- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Mobilhasználat külföldön
- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabog4
aktív tag
Nézzétek el, ha nem jó helyre írom, de fogalmam sincs ezzel a kérdéssel hova fordulhatnék!
Üdvözlök mindenkit!
Olyan problémám lenne, hogy vettem egy gamepadot és kipróbáltam eddig a legújabb Mortal Kombat-al (9 azt hiszem) meg a CMR 2-vel ezekkel működött szuperül viszont Serious Sam 3 BFE illetve CMR Dirt 3-nál már nem tudtam SPLIT SCREEN-be játszani, mivel ott megáll a tudomány, hogy a billel leokézom aztán kéri, hogy a player 2 nyomjon startot és semmi. Nem reagál. Elég zavaró az a helyzet, potya pénzkidobásnak érzem eddig. Mondjuk az lenne a legjobb, ha mindkettő gamepadot tudnám használni (haverral), mint CMR2 meg Mortal Kombatba, de már a bill+gamepad combo is megtenné.
Ennek a hibának a kiküszöbölésére miféle megoldás lehetséges?
Gondolok most, hogy a játékon belül kellene valamit átírni vagy pont, hogy a gamepadhoz valami plusz programot vagy programkiegészítőt írni (ha igen, akkor miként)?(Battlefield 2 próbáltam beállítani, hogy majd azzal tolom...részben sikerült csak az egeret nem tudtam ráállítani a jobb karra)
Választ és a segítséget előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro 128 GB Graphite 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest