- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
Új hozzászólás Aktív témák
-
WhiteWalker
nagyúr
Frissítés után minek kell ez a vissza számlálás, hogy le tudjam okezni??
Oltári nagy baromság -
WhiteWalker
nagyúr
válasz st3v3np3t3r #7223 üzenetére
Én nem az okát firtattam
(Amúgy tetszik) -
WhiteWalker
nagyúr
válasz spiderpig820 #7220 üzenetére
Igen , szép lett az indító ikon
-
WhiteWalker
nagyúr
Mostanában sok a piros betűs hiba:
"Érvénytelen html kód" - kép beillesztés és beküldés után
"Érvénytelen hiba" - komment beküldés után
-
WhiteWalker
nagyúr
Nagyon félre értelmezted a szerepeket ebben a mondásban
Tényleg , ti azt várjatok , hogy majd Ő fog önként és dalolva oda menni hozzátok? Vagy mire vártok ?? Félmagas beadásra?
Ti vagytok az anya oldal és úgy néz ki , hogy Ő diktál Nektek kellene az asztalra csapni , de neeem , várjatok mint a gyerek a karácsonyt , nyuszikaként Ti viselkedtek inkább ebben az ügyben
A fejlesztő meg otthon nevet a markábanA másik , hogy Magyarország vezető tech oldalának nincs saját appja , ezen kéne elgondolkozni....
Én itt be is fejeztem , kezd egy brazil szappanoperához hasonlítani ez a sztori.Mindesetre remélem mihamarabb rendeződik, úgy hogy mindenkinek jó legyen
[ Szerkesztve ]
-
WhiteWalker
nagyúr
Miért beszélek magam ellen?
Nem értem , de tényleg. Csak azt az infó morzsát látom amit ide elhintetek. Semmi többet.
Azzal , hogy mi hozzá szólunk, az kb senkit se érdekel , a mi véleményünk irreleváns.Engem miért kell , hogy zavarjon , ha a PH! app üzemeltetője nem válaszol nektek? Úgy is az lesz , amit ti "sokszemközt" megbeszéltek.
Van egy régi mondás , gondolom ismeritek:
"ha a hegy nem megy Mohamedhez, Mohamed megy a hegyhez" -
WhiteWalker
nagyúr
"szóval, ez úgy áll össze, hogy van egy app és a beletett munka, amit nem mi csináltunk meg, itt meg van egy 15 fős szerkesztőség, cég, ami tartalmat gyárt, közösséget tart fenn, amit az app használ és nem "ő" csinált meg. tehát nem ördögtől való, hogy valamilyen formában az app fenntartója bevételhez jusson, hiszen munkája volt vele. viszont az sem ördögtől való, hogy ugyanígy járjon a ph is, hiszen neki is költsége van azzal, amitől az app egyáltalán létezik."
Ezzel tisztában vagyok és gondolom mások is.
Ami aggályos az a második bekezdésedben szerepel. -
WhiteWalker
nagyúr
Többek közt ezen szokott elcsuszni két fél között a dolog. Az anyegin.
Lehet itt nem csak erről szól , mert ott a GDPR is , ami színezi a dolgot, de továbbra is tartom , hogy ebből jó nem fog kisülni és a felhasználó issza meg a levét . Jelen esetben akik az appot használják(Azt csak zárójelben jegyzem meg , hogy a fejlesztőnek ebből bevétele van , nektek meg nem termel bevételt az app. Szavaidat idézve:
"nincs rá kapacitás" , mondhatnám , nincs rá pénzetek , aki ezzel foglalkozzon)Még mindig rosszindulat nélkül írom , de sajnos ez jön le az egészből , és egy hasznos app megszűnését féltem.
[ Szerkesztve ]
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz aprokaroka87 #6648 üzenetére
Én megértem mindkét felet , csak az életbeli tapasztalat szerint előbb utóbb minden jónak vége szakad. A másik , általában ilyenkor nem szoktak a felek megegyezni és ennek a levét mindig a felhasználó issza meg.
(Remélem most azért nem így lesz )
-
WhiteWalker
nagyúr
Van egy érzésem , hogy előbb utóbb az appnak vége lesz .
-
-
WhiteWalker
nagyúr
Azt igen , viszont jött egy másik bug ,hiba , nevezzük aminek akarjuk és ami eddig nem volt .
Mégpedig alul , a következő oldalra navigáló nyilra ha rábökök , fekete képernyő , majd vissza dob a kedvencekhez és olvasatlannak mutatja , amit eddig olvastam topicot.[ Szerkesztve ]
-
WhiteWalker
nagyúr
P20PRO EMUI 10.0 hibátlan.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz MadMancs #6292 üzenetére
Erre gondoltam , igen.
Pedig a tooicban engedélyezve van a spoiler , mert böngészőben lehetett írni.Viktor0610 : html kód is megfelelő nem is emlékeztem rá , hogy ennyire egyszerű
-
WhiteWalker
nagyúr
Spoilert hogy lehet írni? Melyik karakter lenne?
-
WhiteWalker
nagyúr
Lekopogom , nálam úgy néz ki hogy a javítás megoldotta a GBoard "Background ColorSpan" hibát.
[ Szerkesztve ]
-
WhiteWalker
nagyúr
A Gboard probléma javítva lett vagy az majd egyszer valamikor?
-
WhiteWalker
nagyúr
A privát üzenetek kezelése kikerült, vagy csak én nem látom?
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz vargalex #5880 üzenetére
Szerencse, hogy tudod hogy én hova tartozom.
Ennek aztán végképp semmi köze ahhoz, amit leirt és amit én válaszoltam rá, miközben saját kommentjében ellentmondás van.
De egy 159ft-s összegen megy a picsogás mert inkább nézi a reklámot... De nem is érdekel, én el is engedtem a dolgot. -
WhiteWalker
nagyúr
-
WhiteWalker
nagyúr
Lassan ez az app többször rossz mint jó...
-
WhiteWalker
nagyúr
Gboard hiba (span:backgroundcolor span) megoldás lesz valamikor? Mert ez miatt kell másik billentyűzetet használni...
-
WhiteWalker
nagyúr
Szerencse , hogy volt egy régebbi APK mentésem , azt felraktam és az kért updetet indítás után , frissült és most úgy néz ki helyre állt a rend , még a backup is jó.
[ Szerkesztve ]
-
WhiteWalker
nagyúr
Dehogy rootolt!
Most az egész cache-t töröltem és az adatokat is , kiléptem az appból , letöröltem , telefon reboot , majd a PlayÁruházból telepítettem az appot és be vagyok lépve mikor elindítottam
Ezt meg hogy???
Persze ha írnék valahova akkor "érvénytelen token" hibaüzenetet dob , nyilván ...
Ilyenkor WTF???[ Szerkesztve ]
-
WhiteWalker
nagyúr
Én se állítom , hogy az miatt van , csak mióta volt ez az anomália a napokban , utána kijött a 3.6.0 , nah azóta van ez.
EMUI 10. -
WhiteWalker
nagyúr
Lefrissült az app , erre most meg nem tudok egyik topicba se írni
Nem küldi el a posztot. " Hiba történt , próbáld újra "Töröltem már az app teljes tartalmát is , mindent....
[ Szerkesztve ]
-
WhiteWalker
nagyúr
Nálam pont olyan gyors az app inkognitó módba , mint nélküle. (EMUI 10)
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz WhiteWalker #5190 üzenetére
Csak teljesült úgy ahogy a kérésem ezzel a frissítéssel
[ Szerkesztve ]
-
WhiteWalker
nagyúr
Lehet olyan javaslatom , hogy ha rányomok és nyomva tartom az ujjam valamelyik kedvenc topicon , akkor legördül egy menü vagy felugrik , hogy az "utolsó "X" db bejegyzést" újra olvasatlanná tegye?
Ez kivitelezhető?Mert többször előfordult már velem , hogy mellé nyomtam és másik topic nyilt meg , amit később akartam elolvasni.
-
WhiteWalker
nagyúr
Biztos én bénázok , de ha linkelek valamit , akkor a bejegyzésben "link" olvasható a megadott linkre. Régebben el lehetett nevezni az adott linket és az jelent meg.
Raktam be képet , hogy mire gondolok:Hogy lehet megoldani , vagy hol találom ezt a lehetőséget , hogy ne a "link" felirat látszódjon , hanem amit én szeretnék?
[ Szerkesztve ]
-
WhiteWalker
nagyúr
Mivel én nem a playről közvetlenül frissítettem , hanem elindotottam az alkalmazást , és az irta hogy frissíti magát , újra indítás kell . Igy marhára nem találkoztam ezzel a felirattal.
Ráadásul több napja használom a 3.0.2 verziót , asztali gépen is belépve az oldalra , igy továbbra is marha nagy baki hogy egyszer az történik ami.
Ez elég nagy baklövés és igen kíváncsi vagyok, ezt hányan cumizzák be később.De hát a fejlesztők tökéletesek .De részemről téma lezárva , már beállítottam ismét
[ Szerkesztve ]
-
WhiteWalker
nagyúr
Tudom mindig az user a h@lye , a fejlesztők a szent tehenek...
Letojom , beállítotam újra
4949 st3v3np3t3r : Voltam igen, de ott be volt pipűlva a "mindig belépve maradok"
[ Szerkesztve ]
-
WhiteWalker
nagyúr
Ma egyszer csak újraindult az applikáció 3.0.2- es verzió , majd belépés és a beállítások importálása után kiírta hogy "az importálás sikertelen , a mentés verziója elavult"
Többszöri próba után is ez a hiba volt.Eddig müködött ez is .
[ Szerkesztve ]
-
WhiteWalker
nagyúr
Egy baja van az appnak , hogy nem látszódik ha egy kommemtre válaszol az user. Van , hogy vissza kell lépni a topicba , hogy mi volt a kérdés , föleg ha több is felmerült egy posztba.
Ugyan ez a helyzet privát üzenet irásakor is.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gaming notebook topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- PLC programozás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest