Hirdetés
- iPhone topik
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Rossz hírek a Galaxy S26-ok teléjét illetően
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
hiperFizikus
senior tag
válasz
marec1122
üzenetére
ChatGPT/ Természetesen, íme egy PowerShell kód, amely ezt a feladatot megoldja:
powershellCopy code# Forrásmappa elérése$sourceFolder = "C:\ForrásMappa"# Célmappa elérése$destinationFolder = "C:\CélMappa"# Legújabb fájl kiválasztása a forrásmappából$newestFile = Get-ChildItem -Path $sourceFolder | Sort-Object LastWriteTime -Descending | Select-Object -First 1# Ellenőrizze, hogy a forrásmappában van-e fájlif ($newestFile) {# Új fájl nevének beállítása a célmappában$newFileName = "UjNev.txt" # Állítsa be a kívánt új nevet itt# Fájl átmásolása a célmappába és új névvel ellátvaCopy-Item -Path $newestFile.FullName -Destination (Join-Path -Path $destinationFolder -ChildPath $newFileName) -ForceWrite-Host "A fájl sikeresen átmásolva és átnevezve."} else {Write-Host "Nincs új fájl a forrásmappában."}Ebben a kódban a
$sourceFolderváltozó tartalmazza a forrás mappa elérési útját, míg a$destinationFolderváltozó tartalmazza a célmappa elérési útját. A legújabb fájlt kiválasztjuk a forrás mappából, majd átmásoljuk a célmappába, átnevezve a megadott új névre. Ha nincs új fájl a forrásmappában, akkor a program kiírja, hogy nincs új fájl. Ne felejtse el módosítani a kód megfelelő részeit az Ön specifikus követelményeihez.
Is /ChatGPTUgye milyen okos vagyok ?

-
marec1122
senior tag
válasz
marec1122
üzenetére
& 'C:\Program Files\VideoLAN\VLC\vlc.exe' "E:\LETUJ\video.avi" /fullscreen
bár nincs nagy tapasztalaom a dologban de azt gondoltam ha a fenti parancsot elhelyezem egy .bat fájlban az futtatható lesz. sajnos nem így lett. ha valakinek esetleg nem nagy megterhelés egy nem lekezelő, komplett válasz .
előre is köszi

-
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- iPhone 15 PRO MAX 256GB natúr titán gyonyörű! KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 89%! Fulldoboz!
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- MacBook Pro 14 (2021) M1 Pro / 16 GB RAM / 512 GB SSD Új topcase, 100% akku
- Yamaha R-N402D sztereó erősítő
- HP ProBook 450 G7, 15,6" FHD IPS, I5-10210U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvas
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- 2db Apple Lightning - jack átalakító eladó egyben 1999 Ft
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő