- Mobil flották
- Az Apple állítólag tovább halasztja a Gemini segítette Siri bevezetését
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- MIUI / HyperOS topik
- Különleges élményre invitál az Apple
- Újabb részletek a Galxy S26 Ultra privát képernyőmódjára vonatkozóan
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaz 78
aktív tag
Nos hát érdekes arcot öltött az új peccsel a játék.Eleinte idegesített mert nem tudtam hirtelen merre van az arra.Azt sem tudtam hol vagyok és mit kell nézni.Szabadon lehet autózni a városban,és ha a térképen rá klikkelsz mondjuk a garage-ra akkor nyíl segítségével odavezet.A többi kóborlóra rá lehet klikkelni így rögtön egy városi versenyre lehet kihívni egymást.Intimidatorral mentem EVO ellen!Ő nyert
Egy nagy plaza a versenyközpont,ott lehet versenyeket indítani ill. a roomlist is ott van benn.Én úgy vettem észre,hogy egyedül a shop-ba lehet automatikusan beugrani,a bal felső sarokban lévő ikon segítségével.
Van újra Event Calendar ( végre ),gyorsan megcsináltam a napi eventeket így szert tettem némi rp/xp duplázóra azt go az új gigamega Thunder Alley Superspeedway....Csak az első lépéseket kommentáltam,nem írok le mindent úgyis mindenki kitapasztalja majd

Új hozzászólás Aktív témák

- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Eredeti játékok OFF topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Vicces képek
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H310M i5 8500 8GB DDR4 480GB SSD GTX 1050Ti 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Space Gray használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Egy nagy plaza a versenyközpont,ott lehet versenyeket indítani ill. a roomlist is ott van benn.Én úgy vettem észre,hogy egyedül a shop-ba lehet automatikusan beugrani,a bal felső sarokban lévő ikon segítségével.