- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Yettel topik
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silεncε
őstag
Jól van, látom, fél év után is még mindig ugyanaz a téma...
-
Silεncε
őstag
válasz
pmonitor #16955 üzenetére
Ők vajon miért is nem titkolják, hogy hol dolgoznak? Sztem. aki olyan helyen dolgozik/dolgozott, azt nyugodtan felvállalhatnák itt a fórumon is. Vagy vaj van a fülük mögött(rossz úton járnak), hogy nem merik megtenni? Vagy, vagy, vagy...
Na mostmár tényleg elmész a francba, már ne is haragudj
A pénz keresést meg azért hoztam szóba, mert ha vki(k) ebből gazdagodik meg, akkor sztem számon lehet kérni teljesítményt is. Mint ahogy írták:
>Ha fizetsz erte, az mas, akkor szamon kerhetsz teljesitmenytHonnan jössz te ehhez egyébként? Te fizeted itt bárkinek a fizetését?
-
Silεncε
őstag
Nem lehetne végre elengedni a “kinek mit kene csinálni” és a “ki az igazi programozo” témát?
-
Silεncε
őstag
Na, most leültem és átgondoltam, mit is akartam írni, aztán elolvastam, hogy mit sikerült...
Az SPA-kra (vagy akármilyen dinamikus weboldalra) gondoltam, ezeket hívtam tévesen webappnak (nem vettem figyelembe, hogy a webapp nem csak a "frontend" oldalra vonatkozik, hanem hogy a "frontend" és a "backend" együtt adnak ki egy webalkalmazást). Viszont azt továbbra is fenntartom, hogy ezekre a C++ nem jó.
-
Silεncε
őstag
Lehet SPA is, de szerintem ezekre már a web appot is lehet használni, ugye pont azokat a feladatokat örökölték meg (HTML generálás, routing, stb..), amit régen az application server-ek csináltak.
(illetve hát mostmár megint feltalálták a melegvizet a Next és hasonló cuccokkal...)
-
Silεncε
őstag
válasz
pmonitor #16896 üzenetére
Na mesélj, hogyan. Okíts, mester
Edit: a CGI jogos, bár nem hiszem, hogy meg tudsz benne írni egy React szintű webalkalmazást (de ha még meg is, mi a francnak ennyit szevedni vele, ha egyébként van rá más megoldás?)
A másiknak a kódjába belenéztem, nekem az úgy tűnik, hogy ott magát az appot összerakod C++-ból, de az a kliensen attól még ugyanúgy JSt fog futtatni.
-
Silεncε
őstag
válasz
pmonitor #16886 üzenetére
Ha most lennék fiatal, és programozó szeretnék lenni, akkor én 2, esetleg 3 programnyelvet sajátítanék el nagyon. Az asm-ot, a C-t, esetleg a "mezei" C++-t(nem a VC++-t). Ezekkel mindent meg lehet csinálni, és eszközt adnak a kezembe az optimalizálásra is.
Sok sikert kívánok hozzá, hogy ezekben megírj egy webappot vagy egy mobilappot (utóbbit mondjuk még talán meg lehet...). BE fejlesztéshez is kitűnő választás mind. Oh, wait..
Egyébként meg továbbra is ott a lehetőség, hogy elkezdjed beküldözgetni a sokkal gyorsabb kódjaidat és megmutasd a nagy programozóknak, hogy milyen hülyék mindannyian.
-
Silεncε
őstag
válasz
Netszemete #16700 üzenetére
Ezeket a botokat ki készíti?
Bárki, akár te is. API documentation: [link]
Ki tervezte ilyenre a redditet?
Nyilván az üzemeltetői. Az viszont, hogy a moderáció pl hogy működik (egy bizonyos ponton túl) nem sok közük van.
-
Silεncε
őstag
válasz
Netszemete #16698 üzenetére
Alapból a reddit nem ad módot rá, hogy korlátozd moderátorként, hogy ki nyithat új thredet. Ennek a megkerülése az automod, aki egy sima bot (ilyenből millió szaladgál redditen btw), aki csekkolja a fiokod korát pl és ha nem elég törli a pitsába.
Nem mondom hogy nem bugos a reddit (mert az), de jelen esetben ez az adott subreddit modjainak (az egyébként nagyon helyes) döntése.
-
Silεncε
őstag
válasz
Netszemete #16696 üzenetére
Az ugye megvan, hogy ez nem a reddit, hanem az adott subreddit “hibája”? (Btw ez egy nagyon jó dolog, egy időben rhun rohadtul elszabadultak a trollok, azért lett bevezetve). Amikor te beküldöd a topikot, a reddit nem tud arról, hogy ezt majd az automod torolni fogja, ez utólag történik.
-
Silεncε
őstag
válasz
böng ész ő #16682 üzenetére
Ha mobilon nézted, ott mindig ajánlgatja az alkalmazás telepítését, de nekem engedni szokta az összeset megnézni böngészőben.
Az, hogy ar rhun nem találtál progos dolgokat, nem meglepő, nem arra van. Én pl amit szoktam nézni néha, a webdev (mivel frontendes vagyok) ott például sokszor látok olyan topikokat, amik ilyen kicsit "brainstorming" jellegűek. Az meg, hogy nem a te problémád lesz kiemelve a főoldalon, ez ilyen. Minél nagyobb egy sub, annál több ember fog kérdéseket feltenni ott és annál nagyobb lesz a "verseny".
-
Silεncε
őstag
válasz
böng ész ő #16679 üzenetére
mert az az érzésem, hogy nem sűrűn használod
Nagyon rosszul érzed
-
Silεncε
őstag
válasz
böng ész ő #16676 üzenetére
Redditen a tematikus subredditeket érdemes megpróbálni, az inkább való ilyesmi beszélgetésekre szerintem
-
Silεncε
őstag
ő csak itt elbütygölget értelmetlen dolgokat c-ben
Ez így nem igaz, szerintem egész jó dolgokat is csinálgat, abszolút nem ezzel van a baj. A baj ott van, hogy mindenképpen be akarja bizonyítani, hogy ő "laikusként" okosabb mint a magukat "programozónak" nevező emberek, csak mert dolgozik a kisebbségi komplexus és emiatt állandóan telifossa ilyen hülyeségekkel a topikot.
De majd megkapjuk megint, hogy mi nem is vagyunk programozók, csak névtelen nickek, szóval menjünk a pitsába
-
Silεncε
őstag
válasz
pmonitor #16655 üzenetére
Egy programozó is el tud akadni valamivel? Én azt hittem, hogy azért tanultak olyan sokat, hogy a szakterületükön ne akadjanak el semmivel. De lehet, hogy tévedek/tévedtem.
Megint kezdődik? Tök jó lenne, ha nem itt élnéd ki a kisebbségi komplexusodat, mostmár rohadt unalmas
-
Silεncε
őstag
válasz
pmonitor #16334 üzenetére
Jól gondolom, hogy még soha nem dolgoztál mással együtt egy kodbázison? Na, majd ha 6-8 fejlesztővel ugyanazt a kódot piszkálod, megérted.
Kicsit úgy érzem, te direkt úszól szemben az árral, hogy csakazértis meg mutasd, mindenki hülye rajtad kívül. Amivel nincs is baj, csak ez már durván kontraproduktív
-
Silεncε
őstag
válasz
skoda12 #16305 üzenetére
Ez vicces, nekem a teljes értékű SZTE-s proginfo diplomám volt 3 év (6felev). Ott a bprof ha jól tudom, két év
opr: ez valahova a felsőoktatási szakképzés meg a BSc közé akar beékelődni, de én nem látok ekkora “piaci rést” köztük. De egyébként igen, a reklámszöveg az volt, hogy nem lehet belőle egyenesen MSc-re menni, hanem kell még +1 év, ha valaki akar. Én olyanokat hallottam tanároktól, hogy főleg a matekot nyirbaltak meg (ofc), pl nekünk volt alga1-2, 1-1 félév, ebből csináltak 1 féléves tárgyat, akkor a számtudos tárgyakat összevonták (formális nyelvek, bonyolultságelmélet, stb). Én legalábbis ezt hallottam anno
-
Silεncε
őstag
-
Silεncε
őstag
válasz
pmonitor #15891 üzenetére
Nekem kb minden egyetemi projektem fent van GitLabon/GitHubon (kivéve azokat, amiknél kötelező volt az egyetem privát git trackerjét használni, illetve van néhány, ami még a legelején elveszett). Az, hogy ezek nagy része privát, leginkább annak köszönhető, hogy az egyetemen néha divat volt ugyanazokat a feladatokat kiadni egymás utáni években, én meg érthető okokból nem szeretném ennyire senki dolgát megkönnyíteni.
-
Silεncε
őstag
válasz
MostaPista #15862 üzenetére
Azt se ertem, hogyha sqlite a megoldas, miert kell hozza python vagy c#, miert nem eleg a python onmagaban.
Azért, mert az sqlite egy adatbázis a Python/C# meg programnyelvek. Olyan, mintha azt kérdeznéd, minek az autóba akkumulátor és benzin is.
-
Silεncε
őstag
válasz
pmonitor #15750 üzenetére
Első: hát ő... lelked rajta, bár nem tudom, neked miért jó, ha egy nicknév helyett Kovács Béla ad segítséget (illetve sejtem...)
Második: ezzel a meghatározással akkor egy autoteszter (nem megsértve egyetlen ilyen munkakörben dolgozó személyt) teljeserteku programozonak számít, míg mondjuk egy architekt nem. Azért én itt érzek kis problémát.
Harmadik: ez egy fórum, ahova az emberek a szabadidejükben járnak. Nem gondolom, hogy nekem vagy itt bárkinek kötelessége lenne folyamatosan lesben állni és minden kérdésre azonnal válaszolni, főleg, hogy vannak témák, amikhez nem is értek (pl a C#-os kérdésed, mivel C#ot egyedül az egyetemen láttam egy kurzuson, akkor is csak futólag). De pl a JS topicban szoktam segíteni, ha tudok, de ezt nem várhatod el bárkitől, hogy ingyen és bérmentve azonnal megoldja a problémáidat
Livius: nekem ezt úgy szokta mondogatni a leadunk, hogy KISS. Keep it stupid simple
-
Silεncε
őstag
válasz
pmonitor #15742 üzenetére
Lehet, hogy igazad van. Bár volt aki segített. A permutációk témában pl. 2-en is. Sok kérdésem meg nem is volt azon kívül, mint ez. Sztem inkább arról van szó, hogy lövésük sem volt a megoldáshoz, hiába programozók vannak itt.
Definiáld már légyszives, hogy mikortól hívhatja valaki magát programozónak szerinted. (még mielőtt: én nem hívom magam annak, mégha papírom van is róla)
Korábbi hsz-ed:
Tegnap délelőtt tettem fel ezt a kérdést a fórumban. Még választ sem kaptam rá. Azóta megoldottam ezt is, sőt, az egész feladatot, amit célul tűztem ki magamnak.
Azért egy progos topicban szerintem nem olyan kirívó, hogy egy nap alatt nem érkezik válasz
-
Silεncε
őstag
válasz
pmonitor #15655 üzenetére
Az, hogy nem azzal kódot ad valaki, szerintem nem probléma. Néha eltévedek az említett portálra és beleolvasgatok a kérdésekbe. Egy nagyon nagy része a topikoknak gyakorlatilag házifeladat megoldás, a lusta infós egyetemistáknak. Pont ilyenkor jó, ha nem egyből a megoldást írják le, hanem megpróbálják rávezetni a delikvenst. Hátha szándékozik némi munkát is beletenni, nem csak nulla munkával várja az eredményt
tomko9710: én amikor hasonlót csináltam, a beautifulsoup nevű Python package-et használtam hozzá ([link]).
-
Silεncε
őstag
válasz
pmonitor #15613 üzenetére
És szerintetek a webalkalmazás miben íródott/íródik? Ha jól tudom C++-ban
Én itt érteni vélem, mire gondolsz, de akkor ennyi erővel mondhatjuk, hogy minden alkalmazás, ami oprendszer felett fut, C program és készen vagyunk.
(pl. a C# mehet a levesbe linux esetén) Bár ha jól tudom, arra is van C#, de az aztán korántsem olyan elterjedt.
A .Net Core (illetve mostmár csak simán .Net) igen elterjedt cucc, sokan használják productionben is
-
Silεncε
őstag
válasz
bandi0000 #15549 üzenetére
Én is ezen gondolkoztam, de ez meg tárhelyben sok (+ egy csomó időt elvesz a lista menedzselése)
A leggyorsabb az, amit axioma ír (Knuth), meg gondolom bambano is arra gondol (nem magamtól vagyok ilyen okos, hogy rájöttem (bárcsak), csak axioma korábbi kommentje után utánakerestem
)
-
Silεncε
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #15487 üzenetére
A tablet mód appok alatt az UWP-re gondolsz, ugye? A hagyományos, asztali módúak meg a Win32
-
Silεncε
őstag
válasz
Drizzt #15469 üzenetére
Az IntelliJ egy érdekes kérdés. Én sokszor próbáltam meg használni, több néven is (IntelliJ, Android Studio, PyCharm), egyszer sem sikerult megbarátkozni vele. Egészen egyszerűen nekem már sok. Tulkomplikalt, túl okos. De azt aláírom, hogy Javahoz ezerszer inkább IntelliJ, mint a retek Eclipse (egyetemen az volt a kötelező IDE, virtuális gépeken nagy élmény volt használni
).
-
Silεncε
őstag
válasz
ValGerald #15404 üzenetére
Duális képzést végzett progos here, mondjuk én nem az említett egyetemen, de talán segít valamit. Szerintem ha van lehetőséged, mindenképp csináld a duálist, persze ehhez kell egy jó cég is; ha sikerül abból egy jót kiválasztani, több éves előnyöd lesz a többi végzetthez képest. Sok dolog cégfüggő, nyilván arra nem kell gondolni, hogy a fizetésből megélsz (ez nagyjából ösztöndíj szint), de egyetemistaként nyilván jól jön. Igazából amire nagyon figyelni kell és amit mérlegelned kell, hogy az időbeosztásod rendben legyen. Nekem jó jegyeim voltak, így mindig össze tudtam magamnak rakni egy optimális órarendet a legjobb tanárokkal úgy, hogy a meló is belefért, de azt észben kell tartani, hogy neked a heted pl sokkal hosszabb lesz, nekem a haverjaim kedden kezdtek és csütörtökön mentek haza, én meg egész héten mentem mert munka volt. Viszont mint mondtam, óriási előny lesz később (én olyan helyre kerültem be miatta, ahol friss diplomásként esélyem se lett volna), a kollégáktól egy csomót tanultam és olyan cuccokkal tudtam foglalkozni, ami még érdekelt is.
Egyébként nálunk tavaly már lehetett olyat is csinálni, hogy első félévben még át tudtál menni duálisra, ezt nem tudom, máshol hogy működik, utána kell kérdezni. + én úgy tudom, hogy kiszállni is ki lehet, de ennek menetele egyetemfüggő és nem tudom, nálunk hogy ment, mert eszembe se jutottén mikor jelentkeztem, először a céges kínálatot néztem meg, ezt elvileg az egyetem kiadja, nekünk oda kellett először jelentkezni és ha ott felvettek, akkor lehetett a duális (ezt egyébként sehol sem kellett nekünk külön intézni, mondtam beiratkozáskor, a csaj csak nézett rám, hogy "oké, és?"...
). Ja meg ofc ez kiváltja a szakmai gyakot is (de gondolom ez obvious
)
K1nG HuNp: irigyellek, hogy munkán kívül még van kedved programozni, engem a 7-8 órás műszak annyira leszív, hogy képtelen vagyok a szabadidőmben is folytatni...
-
Silεncε
őstag
Hát most kicsit cikin érzem magam, hogy így nem sokkal egyetem után úgy kellett rágugliznom, hogy melyik micsoda (mondjuk onnan azért beugrott, hogy volt róla szó, de egy ZHt már csak nehezen tudnék belőle megírni...)
De nagyjából az összes egyetemi matekos tárggyal így vagyok (az elmélet sose ment)
-
Silεncε
őstag
válasz
K1nG HuNp #14907 üzenetére
És lapozgatsz debugolas közben is, meg ha valamit nézni kell doksiban? 13colon? Hat, ha neked az jó...
emvy: nálunk nincs ilyen gond, a fejlesztői szinteken mindenki előre meghatározott és ugyanolyan gépet kap (meg talán perifériát is, bár ezt nem tudom, itthon a saját cuccaimat használom), nem kell azon gondolkozni, ki milyet szeretne
-
Silεncε
őstag
válasz
Dißnäëß #14896 üzenetére
Virtuális asztalokat én laptopon szoktam használni, ha éppen nincs külső monitor kéznél (Windowson). Sajnos ultrawide monitorom még nem volt, úgyhogy arról nem tudok nyilatkozni, de szerintem az inkább játékra meg videovagasra jó (havernak volt programozasra, o is inkabb eladta). Nekem otthon két 1080p van (21, 24 col, sajna nem egyforma nagyságúak), irodában előző munkahelyen két 24" 1080p volt, itt kipróbáltam az egyiket állítva, nekem nem volt jó, a tetejét már nem láttam rendesen (nem volt a legjobb a betekintési szöge meg messze is volt). Most HO miatt az otthoni monitoraimat használom munkára is, mivel laptopunk van, így van három kijelzőm is
-
Silεncε
őstag
válasz
BProgrammer #14888 üzenetére
Race condition. A két szál teljesen véletlenszerű, mikor jut CPU-hoz, így a végkimenetele is véletlenszerű, hogy éppen mikor mi lesz az eredmény. Megoldás: mutex-szel le kell zárni a valtozót
-
Silεncε
őstag
-
Silεncε
őstag
Valaki progházit csinálni esetleg [link]?
Mondjuk ezen lehet inkább sírni kellene
-
Silεncε
őstag
válasz
martonx #14806 üzenetére
Semmi komoly, 6 sor az egész, de ettől függetlenül is jó
Am ilyen nekem is volt. Cordova plugint az illető baszott karbantartani, szépen el is tört mint annak rendje, aztán lehetett valakinek a gh-n lévő megpatkolt forkját begányolni. Az open source egyik legnagyobb hátránya, hogy igazából senkié a cucc, aztán a karbantartó ráhagyja, akkor meg van baszva mindenki
-
Silεncε
őstag
Tök jó érzés, amikor életed első PR-je mergelésre kerül egy open source projektbe
-
Silεncε
őstag
Visszatöröltem már, de ezzel én is tisztában vagyok. Viszont én nem szerverben gondolkoztam, hanem hogy a mobilról küldesz requestet és azt a mobilon alakítod át, nincs központi szerver amin minden átfolyik. Valamiért úgy rémlik az unofficial PH app mögött sincsen backend
-
Silεncε
őstag
válasz
seredy #14797 üzenetére
Btw, ha erre a fórumra kell, van unofficial PH app: [link] De nyilván sokkal nagyobb fun, ha magadnak csinálod, a topic összefoglalójában (amit linkeltem) megvan a régi verzió forráskódja [link]
De ha korábban nem programoztál még, akkor szerintem nem ezzel kéne kezdeni. Ha appokat akarsz csinálni, kezdj neki Javat vagy megjobb, ha Kotlint tanulni +Android fejlesztést
-
Silεncε
őstag
-
Silεncε
őstag
válasz
BProgrammer #14723 üzenetére
Mondjuk én tuti nem vennék laptopot fejleszteni, ha nem lennék rákényszerítve, hogy hordozzam. Melegszik, kicsi a billzet (ráadásul a legtöbb gépen sz*r is), vagy gyenge a proci vagy ha nem, akkor throttlingol, ráadásul egy 500k-s laptop árán már olyan asztali gépet lehet venni, ami a világból kivisz (nekem az asztali az adatlapomon 250k-ban állt meg, ennyiből nem kapsz normális laptopot se, nem hogy olyat, ami teljesítményben pariban van vele). De ha mindenképpen noti, nekem most a munkahelyi gép egy Elitebook 840 G6 illetve van egy saját ThinkPad T450s-em, a HP-t tudom ajánlani, az újabb Lenovokra sok a panasz
Szerk: #14727: nekem az előző X230-am és a T450s-em is használt volt (laptopra nem akartam sok pénzt kiadni), az X230 megdöglött de az eladó gond nélkül cserélte, emez gyönyörűen működik. Annyi a titka, hogy jó értékelésű eladótól kell venni legalább fél év garival
-
Silεncε
őstag
válasz
axioma #14720 üzenetére
Én talán 5ig jutottam, ráadásul az is szenvedés volt. A versenyeket még élveztem volna, de egyrészt nincs csapatom (egyedül meg nem akarok) másrészt mint mondtam, azért olyan nagy sikereink nem voltak. Meg mostanában napi 8 óra meló mellett az ember örül ha él, max a kis privát projektjeimet kalapálgatom
-
Silεncε
őstag
válasz
axioma #14718 üzenetére
Nem is mondtam, hogy mondtad, csak leírtam hogy annó próbálkoztam ilyenekkel de idő és sikerélmény hiányában elkopott. Ettől függetlenül szeretem csinálni (most pl egy olyan projektet csinálok hobbiból, ami automatikusan jelez Discordon keresztül, ha új animerész kerül föl a forráshelyemre, rohadtul overengineered lett, de megismertem a Python multiprogramozást, a RabbitMQ-t stb), kérdés hogy eljutok-e valaha magas szintre a szakmában
-
Silεncε
őstag
válasz
axioma #14715 üzenetére
Én anno próbálkoztam Codewarsozni, de viszonylag kevés sikerélményem volt (mondjuk, ha sikerült rájönni egy bonyolultabb feladat megoldására ami megfelelt a time és memory constrainteknek is, az azért jó érzés volt) + az egyetemen voltunk többször is programozóversenyen (csapattal) szintén kevés sikerrel... Mostanában is elég sokat gondolkozok, hogy biztos jó ötlet volt-e erre a pályára jönni, de így egy proginfo diplomával a kezemben + főállású munkahelyen ez már kicsit késő
-
Silεncε
őstag
válasz
Ezekiell #14683 üzenetére
Nekem ilyesmi nemrég volt. Egy Python backend-Angular frontend kombón dolgoztam és az egyik funkcióhoz kellett a hét napjainak sorszáma. Nagyjából 1 órán keresztül kerestem, hogy miért van az, hogy Pythonban amit hétfőnek adok meg, az Angular oldalon kedd. Természetesen mivel a Python 1-től kezdve számozta a napokat, a JS meg 0-tól...
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- BestBuy topik
- Linux felhasználók OFF topikja
- Háztartási gépek
- Gmail
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Combos kis mini PC-vel jelentkezett a GMKtec
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- Siguro AC-C140W Cool 9 Mobil klíma, mobilklíma + ajándék
- Lenovo Ideapad3 Ryzen3-3250 MAGYAR Billentyű IPS FHD 12gb ram 256 ssd windows11
- PIROS Lenovo Ideapad Ryzen3-3250 IPS FHD 8gb ram 512gb ssd windows11
- Lenovo YOGA L13 Gen2 / Intel i7-1165G7 / 16gb ddr5 / 500gb ssd / FHD TOUCH / Ceruza / windows11
- Lenovo ThinkPad L390 / Intel Core i3 / 8gb ram / 256gb SSD / FHD lcd /Windows 11
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2052
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 64GB RAM 2TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest