-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Code::Blocks-ot használtam korábban, az akkori auto-complete, túlságosan leegyszerűsített felület és kényelmi szolgáltatások (pl. akár az automatikus formázás, rendbeszedés, ami később rájöttem, milyen hasznos - nem kézzel kell babrálni) hiánya miatt aztán leszoktam róla.
NetBeans-t nagyon megszerettem, csak az ugye igencsak erőforrás-igényes (Java VM).
Visual Studio-t (szintén erőforrás-igényes) most ismét megszerettem, mióta tanuljuk a C#-ot, de amúgy sem volt vele nagy bajom. Igazából milyen "nem szabványos" szokásokra gondolsz?A vim-nek van auto-complete szolgáltatása? Ha igen, korrekt? Még nem igazán használtam, bár nem is nagyon vágytam rá.
Nem érzem magam attól hatékonyabbnak, hogy minél minimalistább felületen programozok.
Rengeteg időt lehet spórolni a NetBeans és akár a VS kényelmi szolgáltatásaival. És nem érzem úgy, hogy "nem szabványos" kódokat írogatnék. Jó, mondjuk lehet, hogy full kezdőknek nem ajánlatosak ezek a fejlesztőkörnyezetek.
Mindenesetre nem az a legzavaróbb szempont számomra, ha még elviselhető módon, de mégis erőforrás-igényes egy fejlesztőkönyezet. Inkább legyen kényelmes, gyorsan, hatékonyan lehessen vele kódolni, igenis legyenek hasznos szolgáltatásai.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Spórolós topik
- Mazda topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco F7 – bajnokesélyes
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Battlefield 6
- Raspberry Pi
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- A Kensington új terméke mindent megtesz, hogy kímélje csuklódat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Sale.exe: 29.10.2025-ig Kedvezményes ár!
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z690 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB be quiet Pure Base 500 850W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Rengeteg időt lehet spórolni a NetBeans és akár a VS kényelmi szolgáltatásaival. És nem érzem úgy, hogy "nem szabványos" kódokat írogatnék. Jó, mondjuk lehet, hogy full kezdőknek nem ajánlatosak ezek a fejlesztőkörnyezetek.