- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco M8 5G - majd megveszed
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Fotók, videók mobillal
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri16
senior tag
kicsit off topic, de szerintem elfer itt.
cegnel ugy dontottek, hogy megerdemlunk jobb monitorokat munkahoz, igy most valasztas ele kerultem:
- 1 darab nagyobb monitor (27" 2560x1440)
- 2 normal monitor (22"-24" 1920x1200)nem igazan tudok donteni, mindkettonek megvannak az elonyei (es nem, ket 27" nem lesz
)
ki milyen rendszeren dolgozik itt, mik a tapasztalatok?
Nyilvan ez nagyon fugg attol ki mit csinal. Nekem esetek nagy reszeben eclipse vagy vim van nyitva full screen. Ha eclipseben debugolok ott jol jonne a nagyobb felbontas, hogy minden elferjen. Amikor szerveren tesztelek akkor meg van nehany terminalom nyitva itt kenyelmes lenne, ha egyik monitoron a szerver dolgai lennenek a masikon meg a forraskod.Masik kerdes az ergonomia, hallottam panaszokat ket monitort hasznalo embertol, nyakanak nem tett jot a sok oldalra nezes.
Most, hogy kicsit gondolkodom az egeszen ugy erzem egy nagy jobb lenne ha melle tudnek rendesen virtualis desktopokat hasznalni, amivel Windowson nincs tapasztalatom. esetleg valaki hasznal ilyet? Googlet megkerdeztem, de amit talaltam nem igazan tudja azt amit a Linuxos rendszerek.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Honor Magic V5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4050
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)