- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Lesz Xperia 10 VII, méghozzá újratervezett külsővel
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
gajdikuka
tag
Sziasztok!
Gimnáziumba járok, '17-ben fogok érettségizni. Sokat kutakodtam itt és még pár helyen a weben, de szeretnék biztosra menni. Nagyon érdekel az infó és az ELTE IK-ra szeretnék majd menni, Codeacademy.com-on szoktam tanulgatni ilyen alap dolgokat, de érdekelne hogy lehetne a legkönnyebben elősegíteni a a bekerülést/bent maradást, amit már most tudnék csinálni? Gondolok egyaránt suliban és sulin kívül végzendő dolgokról hogy biztosra mehessek. Melyik tantárgyakra feküdjek rá, önképzés stb.Szeretnék rendesen felkészülni, mert nincs nagyon a környezetemben senki akitől tudnék ilyen témában érdeklődni. Előre is köszönöm a válaszokat!
*(képzeljetek ide egy meghajlós smiley-t, mert nekem most nem működik a formázás)*
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Eladó Apple Mac Mini 2012 vége / 12 hó tótállás
- LG UltraWide 25UM58-P LED Monitor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest