meg utána a jobbost egyben végig drifteltem, míg practice-ben csak emelgette az ívbelső hátsó kerekét.
- Az 50% help sok VS-be, mindenhogyDe kiváncsi vagyok Karibaba mit mond erre.
-
Bekő Tóni
tag
válasz
Attka85 #29179 üzenetére
Tegnap beálltam helyetted, mert ilyen class1-2 roomok voltak csak azon kívül. Azt mondja Puma hogy megkapom a te pointjaidat. Mondom wtf? Később kértem hogy oké, de akkor a te nevedet is tüntesse fel. De mindegy, meg se néztem mert 3 hét inaktivitás után nem tudtam maradandót alkotni. Első 5 körben leszakadtam, és csak utána mentem a catchup-pal a best lap timért és zárkóztam, De Mátrix meg Wipper addigra szépen elhúztak elől. Meg Panamán full hátsó grip volt, ami árkádra felesleges.
De ez a WIpper azzal a level47-tel, ez egy megszállottcsak most néztem.
Az biztos hogy Practice módban, verseny előtt 10 perccel felesleges bemelegíteni. Multiban tök máshogy mozog a kocsi, főleg ha még beüt a kecsáp is. -
Bekő Tóni
tag
Megnéztem billentyűvel 59.9. Talán 59,8 még lehetséges más video beállításokkal. Kormánnyal 59.7 körül.
Vedd le minimumra a kormányszöget. Menj közelebb a sárga csíkhoz, finomabban pötyögtesd a bal gombot. Ahogy kezd kiegyenesedni a pálya, azonnal rakd egyenesbe hogy gyorsuljon-, ne igazgasd a kocsit feleslegesen ha nem kell. Célegyenesben ne menj le a szervízútra mert az nem döntött. Több ötletem nincs. -
Bekő Tóni
tag
Szerk: ja, nem figyeltem, azt kérdezted hogy egyedül hogy lehet. Mindegy azért itt hagyom amit írtam:
Összeállsz egy haveroddal a pitboxból kifelé jövet egy autóvá. (tudod, ott amíg két autó közel van, ghost mód van és egymásba lehet menni) És ha ügyesek vagytok egyben maradtok a következő teljes körre is. Mivel egy autó helyén kettő van, egymásnak adják folyamatosan a "szélárnyékot".
Rekordot meg úgy futsz, hogy szabadon, harmadikként mész két ilyen egybemászott játékos mögött, aztán a célegyenesben le is előzöd őket (át lehet menni rajtuk, ugye).
Open- , public versenyen nem illik csinálni, mert genyóság, másrészt tiltott -ha jól tudom, reportolhatnak érte. -
Bekő Tóni
tag
válasz
[HUN]Dani #29159 üzenetére
Ráfordított idő per kifizetés arányban most a drag van felhúzva (korábban senki se játszotta). Ott is a "Wangan 1km sprint" adja a legtöbbet. De az is csak addig érdekes amíg drag-noob-ként fejlődsz és tapasztalod hogy tudsz gyorsabb lenni. Amikor már ugyanazokat az időket hozod, az is elveszti a "varázsát" és még unalmasabb lesz mint a sima Wangan sprint.
Én TA-t szeretem. Igaz hogy megyünk körbe-körbe mint bogár a lámpa körül, de az egész egy komplett verseny, amit a végén igyekszel megnyerni. Ott is ha elég sokat játszol az ottani legjobbakkal, akkor előjönnek a játékmód finomságai. Kapcsolgatás 5-6 seb fokozat között, side draft kihasználása, boly tömörítése kerék a kerék mellett sűrűségűre, vagy ha belül előz valaki, de neked is megvan a sebességed akkor harmadik kocsiként bevállalod a kívülről előzést stb. Meg 10 fő alatt nem kell elindulni s annyi.
Vagy SIM-ben 20 kör bármely tempós pályán egy ügyes ellenféllel, akivel egymásnak adjátok-veszitek a best lap time-ot, aztán így gyorsabban elrepül az idő. (Árkádban kecsup miatt ez ugye nem megy.)
-
-
Bekő Tóni
tag
Másnap megnézek minden versenyvideót (este dolgozok) - hajrá, jól toljátok. Külön tetszik versenyek elején az amikor még nem vagytok a roomban, akkor megy a "körbetelefonálás" hogy hol van Nino, meg Matrix.
-
Bekő Tóni
tag
válasz
Karibaba #29141 üzenetére
Köszi.
Nézem e-hetit és akartam írni hogy Marmay Roadon a Harpoonnal nem falazva lett meg a 35-ös időd? Aztán látom Wipper rakott egy második számú időt is magához...
Szóval vigyázz , mert falazóst itt nem fogják elfogadni, sőt replay nélküli időt se fognak senkitől tekintettel a pálya egyszerűségére.
Kocsit sehol se odaverve tartok 36,4-nél szóval a 36.2 - 36.1-nél lesz a legitimált bajnok idő, szerintem. -
Bekő Tóni
tag
Kicsit le vagyok késve mint a borravaló, nem találom a múlt heti PTI event screenshotokat - azt tudom hogy Sverige meg Panama volt, mert múlt héten toltam kicsit, de nem tudom ki nyert, milyen idővel. Ez hova lett volna elég?
[link] -
Bekő Tóni
tag
válasz
Attka85 #29130 üzenetére
- Közben HunterHead visszavette tőlem negyedszerre(!) Python Creek sightseeinget . Szóval azt hiszem Speed Legendset megint kihagyom, más helyekre szólít a kötelesség
- Panama 1 es és 2-es body 22 GP helyett 2 GP és 44 helyett 4 GP. ha valaki odajut akkor RP helyett fontolóra veheti.
- Jó látni az optimizmusodat, engem egy kicsit most megijesztett ahogy Jack ezt a három autót meg a bugos Kanagawát meg Johannesburgot bedobta. Ráadásul Johannesburgra írta is hogy tudja (!) hogy bugos. Amolyan kényszer hatására cselekvést érzek mögötte, hogy a csökkenő játékosszám ellen tegyen valamit.
-
Bekő Tóni
tag
válasz
Attka85 #29127 üzenetére
Na jól van
Pont múlt héten untam magam mikor vártam egy TA versenyre, aztán vizuál tuningoltam jópár autómon egy második stílust (2. styling slot) Meg a TA kocsikra vettem 3. külsőt, össz 35.000 rp-ért.
GP van, de itt állok vacak 156.000 rp-vel.
Panamára ezek a lökhárítók szörnyűek. Meg is hagytam az elsőt alapnak. Kicsit hiányoznak azok amik real-life GT2, GT3 külsőt adnak neki. Szerencsére Savage-hoz megvan a Corvette Z06 hátsó.
-Speed Legends 6 ... hah ... még a Harpoon-nak tolom Banked Roadson1:32.884 és erre jött egyszer egy -0.384 zöld mikor 195-tel toltam a dombnak fel, de a második fához vezető jobbosnál sokat fékeztem. Most azzal próbálkozok még, hogy a sziklafalat felülről kerülöm...
-
Bekő Tóni
tag
válasz
Attka85 #29116 üzenetére
Egyéni bug lehet, nálam soha nem volt Sim fizik árkádban.
"észrevettem, hogy a kormányszög módosítja a billes kezelést"
Csak most? Noob
Jöttél volna pár TA-t, ott hónapok óta irogatjuk a cikkcakkozó nooboknak hogy állítsák lejjebb, mert az nemcsak "wheel"-re érvényes, hiába "wheel steering range" van írva.
Billesként én játékmódról játékmódra VS, TA, Drift sőt néha autóról-autóra váltásnál is állitgatom a kormányszöget, helpet.Ami miatt még kormányos, kontrolleres szenvedhet árkádban az, hogy nem 100%-os az analóg fék (pedál, ill. a kontrolleres ravasz). Hanem csak 99%. A 99% onnan jön, hogy Control optionsbe ahol tudod tesztelni ott láthatod, hogy pedálos féknél nem megy végig a fékerő csík, 1% még marad.
De ha az egyik gombra is raksz féket és azt nyomod be, az 100%-os lesz. Érdemes kipróbálni mert ez az 1% a játékban érzésre 50% fékerő különbség is lehet.
Szóval rakj féket például a nitro gombra, ha kormánnyal árkádozol. Az, hogy ezt így mennyi idő lesz megszokni az más kérdés... -
Bekő Tóni
tag
válasz
Attka85 #29112 üzenetére
"Jó lenne sok szimes, de egyelőre csak álom"
Hétvégente ha látod hogy online vagyok nyugodtan írj rám hogy "gyere SIM", aztán felrakom a kormányt és már ketten vagyunk. Kettőhöz könnyebben csatlakozik a harmadik...
"szóval a kormányt felejtősnek érzem kiélezett tempónál"
Én kormány, billentyű, kontroller, mindennel próbálkozok. Még olyat is, hogy jobb kézre kontroller, bal kézre billentyű kombó.
De azt érzem hogy árkádra a kormányhoz meg kontrollerhez képest, billentyűvel a sebészi szike pontosságával terelem a kocsit.
Pl. mindenhol manuál váltóval megyek és ha kanyarban visszaváltok akkor egyben nyomok egy nagyon-nagyon enyhe féket is, hogy ne a limitert verdesse a fordulatszámmérő. (Inkább előbb váltok vissza, mint túl későn) Mintha kuplungot nyomnék be. Ez ilyen ösztönös dolog. És ezt csinálom akár egy Harpoon-os rekorddöntő kör alatt is. Kormány, kontroller nekem ehhez egyszerűen túl lassú, túlságosan 'nem-azonnali'.- Norlandenring endurance update: kocsi Spiedo, árkád, 60 kör
, 4 órakor rajt
-
Bekő Tóni
tag
válasz
Attka85 #29109 üzenetére
Mini hotlap: jé, ilyen is van?
Kicsit körbenéztem, és soep szombatra tervez egy 400+ km es Norlandenring endurance versenyt. Jack vagy a GS segít neki ilyen extrém hosszúra állítani - úgy hogy. Autó még nincs eldöntve.
Karibaba: ez utóbbihoz például Discordon a "tournament-events"-ek felé elindulsz aztán követed a linkeket. Challonge-n át fog vezetni, szóval még oda is regisztrálni kell. (nyugi , szidom én is, néha annyira áttekinthetetlen hogy most éppen hol vagyok, hogy mindennek külön lapja van, az is ömlesztve zéró tagoltsággal) -
Bekő Tóni
tag
válasz
Attka85 #29106 üzenetére
Ja láttam, mivel kicsit más iveken mozogtál, sokkal többet kaptál is mint én.
Pumát szerintem én győztem le a selejtezőben (és nyertem), valaki mással mentél.Az tény hogy kevesebb megilletődöttséggel kellett volna menni. Mondogatnom kellett volna magamban hogy nem azért érnek utol, mert annyival jobbak, hanem mert hajtja őket a catch-up is.
Ha legközelebb ugyanezzel a bandával megyek, akkor a hátranézést elállítom a megszokott gombról, aztán csak tolom mint süket a csengőt. -
Bekő Tóni
tag
-
Bekő Tóni
tag
válasz
Karibaba #29101 üzenetére
Hát ja, a felsőbb class-szokba árkádhoz már lassú a kormány. Vagy nagyon jó autó per pályarutin kell hogy tudd hol-mennyire kell kitekerni minnél kevesebb ellenkormányzással. Még november elején mentünk egy class1 est Hunterrel, meg FOUND-al, FOUND adott 2 secet körönként Serpentine-en, HEAD utána meg is említette. Írtam neki ne aggódjon, Cobrától felfelé eltűnik az előnye... kb. úgy is lett.
Várom a Morellot is mint a Messiást, aminél a tempó miatt már a reflexek számítanak inkább mint a finomkodás - pedig tudom hogy nem lenne jó túl hamar behozni, muszáj elnyújtani a játék iránt az érdeklődést. -
Bekő Tóni
tag
Na igen, de az a Heat Online meg Level-R volt, ez meg a PT. Ha emlékszel, annak idején volt hogy egy játékon belül is változott a fizika ahogy jött egy újabb patch, hát még egy évekkel korábbi buildben mennyire más tud lenni minden.
Ettől függetlenül lehet hogy túlkormányozottabbnak fogod tartani az Inti-t.
(szerintem pont az ellenkezője most, de ettől kurva jó ahogy van. Ha túl gyorsan estek be a döntött kanyarba, pöcögtetni kell a féket hogy még a fal előtt "megálljon" - elforduljon. Meg amikor szólóban mész és szabad mindkét sáv, akkor tudsz olyan gyors lenni a kanyarban mint amikor húzzátok egymást ugyan de óvatoskodni kell a másik miatt.)Na, árkád Sphynx Reverse rekord visszavéve HunterHead-től...remélem beleszakad mire azt újra megdönti.
-
Bekő Tóni
tag
válasz
Karibaba #29090 üzenetére
Tess: [link]
Ranglistára tényleg jó lenne figyelni, Tanzawa downhill, elég érdekes. Meg valamelyik serpentine pályán is CL1(?) kocsival vannak bugos rekordok. Egyik éppen "bundáskenyér" nevű honfitársunkké
Vért izzadsz valami időért, aztán mondjuk másnap döccen egyet a játék, zavar támad a mátrixban és beír három playert eléd, akik valami random roomban éppen Corus-szal bohóckodtak ugyanazon a pályán. Na ne már."Jó ez a sok új pálya, meg Englandon is, de nem jegyzi a rekordokat! "
"Akkor meg mi értelme csak megyünk a pályán"
Ilyenkor kell fordulni a ghost nélküli versenyzés felé.Szerencsére a több kör már megvan, hogy ramolás esetén legyen idő, esély felzárkózni.
-
Bekő Tóni
tag
Közben Norlandering után szép "csendben" visszajött Hangar-külső. Ott se tudtam hogy még 4 plusz pálya van, kettőre emlékeztem. Imádom ezeket a kanyarcsúcspont keresős szögletes pályákat.
Aztán Jack meg megtalálta a WGT kocsikat is a fájlok között. -
Bekő Tóni
tag
Norlandenringet nem tudták simán betenni, több frissítés is lement mire sikerült, akkor valamit elbaxtak. De kárpótlásul kaptunk pár RP, XP duplázó itemet.
("de a Dominator sokkal kezelhetőbb, mint a Thunder"
Na de érted, a platós Nascar truck gyorsabb, jobban fordul, mint a nyitott együléses Indycar kocsi...
Nézzük az eredeti Thunder Alley hármast: a Rookie, a PRO, meg az Intimidator. Mindegyiknek megvan a létjogosultsága. Látszik hogy egymáshoz vannak igazítva.
A Rookie könnyen vezethető kezdőautó, a hosszú 6. fokozat visz egy kis komplexitást a vele való versenyzésbe.
A PRO-nál ilyesmi már nincs, nincs értelme taktikázni hogy 5-ös vagy 6-os fokozaban toljuk-e. Elég hatosba rakni és padlógáz. Viszont Sunbayen a célegyenes előtti törésben nagy sebességnél már csúszik kifelé, nyúlósabb az egész handling, többet mozog oldalra, szűkebbek a sávok vele. Középhaladó szint.
Aztán ott az Intimidator, ami már olyan gyors, hogy Sunbay _döntött_ kanyarban el kell venni a gázt, mert csúszik kifele. Ha az előző kettőt nem láttad, csak ezt, akkor is megmondhatod róla hogy ez már valami profiknak szánt felső szint.
És akkor erre jött anno a platós truck, ami a Norlandenring leglassabb kanyarját is bevette 150-nel.Meg a Red Rock pályákon ment 500 km/h fölött. És játékosokat vitt el az előző 3 kocsitól.
Na, erre írom hogy most inkább ne jöjjön)
-
Bekő Tóni
tag
válasz
Attka85 #29078 üzenetére
Szerintem nyugodtan várhatnának vele. Alig látni spiedos, phoenix, stallion, sőt cobra VS versenyeket. Pályákon a körszámot lenne jó megemelni hogy ne legyen fun cl1-cl2 kocsikkal menni 5-6 vagy több körre, aztán úgy hagyni az egészet ahogy van pár hónapig még.
Persze új (korábban meglévő) pályák bármikor jöhetnek.
Offroad kocsikkal is hagynám a népet, hogy összegyűjtsék mindet, aztán lehetne olyan offroadosat játszni hogy aki nyer, az a következő versenyen egy class-szal lejjebb lévő kocsival megy. Ha úgy is nyer, akkor megy még lejjebb
Morellot meg először 3-7 napokra adnám mint nyeremény kocsit eventeken, v máshol és csak jóval utána dobnám be megvehetőre.A Dominator meg úgy felesleges eddigi formájában ahogy van. Még Invictus se tudta hova lője be, hogy mit kezdjenek vele, csak annak idején Gamigo erőltette az új TA kocsit hát aztán csináltak egyet. Intimidator után lenne a sorban az Indycar-os Thunder és kész. Mondjuk egy brutál kezelhetetlen, platós szörnyetegnek jó lenne, csak tudni kéne a handling-en módosítani.
Árkádban meg hosszabb lett a féktáv, lehetne a rekordokat, top times-okat is törölni
-
Bekő Tóni
tag
válasz
Attka85 #29070 üzenetére
2x RP, XP van egy napig ... nemtom mettől meddig, de hogy ma este stressz-tesztelve lesz a játék, az biztos.
Állítólag új hardwareket raktak a szerver alá és hát látszik is - tegnap este több kör 14+ fős Thunder A-t toltam és egy repkedés nem volt.
Üdv. buvez! A játékban is ezen a néven vagy mint régen - ha szabad kérdeznem?
Kellemes Karácsonyt mindenkinek! -
Bekő Tóni
tag
Steam ... az egy bazi nagy játékbolt és ahhoz hogy pl. a mai fiatalok is rátaláljanak erre a játékra muszáj hogy a PT is ott legyen a virtuál polcon. (Most tényleg, ha belegondolok, van egy csomó ország ahonnan én még nem láttam játkost. pl svéde, finnek. Vagy éppen a déliek: olaszok, spanyolok is tök ritkák.)
Úgy értem, muszáj hogy folyamatosan rátaláljanak. Most még tele van a játék, dübörög a hype de mi lesz 2 hét múlva ha ez csillapodik? Rossz volt nézni az OPEN béta végén a játékmódonként 1-2 szobát még szombat este is. Hétköznap ha felnéztél, voltak 20-an (ebből 10 Thunder A-zott). Pedig az open béta olyan volt ahogy írod, hogy csak letöltöm a file-t, kitömörít és kész.
Aztán a pénz feltöltés: könnyebb volt megcsinálniuk a Steamen keresztül.Szóval belépni betudsz a játékba, de nincs kormány, jól értettem?
-
Bekő Tóni
tag
válasz
Attka85 #29053 üzenetére
Akkor most lealacsonyodtok a mi billentyűs szintünkre... ahol legyőzünk a rutinunkkal.
Kormányhoz: amit válaszul irogatnak neked a fórumon (Steamben forced off-ra állítása az inputnak) az nekem megoldotta a gondot a zárt béta alatt (ott is steamen keresztül ment a játék)
-
Bekő Tóni
tag
válasz
Karibaba #29044 üzenetére
Függők lettünk megint, mi?
Ja, lelőtték az open betát, már múlt vasárnapra írta hogy vége lsz, de késett 2 napot vele.
Szóval ez ennyi volt, lehet lepucolni a programot a gépről, biztosra menni, hogy majd a Steam-ről letöltött verzióval ne akadjon össze, vagy hogy véletlenül se a régit akarjuk elindítani.
Szerintem Dec. 20 se lesz tartható ahogy olvasom a főnök bejegyzéseit.Az biztos hogy a Harpoonig jönnek még vissza autók, készüljetek egyoldalnyi (játébeli) jelszavas Wangan room-ra a release utáni napokban.
-
Bekő Tóni
tag
válasz
[HUN]Dani #29035 üzenetére
90 fokos vagy szűkebb kanyarokkal tarkított pályákon még billentyűvel is meg lehet fogni a nyomit. San Frisco, Serpentine rázós útra vezető verziói, szögletesebb Tokio pályák stb.
Viszont ahol sokáig ki kell tartani a kormányt -California drift, Serpentine sima aszfalt, német pályák, Mud- ott a kormányával közel verhetetlen.
(Igen, nyominak neveztem, mert ki nem szállna abból a k*rva Lionból mondjuk egy Wizzbe vagy Corusba hogy valami challenge is legyen az ő részéről. Még akkor se amikor sorban 10+ versenyt megnyert már)
Más: ha valaki emlékszik, a Python Creek-es (sivatagos bánya, gát) pályákon 2009-ben is csak offroad kocsikkal lehetett menni?
-
Bekő Tóni
tag
Arra gondolsz hogy ilyen stilizáltabb, fémkeretes utánzatú a HUD, a műszerek? Az szerintem később került bele a játékba.
Egy korábbi változatát támasztották fel a játéknak (Fiona build) ahol ilyen digitálisabb stílusúak voltak még a kijelzők, megváltoztatni tudtommal nem lehetett -most se lehet. -
Bekő Tóni
tag
válasz
Attka85 #29019 üzenetére
Persze csúszás van, a kommüniké az hogy majd jön, ha kész.
(mi bétások is várjuk már az egész végét, mert pl. most így hazaérkezvén, kávéval a gép előtt felugrottam megnézni mizújság- hát össz -vissz. 6 játékos volt fent
Péntek este ez persze felmegy majd 20-30-ra, ami még mindig kevés és nyugtalanító ha tudjuk hogy több százan támogatták a projectet) -
Bekő Tóni
tag
Jack az imént kicsit ránk borította a bankot: instant level 52 és 50 millió RP, CP.
Most mindenki tesztel mindent . a többség Morellokkal farmol Wanganon a maradék 47-48 millára - tipikus
Ez azt is jelenti hogy közel a vég, a zárt béta vége és a tervek szerint jövő pénteken RESET a bétásoknak és tiszta lappal ugyanonnan indulhat MINDENKI.... -
Bekő Tóni
tag
-
Bekő Tóni
tag
Ha valakinek nagyon hiányoznak már a Project T / Level-R / Heat Online autói:
androidosoknak
https://www.facebook.com/invictusgames/posts/1207748932592528 -
Bekő Tóni
tag
Sziasztok!
A minap kicsit körbenéztem a neten hogy ennek -
[link]
[link2]
- van-e folytatása, felszínen tartja-e még valaki az elképzelést.Nos, úgy tűnik az a dolog most kicsit elhalt, viszont ha már Invictus-ék facebook oldalára keveredtem, olvasgattam és találtam egy ilyet:
facebook
Gondoltam bedobom azoknak akik még nem olvasták, mert egész őszintének tűnik.Plusz hagyok én is pár képet. Ha már nem pörög, legalább színes legyen a topic:
(üdv. hippo, Lily! Kösz mindent!)
Attka85, neked meg külön köszönöm ezt az időszakot:
Azt hiszem azóta nem izzadtam le annyira PC-s autózás alatt, mint akkor, annak a bizonyos bajnokságnak a versenyén (versenyein. Olyan meg tutira nem volt, hogy utána külön ki is tárgyaljuk a külföldi menőmanó játéskostársakkal a lobbyban, hogy kinek meddig terjed éppen az izzadságtócsája).
(a képen csak egy korai, a kocsival ismerkedős RP/XP farmolás egy pillanata van)
+1 lökhárító-a-lökhárítón verseny emlékidéző:
-
Bekő Tóni
tag
Hájgáz, héjgáz!
Na, frissítettem én is. Nyolcvan valahányas driveremet GS majd lépteti ki crewból ha minden igaz.
Addig csináltam egy újat, Miyato Wizzel bele a lecsóba. És zseniális. Klikk ide-klikk oda és mennek a versenyek egymás után. Lökhárító a lökhárítón - "kérem a külső ívet, a-a-a nem adom koma, anyádat toljad, használd a féked noob, na vájjá' mingyá lesz pénz 1-es kasztnira oszt sehol se leszel"" stb. Tisztára 2008-2009
Nincs már az a béna steril semmi-város, nem töltögeti állandóan a modulokból (bolt, verseny, garázs) kilépéskor, hasítás van. A hülye üvegfalú halak-vagyunk-az-akváriumban lobby is kilőve. Autót viszi a tömege oldalra kanyarban, gumi mégis fogja, Még árkádban is. Nincs az a két tengely között középen feltűzött kocsi-a-kocsin (forgatható lövegtorony a tankon) érzés az autókon amit a legutóbbi patch hozott. Apropó árkád: végre nem töthető újra a nitró, újra az élen haladás a cél, nem pedig az hogy az első mögött maradjunk hogy általa mi feltöltsünk -de neki ne adjunk nitrót amivel aztán a célegyenesben az élre előre lőjük magunkat.
Volt pár homlokráncolás itt-ott de már nem is tudom hol, csak a jó dolgokat látom megint a játékban.
Akinek alapjaiban nem tetszik azokat kicsit nem értem hogy mégis mit vártak, akik meg ilyen-olyan apróságok miatt húzzák az orrukat azoknak azt javaslom tekintsenek erre úgy mint egy új alapra, amire még építhetnek a jövőben (hiányolt pályák stb) Mert a legutóbbi változat álíltólag már olyan toldozott-foldozott voltt, hogy elvesztek benne a fejlesztők.
Üdv, szép estét! -
Bekő Tóni
tag
válasz
tomkatomi #28706 üzenetére
Kompatibilitást vagy mit tesztelnek. Win 8-cal. Meg az "újautók"-kal is gondok vannak még:
race-lobby viszont rendben lévőnek tűnik:.
Üdv újra errrefelé
Remélem összefutunk még a játékban ha feltöltik az új cuccot.
Pár hete néztem a díjnyertes videódat, és még mindig nagyon profi. Be is dobom ide, hogy aki nem látta tudja pótolni : [link]
Kedv újracsinálónak sem utolsó a játékhoz -
Bekő Tóni
tag
Friss hírek:
https://www.facebook.com/invictusgames
NNC Willy mondjaSzóval farmoljátok ki magatokat a calandar eventeken, sumozzatok, team mode-ozzatok mert nem sokáig maradnak meg ezek.
Jön Maggie, aki Fiona.
GS-ek már hetek óta tesztelik.
Hamarosan vége ennek a béna városnak, vége az akvárium-race-roomoknak.
Vége a "minél többet nyomok, annál több marad" nitrónak arcade-ban. Jön a drag is vissza. +a nehezebb irányítás.
Level-r project meg le van lőve. Úgy néz ki az se lett volna több ennél (ketten dolgoznak a játékon a fejlesztők közül és ők sem csak ezzel a játékkal foglalkoznak). -
Bekő Tóni
tag
válasz
tutuhawer #28680 üzenetére
Többen vagyunk így: belépünk, ránézünk a crew csatira, a szobalistára aztán jövünk is ki, megyünk máshova.
De ha összejön egy jó kis csoport akkor bentmaradunk egész este. Ez egy ilyen játék jelenleg, nem a játék hülyeségei miatt nem tudsz játszani hanem mert éppen nincs senki.
De volt pl. egy japán társaság tegnap, az tök jó volt class2 kocsikkal nyomták (mindig azzal nyomják), libasorba bevárták a cél előtt a gyengébbeket, a hangulatra meg szépen rátett ahogy a tokios pályák között ment a cicasmileys japán csacsogás.Azt szoktam még hogy ha nincs egy sim szoba sem, és éppen van bent angol GS (sárga a neve Global chaten, meg sárgán ír) rákérdezek van e kedve ilyen-olyan class, vagy kocsira korlátozott versenyre.
Aztán ha rábólint, a sárga név már szépen bevonzza a többieket is. -
Bekő Tóni
tag
-
Bekő Tóni
tag
válasz
tutuhawer #28674 üzenetére
Nem most kezd kiürülni, jó ideje a padlón van a játékoslétszám, ennél kevesebben akkor leszünk ha leálíltják.
De az valahogy nem akar eljönni. Újabb MMORG jönnek-mennek, ez meg itt áll évek óta stabil alapokon, egyfajta menedékházként a vissza-viszatérőknek. Pedig kb másél éve nincs új tartalom benne, az egész fejlesztő csapat Android meg Iphoneos játékok felé fordult.
De valami lóg a levegőben. Heates adminok mostanra ígértek egy nagyobb frissítést,Invictus is készül valami bejelentésre: facebook oldalukon csütörtöki bejegyzés. (érdekes ahogy ott a kommentelők fele erre a játékra kérdez rá )-
ja megvolt, PC-s játék nincs megemlítve.
Meg aztán ott van a kedvenc oldalunk is: [link]Én folyamatosan ajánlom mindenkinek aki egy kiforrott, bosszantóbb hibáktól mentes, könnyedebb árkád-sim keverék hop-in-'n'-race játékot keres. Azokra pedig - akik szeretik az autóversenyzős játékokat de magyarként még nem játszottak vele - meg egyenesen rátukmálom
Este leszek 11 után. Worldbe nincs má' megint nitróm
-
Bekő Tóni
tag
válasz
[HUN]Dani #28618 üzenetére
Még semmi új, ezt az átvételt is csak a múlt héten jelentették be.
Amikor látszólag nagyon dolgoztak rajta (minden patch-csel jött valami újdonság, Norlandenring pl.) akkor is fél évek teltek el a frissítések között.
Annyit tudtam meg, hogy az a bizonyos Riley Gerster akit bevonnak a fejlesztésbe, az Anxiety43 a Heat-os fórumról. -
Bekő Tóni
tag
válasz
Bekő Tóni #28613 üzenetére
a-a, más is van:
[link]Úgy néz ki jön újra egy Level-R - a Heat Online mellé.
csakhogy:
Nem a jelenlegi verzió toldozott-foldozott, tovább duzazsztott változataként, hanem visszanyúlnak a játék 2008-as "Cleo" kódnevú verziójához és onnan kezdik újra a fejlesztést. Aktív játékosok bevonásával, akik egy bizonyos Riley Gerster köré tömörülnek.
Emellett a Heat Online-t is életben tartják, amíg a játékosokat még érdekli - de azigazi fejlesztő munka a Level-R körül fog folyni.Hát akkor sokadszorra:
Hajrá! -
Bekő Tóni
tag
"Heat Online is going to be run by Invictus, the takeover process has been started this week."
A játék visszakerül az Invictushoz az Innologintől. LightningMcQueen elköszönt, =NNC= Willy lesz a főkomornyik.
Ezen túl egyelőre semmi konkrétum - azt remélik, hogy most hogy már közvetlen a kapcsolat a játékosok és a fejlesztők között, jobban megértik majd hogy mik a közösség igényei. ámen, úgy legyen. -
Bekő Tóni
tag
válasz
noblem1983 #28594 üzenetére
Én is ritkán nyomom, a váltásnál ugye megint elpattant valami, a német többségű, szerintem nagyon klassz level-R-es közösség után nem volt kedvem ezeket a csupa kriksz-kraksz meg cirillbetűs embereket megismerni.
+ Ez a város, meg hogy minden modul (bolt, versenylobby, tesztpálya stb ) erre töltődik rá, 3-4 verseny után teljesen kifacsarja a laptopomat (tudom, miért laptopon....- van asztali is minden 2. hétvégén, amúgy Leila előtt semmi ilyen gond nem volt)
Am. már a nyilt város is nagyon üresnek tűnik esténként. Valahogy mindig megcsap ez a megy még, amíg ki nem fúj az egész érzés.
De továbbítsuk inkább a kérdést buvez-nek meg Attka-nak, ők rendszeresen versenyeznek esténként. -
Bekő Tóni
tag
válasz
Gaz 78 #28595 üzenetére
Pillanatig azt hittem már hogy nosztalgiázva próbálsz mozdítani a topikon
Kittire emlékszik vki? ( új pályák, kocsik, még a régi szobarendszer, karácsonyi hangulat, "yeah-hát-ezek-ezerrel fejlesztik-a-játékot", Sylar visszatér egy időre a Worldbólstbstb.)
-
Bekő Tóni
tag
válasz
Gaz 78 #28591 üzenetére
(Level-R?
)
Lehet már fegyverekkel lőni battle-módban?
Na komolyan, effektek megvannak (becsapódó rakétára a vicces robbanós vmi.ami elrepít a francba, a kocsira záporozó golyókhoz meg az a pattogatott kukorica effekt, ami jön a motorháztető alól amikor a motor ellen nyomnak vmi. battleitemet). Sérülés is megvan. Szinkronizáció remek.
Célkereszt a kocsi orrára., Ha benne van az ellenfél és szórjuk, akkor kapja, ha nincs benne (villanyoszlop-sor takarja) akkor nem kapja a golyókat. Távolságfüggő találati arány.
Kocsikra felszerelhető páncélok, golyószórók (csak egyszerűen,bénán, mint azok az extrém/vicces cuccok). Vagy új, külön battle módos autók - nehány meglévőnek ilyen mad-maxes változata. Verseny közbeni javítás "súlyos áron" - pl teljes páncélzat elvesztésével.Kicsit felkavarná az állóvizet, lenne új eladható tartalom, téma lehetne egy ideig a játék megint -az összes játékmódjával.
-
Bekő Tóni
tag
CTF-re még mindig a Lancer EVO a tuti, meg a többi kis fordulókörű négykerék-
kormányzású, elöl-hátul "elsőkerekes"meghajtású kocsi: WRX, Nardo meg az RPsek: Spiedo F, Buggy-
A kezes kétkerekesekkel (pl. Cobrák) is el lehet lenni, csak a kormányszög értéket érdemes feljebb tolni addig.
A rutinos CTF-esek ellen - akiknek az a néhány CTF-es pálya jelenti a Heat Online-t, akik 10 másodperccel előre tudják minden mozdulatodat - meg jó bármelyik kocsi. Úgyis ők nyernek. -
Bekő Tóni
tag
Hello,
A buggy nem a felfüggesztés-tuning miatt válik ingataggá.Alapon ugyanolyan himbilimbi.
Ha tuningolod a rugókat, jobban fog tapadni, kevesebbet farolgat, nő a kanyarsebesség (0-ról 4-es szintre tuningolva a +10, 15 km/h-val gyorsabban bevehetők a derékszögű utcasarkok).
Ettől aztán hangsúlyosabbá válik a 4-kerék meghajtás fizika, amit többen nem szeretnek (pl. én sem, mert 4 kerék-kormányzást érzek ki a 4 hajtott kerekes kocsiknál).
És akkor emiatt néhányan kihagynak kezelhetőséget érintő tuningokat mert egy buggy-ban egy könnyű utcai autót keresnek.
Pedig ez a játék legzseniálisabb autója, tessék elfogadni olyannak, amilyen.
A tuning meg egyszerű: mindent meg kell venni. Aztán balanszolással mehet a személyre szabás.CTF-re szerintem nem a legjobb, mert a kiálló kerekek miatt el-elpattog ha az ellenfelek hozzádérnek. Meg a falakon se tudod emiatt rendesen megvezetni ha üldöznek, zászlóval a hátadon. Nem beszélve a képességéről az előrefelé bukfencre, amit - ha ügyes vagy - egy vészfékezéssel is össze tudsz hozni teljes tuningnál.
A nagyobb -Falcon- driftkocsi erősebb (sztem jobb) -az addig driftel amíg el nem veszed a gázt. A Toxico-t töbebt kell rángatni, állandóan figyelni kell arra nehogy betapadjon.
-
Bekő Tóni
tag
válasz
Attka85 #28334 üzenetére
Első három hely: no comment - mindenki ezt várta
4. hely Gobbel: 19 pont,
5. hely lanus 18 pont,
6: hely Nino: 18 pont
7. Lordi -16
(lanus bemákolt egy értékesebb 2. helyet az egyik fordulóban azért végzett előrébb)Szép ez így, gratula!
Remélhetőleg mostanra mindenki tudja ki vagy, hol a helyed, a játékbeli statisztikádra, ratingodra meg tojhatsz innentől kezdve nagy ívben -
Bekő Tóni
tag
válasz
Gaz 78 #28326 üzenetére
úgyigaz,
addig is szurkolunk Attka-nak, aki egyetlen magyarként bejutott a Cobra RS bajnokság döntőjébe. (jan. 29.)
(én és tomkatomi hiába erőlködtünk billentyűvel 3 hónapon keresztül, kihullottunk)
Ennél nagyobb egyéni bajnokság nincs Level-R-ben VS módban - csakazért Cobra RS, mert az lett megszavazva a bajnokság autójának.A döntősök:
CrazyCar [H.O.T]
KORIOS [KinGs]
duke@bbg [KinGs]
lanus [KinGs]
gobbel [KinGs]
Lordi65 [Stop]
és
:::El_N1No::: [!HOT!]Hajrá Nino, itt szép lesz a dobogóra jutni
U.i. ez csak a SIM részleg volt.
A "az utolsó kanyarig második helyen maradok, a célegyenesben szélányékból, szerencsével, az utolsó métereken első helyre nitrózok" arcade-ról nem tudok beszámolni, bajnokság szinten azt meghagytuk másoknak / külföldieknek -
Bekő Tóni
tag
válasz
HUN-NIA #28324 üzenetére
Hello,
február 10-én kiderül, Gamigo akkor bejelent valamit. Nagy valószínűséggel azt, hogy vége a dalnak ebben az előadásban. Az alig egy hónapja GS, Neptuno, elszólta magát a Global chat-en hogy szerinte március 15 körül bezár a bazár. El is küldték. A többi GS nem is tagad csak azt ismételgetik hogy ők önkénteek, a legfelülről jövő döntésekbe nincs beleszóléásuk...
Szerintem a legvalszínűbb forgatókönyv az, hogy ennek vége, és átrakják az accountokat a megvett GP-s kocsik nélkül Heat Online-ba.
És akkor visszakerül a játék az Invictus-hoz. Tuti kétharmados szitu. Hát hajrá, csak ügyesen... -
Bekő Tóni
tag
válasz
HUN-NIA #28314 üzenetére
Hello,
úgy van a hogy írod. Ritkán, raknak a naptárba olyan eventeket ahol viszonylag értékes a nyeremény - 7, 30 napos autók, plusz rp, xp. Aztán a várható nagy érdeklődésre tekintettel bepróbálkoznak azzal hogy ehhez az 50 gp értékű event tickethez kötik a részvételt.
Tegnap is volt egy ilyen - ha jól emlékszem több hónap után az első - ahol a 3 leggyorsabb 7 napos Oldsmobile-t nyerhetett.
A többi cuccot még nem láttam használatban. Az event szervező itemet se, azt most mégis kivették mert állítólag néhányan rájöttek arra, hogy lehet ingyen gp-t famolni vele.
Meg lehetett anélkül is eventeket létrehozni....hát jah . . a játék még mindig egy gyöngyszem - a leülök-meló-után-egy-kávéval-néhány-körre műfajban mindenképpen. Még mindig jók ezek a a mindennapokhoz közelebb álló, emberléptékűbb pályák. Jobb szavakat nem találtam hirtelen de talán érthető ha a szimulátorok nagy, élettelen, steril zárt versenypályáira gondoltok. Vagy a NFS World világra ahol a város minden kanyarja átlag 250-nel döngető űrhajókhoz igazított csőhálózat része, ahol az út-járdaszegély jóformán csak textúra, az általunk kidöntött tereptárgyak, arréb lökött autók meg szinte csak vizuáleffektek.
Kár hogy frissítésről-frissítésre egyre inkább úgy tűnik hogy a játékélményt tekintve ez utóbbira akar hasonlítani a játék. (sőt arcade módban ezzel az szánalmasan erősre húzott catch-up-pal, a "minél többet használod annál több marad benne" III-as, IV-es nitróval, a jellemzően full itemes naptári vs versenyek még a legárkádabb NFS versenyeknél is kiábrándítóbbak. Ott legalább érdemes az élre állni és távolodni a többiektől. Arcade, basszam meg, fúj- amikor ott a sim mód. Itt a játékban szitokszó lett az ami régen a billentyűvel játszók kis világa volt)
Bárcsak érezhető lenne hogy többet foglalkoznak a fejlesztők a játékkal az AppStore-os játékok mellett, hogy adnak a játékosok véleményére, hogy javítanak, alakítgatnak a korábban kiadott tartalmon (autók, pályák), hogy ami korábban jó volt azt nem akarják megváltoztatni, hogy a teszter csapat tényleg tesztel és nem csak az újdonságokat csemegézi.
Bárcsak.. mindegy, megint kisregény kerekedik ebből, esszük amit kapunk szitu van ennek is örülni kell ...
Nézzük, sikerült-e rendesen bepozícionálni az Oldsmobile-t a többi kocsi közé vagy ez is marad hobbiautónak a gyűjteménybe.
Üdv mindekinek, viszlát a pályán
-
Bekő Tóni
tag
Hello
A VW Golf GTI Adidas Edition (a sima Golf GTI mellett), az új cucc a boltban vagy már régóta ott van?
Csak azért mert ha új, akkor érdeklődve figyelném hogy ezt így akkor hogy...
Az rendben van hogy nem lehet a külsején változtatni hamár Adidas edisün, viszont a teljes 4-es tuning ugyanoda, 5.1 classba húzza fel, ugyanazokkal az értékekkel mint a sima Golf GTI-t. Arra meg ugye ezen felül rakható még kezelhetőséget javító optikai tuning.Most komolyan, ilyen béna rókabőröket fog a nép gondolkodás nélkül venni?
Wangan visszafelét vagy egy Wangan 2-t (folytatás) rakjatok a játékba már ha több bevétel kell.
Ja, hogy Gamigo megaszonta hogy több új autó kell - a mit-kér-a-nép felmérésre hivatkozva - ti (Invictus) meg adtatok új autót ...ügyes -
Bekő Tóni
tag
válasz
Bekő Tóni #28293 üzenetére
na ez hamar eldőlt:
aszongya az aRidion...
A Heat-re szabott ruci a Level-R-re nem passzol
Szóval idén már nem jön újdonság, majd szórják a bónuszokat - nehogy eszetekbe jusson már átmenni a Heat Onlinera.(A linkelt poszt 2. képén azt kell nézni hogy szoba létrehozásakor nincs Sim opció...)
-
Bekő Tóni
tag
válasz
laszlohu #28291 üzenetére
Helló,
Ha játszhatónak (...) találják a tesztszerveren, akkor a nép is láthatja még karácsony előtt, ezt a lényegében Heat frissitést. De ha itt LevelR-ben olyan ordas nagy bugok jönnek elő, amik a Heat-ben nem, akkor tolódik jövőre az egész. Ezt írják.Egyébként érdekes figyelni mennyire futnak az események után Gamigoék. Vagy aRidion tojik a munkájára ott, vagy a fejlesztők tojnak őrájuk valamiért.
Mert szerintem ha a fórumon meg a játékban nem terjesztik a hírt a LevelR mellett a Heat-tel is játszó emberkék, akkor ennek a főmanusnak fogalma se lenne arról hogy új patch van a láthatáron....A physical damage ki-be kapcsolgatásának meg hol van hatása, hol nincs - attól függően hogy melyik móddal játszunk: VS, Battle módban nem lehet kikapcsolni, RTF-ben lehet, Sumot meg CTF-et nem tudom.
Kikapcsolva az van amit Gaz78 ír - az ütközések csak a kocsi megjelenését változtatják meg, irányíthatóságot nem. A képernyő jobb oldalán meg se jelenik az alváz a négy kerékkel ami a sérülést mutatja. -
Bekő Tóni
tag
válasz
tomkatomi #28230 üzenetére
Hello,
emlékeztek tomkatomi-nak a BMWs "szösszenet" videójára?
Akkor, amikor ide posztolta, éppen ki volt írva egy videós pályázat a német fórumon, amire aztán tomi is nevezett azzal az alkotással.No, ma végre megvolt az eredményhirdetés <<<.
Gratula tomi az 1. helyhez meg a 150.000 rp/xp hez!
A nagykobra tuningjához pont jókor jött -
Bekő Tóni
tag
-
Bekő Tóni
tag
válasz
JetiRulez #28238 üzenetére
Hello,
az >>> itt <<< megadott helyekről frissen letöltött telepítővel próbálkozol? -
Bekő Tóni
tag
válasz
tomkatomi #28230 üzenetére
Hello,
... hát nekem ez húbazmeg kategória!
Úgy, hogy se egy tömegkarambol, se egy triplaszaltó, de még egy árva "pályáról kirepülős" bug nincs benne.
Gratula, nagyon érett, komoly az egész koncepció meg a megvalósítás.Remélem beküldöd a Level-R Video Event-re.
Magasan kiemelkedik majd a roncsderbi-videók közül, azt hiszem.Üdv.
-
Bekő Tóni
tag
válasz
Attka85 #28214 üzenetére
Köszi. Akkor >> emez itten << szerintem érdekelni fog téged. Remélem mások is kedvet kapnak hozzá innen a pH-ról..
4 rövid verseny, pontrendszer. Az első verseny rendes, állórajtos. A következő versenye(ke)n az indul elsőnek aki a legrosszabb köridőt futotta az előzőn. A köridő bajnok indul utolsónak. 2 másodperces időközökkel (a teljes Norlandenringen 4, majd 6) rajtol mindenki, hogy az első kanyarban legfeljebb 2 autós karambol fordulhasson elő, ne tömegkarambol.
Jelentkezni a Copse nevű eventszervezőnek küldött privát üzenettel lehet a gamigos fórumon.
Üdv, jó napot!. -
Bekő Tóni
tag
Jól van, ügyesek vagytok mindannyian
Forogjon-villogjon a nevetek mindenhol!
Ezen az eventen meg...... a gyerek 66 kör után már közelít az első helyen haladóhoz erre a végére kitalálja hogy 6 körre elegendő üzemanyaggal megpróbál 7-et menni, körönként súlyos másodperceket veszítve a spórolós tempóval, ahelyett hogy kanyarokból kifelé tiltásig pörgetve nyomná tovább - ha egyszer malacfarok hosszúságú a boxutca, a további 1-2 körre elegendő benya meg bemegy 2 másodperc alatt. Maradt is a második helyen a marhája.
(igen, Lanus-t meg Gekkot levágta a szerver jó pozícióból ... így utólag sajnálom hogy nem derült ki mennyire volt elég a tempó hozzájuk képest - a verseny közben azonban ezen igazán szomorú történéseket csak kaján vhuuááá -val tudtam konstatálni a netre wireless csatlakozó, könyvekkel fejmagasságba polcolt notebookra dugott noname billentyűzet felett....)
No, magyar játékban tudjátok hogy hol a helyetek... hajrá, nyomjátok tovább
-
Bekő Tóni
tag
áucs, bocs, képről még mindig nem tud a google-translator fordítani? de béna
Szóval - VS módban minden hétfőn 20:00 után van ilyen prime-time event a naptári eventeken kívül. Általában SIM-es, ritkábban arcade. Ugyanazon kocsikkal megy mindenki, speed itemeket nem lehet használni - verseny előtt-után az eventszervező (aki 8. résztvevőként végig jelen van) ezt ellenőrzi.
20:00-kor és közvetlenül utána kvalifikációs futam van - ha jelenkeztek annyian - akkor 7-7 versenyzővel.
Első három befutó (nem legjobb idő) mindkettőből megy a döntőbe. Még egy valaki jöhet: ez pedig a két 4. helyezett közül az, aki jöbb köridőt futott.
A döntőben aztán 5 verseny, mind max. körös. A helyezések pontokat érnek, végén összesítés. Díjak a fenti kiírásban.Nevezni a szervezőnek, Andatura-nak küldött privát üzenetben lehet a gamigos fórumon. Angolul, németül, ...
A válasz-üzenetben jön a jelszó a szobához.Üdv.
-
Bekő Tóni
tag
válasz
Attka85 #28184 üzenetére
Szép
Nektek kötelező
, a többieknek pedig ajánlom a hétfő esti Primetime eventet:
>>>kitt-katt<<<Speeditemek nem játszanak, az autó Rp-s, utolsó helyezett is kap 20.000-rp/xp-t. Aki jó, itt 0 ráfordítással kaszálhat.
Ha valaki dicsőségre hajt, kaphat egy kicsit: az eredmény megy a német fórumraÜdv, jó hétvégét!
-
Bekő Tóni
tag
Sziasztok!
Éppen az M3 GTR-es témát akartam tovább nyújtani, de tényleg nincs értelme.
Amit akartam mondani elmondtam: hogy a nagy BMW túl erős a kezdő classában, a 6-osban, akkora előnye még az E90-es BMW-nek sincs a class4 ben. És ha nem akarjuk hogy a cl6-os eventek arról szóljanak hogy ki jön BMW-vel és ki jön a másik 9 db cl6.3 -as autóval, akkor fair lenne a 7-es classba rakni. Szerintem. De ott a Nardo termeli a pénzt, szóval ezt úgyse lépik meg.No de ugorgyunk: újra megtaláltam a Kings-es Lusche-nek a class 5-ös kocsikat összehasonlító táblázatát. (Igen, cl6-ost kerestem
)
Gondoltam bedobom ide is, hátha nem látta még valaki.
Lusche a Cobrához legközelebb álló kocsit akarta megtalálni, ehelyett csinált egy teljes cl5-ös összehasonlítást. A kocsikon nem volt balance. A csapattársai mentek ellene ugyanazon kocsikkal - ha valaki előzte akkor nem hozta ki a maximumot a kocsiból és ment még egyet. A köridők persze elavultak miután a Leila patch-csel a Sim is könnyebb lett, de a kocsik erősorrendje ma is ugyanez:
(Ezzel nem akarok utalni semmire, az E90-es BMW-vel semmi bajom. Korrekt, alapos munka a táblázat, lássa mindenki. )Üdv, jó napot!
-
Bekő Tóni
tag
válasz
tomkatomi #28173 üzenetére
Hello,
Nincs M3-asom ezért szántam egy órát rá a minap a tesztpályán. Sim módban. Balanszolás után meg is lett az a beállítás amivel kicsit kezesebb lett - azaz nem kell küzdeni vele minden éles kanyarból történő kigyorsításnál. (az amit a játékban is ajánlottam neked a WGT-re)
De visszaraktam alapra, nehogy az legyen mondva hogy aki jól beálíltja az megérdemli hogy jót menjen vele. Szóval: alap m3 gtr, rá egy kasztni tuning, váltóáttét balance (+összes optikai tuning). Ezzel maradt cl6 ban.
Ugyanezt tettem egy Panamával is.
A 12 kör bemelegítés után akárhogy nyomtam, körönként közel 2 másodpercet mindig kapott a Panama. És az, ahogy alig 3 kör után a hosszú egyenes végén a csatornából kifelé eltűnök a BMW-vel miközben a Panamával éppen fordulok oda le - hát kb. az ugyanaz mint amit minden cl6-ra limitált versenyen, eventen látok mások BMW-itől.
Tudom az a tesztpálya nem a világ, mert vannak nehezebb pályák, de Headhunterék például legutóbb a Python Creekre is az M3-ast hozták és dudáltak hátulról a 10. kör után hogy akkor előznének.mégegyszer...Változás úgyse lesz, de az az M3-as túl erős szerintem. Ami az alattomos viselkedése ellenére a gyorsulásával a vele elvileg egy kategóriában lévő Panamát így elveri, az ne legyen már beengedve a még gyengébb cl6.3-ra húzott kocsik közé (Harpoon, Spiedo, Akira, RX7 stb.).
Más irányból: ha egy drabális, faragatlan amerikai sportkocsi kasztniját (pl Dodge Viper SRT-10 utánzat) húzták volna arra rá, ami jelenleg m3-as BMW-ként van a játékban - és a BMW-t ki se hozzák, akkor az a musclecar kategóriát képviselve gyönyörűen passzolt volna a Morello mellé. Cl7-8 ban lenne két nagyon eltérő karakterű, de kiegyenlített kocsi.
Üdv.
-
Bekő Tóni
tag
Hmm, érdekes hogy az M3 as BMW miatt sehol sem elégedetlenkednek. Hogy mi az istennyilát keres cl6 ban. Fullosan legyorsulja a Nardot. Simben kicsit csóválja ugyan a fenekét, ha cl6-ba visszatuningolják. Oda se neki, eventeken raknak 7,5% tapadást aztán byebye Panama, Cobra rs, Spiedo, Akira, Harpoon, Evo, Impreza, Rx7.. meg a többi.
-
Bekő Tóni
tag
Hello
Áll a topic, nagyon áll
No, néhányan közületek szeretik-, és elég szépen terelgetik a M3 WGT-t a játékban.
Nekik ajánlanám a hétfő esti primetime eventet:(ami baró ezekben az Andatura szervezte primetime eventekben az az, hogy speeditemeket nem lehet használni...)
Üdv: Tóni a.k.a. BiggerThanYours
-
-
Bekő Tóni
tag
válasz
Attka85 #28087 üzenetére
nyenyenyenye
Igaz, a Kings bevágta a hisztit félidőben és kiléptek az egészből miután látták hogy küzdeniük kell még a 3. helyért is, de akkor is: szép volt Attka.
Csak 8 ponttal lemaradva a 2. csapattól úgy, hogy én 2 versenyről hiányoztam - akkor Attka kaparta a pontokat egyedül. Mivel nem volt tartalékosunk aki beugrott volna.
Amíg az első két csapat (az külön téma hogy az élen végzett banda az kettő csapat menő-manóiból állt össze - a szabályokat kicsit rugalmasan értelmezve) , szóval az első két csapat, az éppen sorra kerülő pályát legjobban ismerő tartalékosát küldte mindig versenyre.
No, hajrá magyarok! Ha ez a legutóbbi patch még nem törte le a lelkesedést, akkor legyetek ott mindenhol! Olvasgassátok a német fórumot (ha az angol jobban megy, google translator németről-angolra egész értelmes szóhalmazt ad ki), és jelentkezzetek minden nagy versenyre! Más dimenzió, mint a kis item huszárokkal küzdeni szobáról szobára.
apropó, Leila patch+lelkesedés:
Ma találtam: nézzedoda ahogy NakedSnake (CTF-ből talán ismeritek) néhány másodpercben jobban kifejezi hogy érzik magukat a régi játékosok Leila után - mint ahogy én tudnám, tucatnyi baszott hosszú poszttal: [kittkatt] -
Bekő Tóni
tag
Hello!
Korábban is akartam már kérdezni: a fejlesztőktől olvasgatja valaki a topikot? Quadoracer például régebben aktív hozzászóló volt itt, mostanában nem annyira, bár lehet csak azért mert sokszor ül a topik.
Adna valami reményt hogy jobbra fordulhatnak a dolgok a játékban ha tudom hogy olvassák, meg konstruktívabban fogalmaznám a kritikáimat.Üdv mindenkinek.
U.i.:
Sylar posztja mellé pedig: én is sajnálom.
És a német fórumot olvasgatva, még jónéhányan - akik köszönnek is el a közösségtől, vagy jelszavas szobákba zárkóznak a játékban minden este.Legalább be lett vonva a 12 év alatti korosztály hatalmas tömege is. Belépnek a játékba, jaj de jó, egyből lehet autókázni, a parkban haver mellé beállni, shoppingolni menni a belvárosba, majd haza a kiszemelt kertvárosi ház elé, mindenkit a barát listára felvenni. És egyből elvannak percekig, ahelyett hogy elriasztaná őket a csupa betű-szám apu adatbázisa kinézetű szobalista.
Aztán meg csaliként ott vonul előttük non-stop a játék egész autóflottája. - Apu, apu! 10.000 gp-t tölts fel ne csak 2500 gpt mert nézd! - azt is, meg azt is, meg amazt is meg akarom venni, das auto ist so geil.
A szobában kész szenvedés végigellenőrizni hogy ki jött a versenyre full gp-s speeditemmel bepakolva. Sokszor hiába viszem az egeret az ellenfél kocsijára. hogy lássam mit rakott be, nem villantja fel a trunkját. Oké, gyanús, rúgjuk ki! öö, izé..
Van hogy a room master van telepakolva, és a kis sunyi rating-huszár azonnal indítja a versenyt. Azonnal kimenekülni nem lehet, mert messze van az exit room kör/üresben van a váltó/1-nél magasabb fokozatban van a váltó/éppen ellenkező irányba néz az autó (ha éppen elkezdtünk fordulni hogy rálássunk).
Gamigo tippje gondolom: hát menjünk full itemmel minden szobába, mégjobb ha gp-s itemekkel.
Elsőre csak szarozni akartam, de annak tükrében hogy a Heat Online közösség fél éve teszteli majd Gamigo is tesztelte (...) -> elfogadta - csak annyit mondhatok hogy zseniális az egész.Business is business.
A régi veterán játékosok véleménye innentől pusztába kiáltott szó.
És ezt ők is érzik, éppen ezért a patch után nem konstruktív kritika lesz az első hozzászólásuk hanem csak egy szomorú "viszlát".Fejlesztés terén meg fel lehet kötni a nadrágszíjat, mert ezek a fiatal német perc-emberkék akik most a közösséget fogják alkotni, havonta újdonságot akarnak majd. Ha nem kapják meg, meg lesz mindenki fenyegetve hogy törlik a játék parancsikonját és játszanak a másik 5 autós játékkal ami most a gépükön van.
-
Bekő Tóni
tag
Hello
Sajna úgy tűnik hogy a Gamigo-nál is csak marketingesek ülnek a piramis csúcsán. Simán el tudom képzelni ahogy egy értekezletükön felcsapnak egy marketinges tankönyvet a fősulis éveikből és körbe adják annál a résznél kinyitva hogy: "a vevők érdeklődését termékfrissítéssel, újdonságokkal, a termék külcsínét érintő változtatásokkal lehet fentartani blabla..." Hát a könyv is aztat írja, látjátok, így kell csinálni. Újdonságot mindenki szereti, felmérésekkel nem tökölünk....
Mikor a Heat Online elindult vigyorogtam egyet hogy höhö, állat, lett egy hatalmas béta teszter csapata a Level-reseknek. És hogy ezt a helyzetet okosan kihasználják oly módon, hogy ami ott nem jött be a játékosoknak -sőt el is riasztotta őket - azt nem hozzák ide.
Hát nem, sajna hűlyébbek mint gondoltam, vagy van valami amiről nem tudok.
Lehet hogy a Level-r a cégen belül az aranytojást tojó tyúk, és mindenre rábólintanak amit Invictus eléjük tol, izé a szerverre feltol. Ellene szólni meg nem mernek. Nem számít hogy szerencsétlen tyúk már szögletes, meg egyre kisebb tojásokat nyom ki - ha egyszer még mindig veszik a Holdról most érkezett német gyerekek, akik még nem láttak aranytojást.Áh, na mindegy, igazuk van, én is maradok hogy megnézzem mit hoznak össze.
Arra akartam csak válaszolni hogy a 9.1-es szintű Nissan R35 GTR - egy olyan jó játékos kezében (octoracor, CrazyCar) aki ismeri és tuti hogy agyontesztelte - megszenved egy 7.3 as Panamával. Wanganon kívül persze. A Morellosok, meg M3 GTR-esek meg úgy tekintenek egy R35-re mint ahogy ti egy normál cl4-es kocsiból a Draco Hemire: funcarként.
Az R35-ön sajnos szinte egy az egyben az az összkerék fizika érződik, ami az Imprezát jellemzi. Csak sajnos szegény R35 más ligában játszik, és amig az imprezánál (meg evo, meg spiedoF, meg r33) még élmény hogy a kocsi ritkán halad arra, amerre az orra mutat, meg sodródik, az r35-nél ez a viselkedés 200 km/h felett nem éppen előny a hozzá képest sínautó Morello meg Panama ellen.
Kétkerék-hajtásra balanszolva sem járunk jobban, a kocsi viselkedését nem változtatja meg, csak tapadás veszik el. Lehet hogy az optikai tuning hiánya miatt ilyen. Én kétlem. Amit az optikai tuning egy kocsi kezelhetőségéhez hozzáad, az elenyésző a 4-5 szintes normál tuninghoz képest.Az hogy a wanganon full speeditemmel az alagútban ott hagynak midenkit, az meg csak a ritka hosszú 6-os fokozat miatt van, a leghosszabb váltóáttét balance meleltt.
(Azért megdícsérném a fejlesztőket hogy Wanganon, itemek nélküli versenyen a leghosszabbnál eggyel rövidebb váltóbalance-szal ugyanott van a kocsi ahol a M3 meg a Morello. Csak az egyszerű gp milliomos berakja a leghosszabb váltóáttétet ugye, azzal meg nem gyorsul úgy mint a másik kettő, és speeditem nélküli szobában el sem tudja képzelni az életét a kocsival.)most nézem a VW Nardot laszlohu linkje alatt...
hát... ahogy elnézem az is összkerekes lesz. Ne legyen igazam, de szerintem rárakják az EVO handling-jét, feljebb húzott gyorsulással és végsebbességgel aztán juhé megvan az új Evo-Impreza páros a 9-es classban
Üdv mindenkinek
-
Bekő Tóni
tag
válasz
Attka85 #28018 üzenetére
Heyho
te, ezt nem privátba akartad küldeni?
Mindegy, mozdítottál legalább egyet a fórumon.Szép köridő, én csak ezt tudtam volna hozni, ha ott lettem volna v v v
Egyébként beckerweizen elképesztő 1:57-ese nem hagy nyugodni. Próbálom én is összehozni, majd kapsz egy screenshotot ha sikerült.+ gratula a 2. helyért a dobogón
Üdv.
-
Bekő Tóni
tag
válasz
tomkatomi #27999 üzenetére
Hello,
tomkatomi korábbi megjegyzését akkor én most idehúznám a legfrissebb kommentbe hátha korábban átsiklott valaki fölötte:"Esetleg a hálókártya, vagy modem (UPC-nél) újratelepítése megoldhatja a problémát ( ha nem dinamikus IP-d van ), mert ilyenkor a szolgáltató új IP címet ad, ha jól emlékszem."
Én egy éve ilyenkor - ilyen eseteknél, mint amilyen routeresé meg isten88-é - szereztem egy másik gépet (notebook), netkábel bedug, UPC oldala bejön, azonosítókkal belépés, nyilatkoztam hogy onnantól az új konfiguráción használom a netet, és ennyi volt, kaptam egy új IP címet. Majd ugyanezt megcsináltam mégegyszer a korábbi gépre.
Üdv.
-
Bekő Tóni
tag
válasz
Routeres94 #27988 üzenetére
Routeres,
ha állandó IP címed van akkor nem irigyellek az 1002 hibakódért
Ha még mindig nem tudsz belépni, érdemes lenne egy Gamigos emberkével megnézetned az accountodat. Hogy ők mit látnak.
A levelr.gamigo.com fórumán ha van accountod, írj egy privát üzenetet az angol 2FAST2REAL-nek: hogy nem tudsz belépni, ezer meg a kettő van, legyen kedves ellenőrizni az acc-odat.Valószínűleg annyit fog csak írni hogy nem vagy bannolva, de legalább egy lehetséges okot kipipálhatsz.
Üdv: Tóni aka BiggerThanYours
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fotók, videók mobillal
- Formula-1
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- PlayStation 1 / 2
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Parkside szerszám kibeszélő
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Gigabyte B550M K épített PC Ryzen 5 5600G 64GB RAM
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- OLCSÓ MONITOROK
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest