- Google Pixel 10a – évismétlés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Brutális akkumulátort kaphat a Honor X80 GT
- Kis tárcsa kerül a nagy mellé a kameratelefonon
- Garmin Forerunner 965 - csúcs
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Code::Blocks-ot használtam korábban, az akkori auto-complete, túlságosan leegyszerűsített felület és kényelmi szolgáltatások (pl. akár az automatikus formázás, rendbeszedés, ami később rájöttem, milyen hasznos - nem kézzel kell babrálni) hiánya miatt aztán leszoktam róla.
NetBeans-t nagyon megszerettem, csak az ugye igencsak erőforrás-igényes (Java VM).
Visual Studio-t (szintén erőforrás-igényes) most ismét megszerettem, mióta tanuljuk a C#-ot, de amúgy sem volt vele nagy bajom. Igazából milyen "nem szabványos" szokásokra gondolsz?A vim-nek van auto-complete szolgáltatása? Ha igen, korrekt? Még nem igazán használtam, bár nem is nagyon vágytam rá.
Nem érzem magam attól hatékonyabbnak, hogy minél minimalistább felületen programozok.
Rengeteg időt lehet spórolni a NetBeans és akár a VS kényelmi szolgáltatásaival. És nem érzem úgy, hogy "nem szabványos" kódokat írogatnék. Jó, mondjuk lehet, hogy full kezdőknek nem ajánlatosak ezek a fejlesztőkörnyezetek.
Mindenesetre nem az a legzavaróbb szempont számomra, ha még elviselhető módon, de mégis erőforrás-igényes egy fejlesztőkönyezet. Inkább legyen kényelmes, gyorsan, hatékonyan lehessen vele kódolni, igenis legyenek hasznos szolgáltatásai.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Linux kezdőknek
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Elektromos autók - motorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Akciókamerák
- Anime filmek és sorozatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen légkondit a lakásba?
- Világrekordot ünnepel az ASRock
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition ( Lemezes Slim PS5 Konzol.)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G2 - i5-11G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4062
- Beszámítás! Asus TUF A16 FA608UH FHD Gamer notebook - R7 260 16GB DDR5 512GB SSD RTX 5050 8GB
- Tavaszi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Rengeteg időt lehet spórolni a NetBeans és akár a VS kényelmi szolgáltatásaival. És nem érzem úgy, hogy "nem szabványos" kódokat írogatnék. Jó, mondjuk lehet, hogy full kezdőknek nem ajánlatosak ezek a fejlesztőkörnyezetek.