- Yettel topik
- Hamarosan körbefotózza a Google a Balatont
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Earfun Air Pro 3 - te is, fiam, Bluetooth?
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Akciófigyelő: Ajándékokkal érkeztek meg az új Dreame porszívók
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacces
őstag
"Szerintem a probléma, amit leírsz, nem a creational design patternek témakörébe tartozik."
Akkor hova tartozik/tartozhat még?

Bónusz kérdés:
Milyen más mintákat lehetne még alkalmazni?
(Igazad van, NoSQL nem SQL, és így valamilyen szinten egyszerűbb dolgom is van.)Legegyszerűbb a hierarchia, de ha már hierarchiáról van szó, akkor mindig nézek úgymond egy tervezési mintát, hogy melyik húzható rá?! Valamilyen szinten különbözik egy közép- és felsőoktatási szakkör, na meg egy nyelvi szakkör is. Ha később az egyiket bővítem akkor jó, hogy így szét van szedve logikailag
.
Például a felsőoktatási szakkör csak 1 féléves, a középiskolai 2 féléves(=1 éves), a nyelvi szakkörnél meg lehet "ideiglenes is", mint nyelvvizsga felkészítő. Későbbi módosításoknál."A gyár implementálásához meg szükséged van valami támpontra, hogy milyen szakköröket lehet létrehozni." - Pontosan mit értesz támppont alatt? (Nekem ez így homályos)
Amúgy köszönöm a segítséget
. Még anno a Builder-en gondolkoztam...Mindenkinek:
Mennyire hibás ötlet a következő?
Lehetne ugye nyelvszakkört kilistázni, ekkor a gyár tudja, hogy nyelvszakkörök lesznek és már ekkor alapból nyelvszakkörös objektumokkal dolgozna? Adatbázisból lekérdezés és a view-ban megjelenítés lista nézetben. Ilyenkor érdemes-e egy újabb view-t létrehozni erre az osztályt típusra, vagy a régit is elég bővíteni(, amely alkalmazkodik a nyelvszakkör adataihoz)? (Gondolom a régit is lehet bővíteni egy bizonyos mértékig).
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4339, 100% Akksi
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman T3 Plus FSP 650W
- LG 55QNED823RE / QNED / 55" - 140 cm / 4K UHD / 120Hz & 4ms / HDR Dolby Vision / FreeSync + HDMI 2.1
- Dell Precision 3571 i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. Még anno a Builder-en gondolkoztam...