Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- iPhone topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
gajdikuka
tag
Sziasztok!
Gimnáziumba járok, '17-ben fogok érettségizni. Sokat kutakodtam itt és még pár helyen a weben, de szeretnék biztosra menni. Nagyon érdekel az infó és az ELTE IK-ra szeretnék majd menni, Codeacademy.com-on szoktam tanulgatni ilyen alap dolgokat, de érdekelne hogy lehetne a legkönnyebben elősegíteni a a bekerülést/bent maradást, amit már most tudnék csinálni? Gondolok egyaránt suliban és sulin kívül végzendő dolgokról hogy biztosra mehessek. Melyik tantárgyakra feküdjek rá, önképzés stb.Szeretnék rendesen felkészülni, mert nincs nagyon a környezetemben senki akitől tudnék ilyen témában érdeklődni. Előre is köszönöm a válaszokat!
*(képzeljetek ide egy meghajlós smiley-t, mert nekem most nem működik a formázás)*
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad 13 G2 Intel i3-7100 laptop (hiányos, de működik)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest