- iPhone topik
- Elkalapálta a snapdragonos Galaxy S26 az exynososat
- Szivárognak a OnePlus Nord CE6 Lite specifikációi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Olcsón ad sokat, de a minősége... Kukirin G2 Ultra teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
Szevasztok
Épp kezd kiürülni a játék, én meg most kezdem, 1 nap után a single playerben pár feladatot és a teljes license-t megcsináltam. Multiplayert nézegettem, de a kocsimat nem tuningoltam, a bérelhető ajándékokkal meg az első ingyenessel mentem. 24-es szintről szeretnék hamar lépkedni feljebb, hogy másik autót vehessek, amit tuningolok komolyabban. Láttam, hogy lehet szintezni gyorsan, van is 100%--os növelőm, de aktiválni nem tudom, és hogy hol kéne mennem, azt se vágom első körben. Kicsit furcsa a kezelőfelület, de annyira nem vészes, majd megtanulom.
A kormányomat is izzítottam, hátha élvezetes lesz, és kalibrálás után majd az is lesz talán...szerk: SlyFly csapatába neveztem be, ahol ismerős még El_N1N0 és Biggerthanyours, aki itt Bekő Tóni néven firkál
Új hozzászólás Aktív témák

- HP ProDesk 400, 600 G2,G3 Mini és 600 G2 MT , félkonfig, bővítési opció, mini PC/NAS/HTPC alap
- Honor 400 5G 512 GB Desert Gold karcmentes (8 GB /512 Gb)
- Eladó Huawei P Smart Z 4/64GB zöld / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Dell Latitude 7440 Új állapotban i7-1365U 32 GB DDR5 RAM 1TB SSD Dell pro support garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest